- 20 Kasım 2018
- 15.103
- 56.902
- 598
- 35
Dün oh şöyle spor yaptım aman da güzel spor yaptım diyen bendim sanki. Basbayağı ayıp şeyler yapıyorsun spor kisvesi altında, güreş tutuyorsun beyinle, bilmiyoruz sanki. Hepiniz aynısınız.İnsanın adı çıkmayagörsün. Ben kod adı kullanmam cici kız, neyse adı direkt söylerim. Benim sabrımı sınamayın!!1!
Ee napalım şimdi? Bi kamyon kasasına doluşup sana dük mü getirelim?Dün oh şöyle spor yaptım aman da güzel spor yaptım diyen bendim sanki. Basbayağı ayıp şeyler yapıyorsun spor kisvesi altında, güreş tutuyorsun beyinle, bilmiyoruz sanki. Hepiniz aynısınız.
Hababam Sınıfı Ahmet'e bağlayacağım şimdi...
Bana bak cici kız sensin.
Evet sana, sana, sana, sana, hepinize be. Sebişken kadınlar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yazarsınız bu düklü mesajları o düksüz insanlara. Onların düke ihtiyacı var. Onlara yardım edeceğinize bir de utanmadan, sıkılmayan alay ediyor, nispet yapıyorsunuz. Aslında nispet yapılacak birileri varsa o da sizlersiniz. Bütün gün cinsel sekis yapan, sebişerek yaşayan siz... Utanacağınızı bilsem mesajınızı kiblemek isterdim, ama ondan da anlamazsınız ki siz.
Boşa gider mi ya? Normalde kiloya gidecek gofret, sporla yokmuş gibi oluyor. Genelde sağlık beslenirim ama çikolataya da yumulurum yani. Günde iki kahve keyfim var, ikisinin de yanında kurabiye, kek, olmadı bisküvi bir şey olması lazım. Normalde çok da kolay kilo alan bir insanım ama spor yapınca gram almıyorum. O yüzden gofretini de ye, sporunu da yap bence. =)Engel degil de, bosa gidiyor o zaman o spor. Ki yaptigimda yok. Bu hafta regl'i bahane olarak görüyorum. Haftaya ne bahanem olacak? Ne bilim ya, evde yemek yapmaktanda, kizima bakmaktanda ne bilim nedende enerjim düsüyor. Kizim saat 19-20'de yattiginda artik sadece çayimi aliyorum buraya yöneliyorum.
https://giphy.com/NlKfqOwsphgOsEe napalım şimdi? Bi kamyon kasasına doluşup sana dük mü getirelim?
daha önce okuduğum mesajinizda sigarayı bırakacaktınız diye hatırlıyorum. birakabildiniz miZararsız sigara yok maalesef. Daha da üzücü olanı siz ne yaparsanız ne söylerseniz söyleyin kendi istemedikten sonra bırakmaz. Aksine bırak dedikçe daha çok içesi gelir. O yüzden sizin için üzücü olsa da, kabul etmekten başka çareniz yok.
Boşa gider mi ya? Normalde kiloya gidecek gofret, sporla yokmuş gibi oluyor. Genelde sağlık beslenirim ama çikolataya da yumulurum yani. Günde iki kahve keyfim var, ikisinin de yanında kurabiye, kek, olmadı bisküvi bir şey olması lazım. Normalde çok da kolay kilo alan bir insanım ama spor yapınca gram almıyorum. O yüzden gofretini de ye, sporunu da yap bence. =)
Bizi kalbimizden vurdunuz hanfendi, öyle kolay kaçamazsınız.sadece birşey dicem ve kaçıcam. gerçekten mizahınız çok kuvvetli okurken dertlerimi unutuyorum. mutlu dükle.. pardon pazarlar
Motivasyona ihtiyacın olursa hemen buraya yaz o zaman. El birliğiyle gazlarız seni.Iyi vallah gaza geldim! Haftaya umarim yaparim! Zaten koçumdan bir evde egsersiz yapma plani var. Bakalim taytlarim ne durumda, halen sigiyormuyum içine?
ben loca kiraladım şimdilik mutluyumBizi kalbimizden vurdunuz hanfendi, öyle kolay kaçamazsınız.
İşte duymak istediğimiz sözlerBoşa gider mi ya? Normalde kiloya gidecek gofret, sporla yokmuş gibi oluyor. Genelde sağlık beslenirim ama çikolataya da yumulurum yani. Günde iki kahve keyfim var, ikisinin de yanında kurabiye, kek, olmadı bisküvi bir şey olması lazım. Normalde çok da kolay kilo alan bir insanım ama spor yapınca gram almıyorum. O yüzden gofretini de ye, sporunu da yap bence. =)
Ben de beyaz peynir rengindeyim. Azıcık bronz gibi olsam neler atardım da... :.(Spor yapan instagram kızlarına özenip spor sütyeni ve kulaklıkla ter içinde foto çektim ve o kızlarla aramızdaki farkı buldum: benim koca göbeeem
Seksili spor fotosu bile çekemiyorum çok üzüldüm kendime ahfha
Aryacım sevdiğin başka şeyler varsa onları da yapabilirsin.Iyi vallah gaza geldim! Haftaya umarim yaparim! Zaten koçumdan bir evde egsersiz yapma plani var. Bakalim taytlarim ne durumda, halen sigiyormuyum içine?
Buyurmaz mısınız hanımefendi?sadece birşey dicem ve kaçıcam. gerçekten mizahınız çok kuvvetli okurken dertlerimi unutuyorum. mutlu dükle.. pardon pazarlar
dipnot;NeverOne ın her duruma uygun karikatürleri muhteşem harikasınız
Arkadaşıma attım göbeğe bak diye, "memelerden kimse göbeğe odaklanamaz rahat ol" dedi ahhahBen de beyaz peynir rengindeyim. Azıcık bronz gibi olsam neler atardım da... :.(
Tek fark o değildir iyi bakSpor yapan instagram kızlarına özenip spor sütyeni ve kulaklıkla ter içinde foto çektim ve o kızlarla aramızdaki farkı buldum: benim koca göbeeem
Seksili spor fotosu bile çekemiyorum çok üzüldüm kendime ahfha
Neler atardın?Ben de beyaz peynir rengindeyim. Azıcık bronz gibi olsam neler atardım da... :.(
Aryacım sevdiğin başka şeyler varsa onları da yapabilirsin.
Ben mesela düz spor yapmayı sevmem, dansa da o yüzden başlamıştım.
Latin yapıyorum, o yüzden salsa, bachata, cha cha, arada yaptığımız zumba esintili grup dansları falan deli gibi dans ettim 1 saat. Ter içinde kaldım üstelik mutlu oldum dans ettiğim için.
Bundan sonra her gün 1 saat dans etmeyi planlıyorum.
Eğer seviyorsan dans et, zumba yap vs. İlla spor hareketleri yapmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?