Coronasavar

Dedin de aklıma geldi, biz de banyoyu bitirdik, diy hesaabı. :)
Göstereyim mi?

Evde altın rengi alyansim var bir tek.
O da kayıp.

Cocukta anladi zengin oldugunuzu

Fayanslar deve tüyü + kahverengi bordürlüydü, olduğu gibi beyaza boyadık, duşakabin kısmı düzdü, üzerine böyle vitray görünümlü folyo kapladık:
Eki Görüntüle 2618483

Yaaa ne güzel görünüyor.
Biz de böyle şeyler mümkün değil.
Benim elimden gelmez.
Kocamın da erteleme hastalığı var, baslar bırakır, ara verir 1 yıl sürer

Fayanslar deve tüyü + kahverengi bordürlüydü, olduğu gibi beyaza boyadık, duşakabin kısmı düzdü, üzerine böyle vitray görünümlü folyo kapladık:
Çok ferah olmuş, elinize sağlık. O vitray folyoları çok seviyorum.
Artık kullanışlı olmuş mu, nasıl olmuş filan diye bir test edersiniz eşinle birlikte.

Sporumu da yaptım geldim
Ben deeee! Kaç gündür kendimi bu kadar enerjik, hafif ve pozitif hissetmiyordum.

Ek: Pardon A Arya_Stark01 yazdıktan sonra gördüm. Eee şey, spor iğrenç bir şey. Her tarafım ağrıyor, leş gibi terledim. Duşa girdim, çocuklar kapıya dayandı annii anniiiii... Stres mi attım, stres mi topladım belli değil. Bence spor o kadar da iyi bir şey değil.

Spor yapmak gofret yemeye engel mi? Bizim evde kalmamış halbuki Cuma gecesi çıkıp alsaydık luppo falan yerdim şimdi, ama yok

Engel degil de, bosa gidiyor o zaman o spor. Ki yaptigimda yok. Bu hafta regl'i bahane olarak görüyorum. Haftaya ne bahanem olacak? Ne bilim ya, evde yemek yapmaktanda, kizima bakmaktanda ne bilim nedende enerjim düsüyor. Kizim saat 19-20'de yattiginda artik sadece çayimi aliyorum buraya yöneliyorum.

Aaa boşa gitmiyor rica ederim ya yapmadan yeseydik?
çok normal şu anda böyle olman, dönemsel korkma. Bu ara herkes böyle, karantina psikolojisi. Biraz salmaktan zarar gelmez. Çok da abartma ama bak, haftaya başla spora.

Aaa boşa gitmiyor rica ederim ya yapmadan yeseydik?
çok normal şu anda böyle olman, dönemsel korkma. Bu ara herkes böyle, karantina psikolojisi. Biraz salmaktan zarar gelmez. Çok da abartma ama bak, haftaya başla spora.

Iyi hadi, haftaya sen beni motive et, yapayim sporumu

Bana neden beğenmedim atıyorsun ya hadi A Arya_Stark01 kötü hissediyorum yazmayın dedi, sen de spor yapmışsın sana ne oluyor?

Cünkü Lyanna Mormont en çok beni seviyoor, beni beni, bihterini!

Okuduğun kitaptan bir cümle daha isterim.
Diğeri çok hoşuma gitti "Sistemin aldıkları"..
Unutma yaz e mi?
Gangsta bir cümle istemissin ama seçim yapamadım ikisini de yazıyorum.

Çoğu insanın yaptığı gibi hakikatleri göstermek ve savunmak için bir ideolojiye, kuşları göstermek için kafeslere ihtiyacımız yoktur.

Görmek için, gözden önce merak; anlamak için akıldan önce vicdan sahibi olmak gerekir. Miyop olanların, görüşü kısa olanların beceremedigi bir şeydir göklere bakmak kuşlar gibi küçük ayrıntıları takip edebilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…