- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben de önce makasla kısalttım. Baktım olmuyor, giriştim makina ile
Bu sıpa ağladı, buyuk gayet cool durdubayılır zaten bakim yapılsın, süslensin.
Geçen banyoyu kırdırıp yaptırmayı teklif etti
Hem de altın rengi.
Çocuğun içinden dubai veliahtı falan çıktı sanırım
Heyacan yaptımDedin de aklıma geldi, biz de banyoyu bitirdik, diy hesaabı. :)
Göstereyim mi?
Ekmek günlükleri/Deneme 2: Isabella'nın baget ekmek tarifini denedim. Kadının 4 tane ekmek çıkıyor dediği hamurdan ısrarla 2 ekmek çıkarmaya çalıştığım için baget değil somun ekmek (hatta eşime göre Minecraft ekmeği) oldu ama olsun. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam.
Eki Görüntüle 2618467
İyi de siz zenginsiniz, evinizde altın varak açığı mı var? Ben kalorifer peteklerinizin bile altın varaklı olduğunu düşünüyordum mesela. Çocuk haklı. Bu zenginliğe yakışır yaşayın.
Ben de önce makasla kısalttım. Baktım olmuyor, giriştim makina ile
Bu sıpa ağladı, buyuk gayet cool durdubayılır zaten bakim yapılsın, süslensin.
Geçen banyoyu kırdırıp yaptırmayı teklif etti
Hem de altın rengi.
Çocuğun içinden dubai veliahtı falan çıktı sanırım
Fayanslar deve tüyü + kahverengi bordürlüydü, olduğu gibi beyaza boyadık, duşakabin kısmı düzdü, üzerine böyle vitray görünümlü folyo kapladık:
Eki Görüntüle 2618483
Çok ferah olmuş, elinize sağlık. O vitray folyoları çok seviyorum.Fayanslar deve tüyü + kahverengi bordürlüydü, olduğu gibi beyaza boyadık, duşakabin kısmı düzdü, üzerine böyle vitray görünümlü folyo kapladık:
Sporumu da yaptım geldim
Ben deeee! Kaç gündür kendimi bu kadar enerjik, hafif ve pozitif hissetmiyordum.Sporumu da yaptım geldim
Spor yapmak gofret yemeye engel mi?Lütfen bu tür mesajlari paylasmayalim, kendimi kötü his ediyorum. Daha yeni gofret yedim
Spor yapmak gofret yemeye engel mi?Bizim evde kalmamış halbuki Cuma gecesi çıkıp alsaydık luppo falan yerdim şimdi, ama yok
Aaa boşa gitmiyor rica ederimEngel degil de, bosa gidiyor o zaman o spor. Ki yaptigimda yok. Bu hafta regl'i bahane olarak görüyorum. Haftaya ne bahanem olacak? Ne bilim ya, evde yemek yapmaktanda, kizima bakmaktanda ne bilim nedende enerjim düsüyor. Kizim saat 19-20'de yattiginda artik sadece çayimi aliyorum buraya yöneliyorum.
1 saat nonstop dans ettim spor niyetine (gerçek spor), sonra duş faslı falan.Lyanna Mormont bebeğim nerdesin? Bana şu tavuklu krepinin tarifini yazsana bi ara, denemek istiyorum.
Bana neden beğenmedim atıyorsun ya1 saat nonstop dans ettim spor niyetine (gerçek spor), sonra duş faslı falan.
Krep için belli bir tarifim yok ya, doğaçlama yapacaktım.
Aaa boşa gitmiyor rica ederimya yapmadan yeseydik?
çok normal şu anda böyle olman, dönemsel korkma. Bu ara herkes böyle, karantina psikolojisi. Biraz salmaktan zarar gelmez. Çok da abartma ama bak, haftaya başla spora.
Bana neden beğenmedim atıyorsun yahadi A Arya_Stark01 kötü hissediyorum yazmayın dedi, sen de spor yapmışsın sana ne oluyor?
Gerçek spor yaptım ben. Senin gibi kod adı spor değil çünkümBana neden beğenmedim atıyorsun yahadi A Arya_Stark01 kötü hissediyorum yazmayın dedi, sen de spor yapmışsın sana ne oluyor?
İnsanın adı çıkmayagörsün. Ben kod adı kullanmam cici kız, neyse adı direkt söylerim. Benim sabrımı sınamayın!!1!Gerçek spor yaptım ben. Senin gibi kod adı spor değil çünküm
Gangsta bir cümle istemissin ama seçim yapamadım ikisini de yazıyorum.Okuduğun kitaptan bir cümle daha isterim.
Diğeri çok hoşuma gitti "Sistemin aldıkları"..
Unutma yaz e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?