Haklı biz de dokunmadan yerinde gormeden alamıyoruzSizin yüzünüzden fesat oldum
Buyrun bir konu daha
Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
Yani bundan fesatlık çıkarmakta ne bileyim. Bu gerginlik sana yaramadı turuncu, yorganın altında mısın halaSizin yüzümüzden fesat oldum
Buyrun bir konu daha
Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
Ben bir kerede anladım hahahahaFesatlığı anlamak için 3 defa okudum turuncu, ve şu an senin için endişeleniyorum.
Ne kadar da anlayışlı bir arkadaş
Yani bundan fesatlık çıkarmakta ne bileyim. Bu gerginlik sana yaramadı turuncu, yorganın altında mısın hala
Boynuz kulağı geçtiyse demek.Fesatlığı anlamak için 3 defa okudum turuncu, ve şu an senin için endişeleniyorum.
Yorgandan terasa uzanan bir yolculuk...Yok sıcak bastı,
Yorgan altı bana gore değil.
Terasa çıktım.
Ben bu şarkıyı yemin ederim ilk kez duyuyorum klibi ilk kez gordumBakışlara, hareketlere bak "Alo orrda mısın?" derken.
Ergenliğimde bisikolojim bozuldu bunu izlerken.
90lar şarkıları fazla erotikmiş ya o da bizim çocukluğumuza denk geldiBakışlara, hareketlere bak "Alo orrda mısın?" derken.
Ergenliğimde bisikolojim bozuldu bunu izlerken.
90lar şarkıları fazla erotikmiş ya o da bizim çocukluğumuza denk geldi
Ablacım buna benim de Vandercem yetmedi.Kk lise gibi hjdjddj gruplaşmaların olduğu ama derin gruplaşmalar bence
Ğniversitede bu kadar derin gruplaşma hiç görmemiştim
Ya ahaha şu çizgifilmlerde illuminati, erotik semboller teorileri var ya. Ee ben hep bunlarla büyüdüm gayet normalim diyorum sonra yoksa değil miyim lan? OluyorumBenim de çocukluk da işte ergenliğe kadar bilmeden dinledik sevdik. Sonra hareketlere bi bakdım dedim süblümülal almışım artık geçmez bu.
Yaaa aaa nasıl anlamıyorsunuz anlamıyorumAblacım buna benim de Vandercem yetmedi.
Sende böyle diyorsan ben hiç zorlamayayım kendimiAblacım buna benim de Vandercem yetmedi.
Yok olmuyor zorlamayalım.Yaaa aaa nasıl anlamıyorsunuz anlamıyorum
Ya normal tespit yazdım mesela biz başka bir şeydeyiz insanlar başka bşr şey de ama baya ayrı
büyünce bile devam ediyor sanırım bu tarz şeyler
Komik değildi zaten ama şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?