Coronasavar

İnsanın adı çıkmayagörsün. Ben kod adı kullanmam cici kız, neyse adı direkt söylerim. Benim sabrımı sınamayın!!1!
Dün oh şöyle spor yaptım aman da güzel spor yaptım diyen bendim sanki. Basbayağı ayıp şeyler yapıyorsun spor kisvesi altında, güreş tutuyorsun beyinle, bilmiyoruz sanki. Hepiniz aynısınız.

Hababam Sınıfı Ahmet'e bağlayacağım şimdi...

Bana bak cici kız sensin.
Evet sana, sana, sana, sana, hepinize be. Sebişken kadınlar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yazarsınız bu düklü mesajları o düksüz insanlara. Onların düke ihtiyacı var. Onlara yardım edeceğinize bir de utanmadan, sıkılmayan alay ediyor, nispet yapıyorsunuz. Aslında nispet yapılacak birileri varsa o da sizlersiniz. Bütün gün cinsel sekis yapan, sebişerek yaşayan siz... Utanacağınızı bilsem mesajınızı kiblemek isterdim, ama ondan da anlamazsınız ki siz.

Ee napalım şimdi? Bi kamyon kasasına doluşup sana dük mü getirelim?

Boşa gider mi ya? Normalde kiloya gidecek gofret, sporla yokmuş gibi oluyor. Genelde sağlık beslenirim ama çikolataya da yumulurum yani. Günde iki kahve keyfim var, ikisinin de yanında kurabiye, kek, olmadı bisküvi bir şey olması lazım. Normalde çok da kolay kilo alan bir insanım ama spor yapınca gram almıyorum. O yüzden gofretini de ye, sporunu da yap bence. =)

daha önce okuduğum mesajinizda sigarayı bırakacaktınız diye hatırlıyorum. birakabildiniz mi

Iyi vallah gaza geldim! Haftaya umarim yaparim! Zaten koçumdan bir evde egsersiz yapma plani var. Bakalim taytlarim ne durumda, halen sigiyormuyum içine?

İşte duymak istediğimiz sözler

Ben de beyaz peynir rengindeyim. Azıcık bronz gibi olsam neler atardım da... :.(

Iyi vallah gaza geldim! Haftaya umarim yaparim! Zaten koçumdan bir evde egsersiz yapma plani var. Bakalim taytlarim ne durumda, halen sigiyormuyum içine?
Aryacım sevdiğin başka şeyler varsa onları da yapabilirsin.
Ben mesela düz spor yapmayı sevmem, dansa da o yüzden başlamıştım.

Latin yapıyorum, o yüzden salsa, bachata, cha cha, arada yaptığımız zumba esintili grup dansları falan deli gibi dans ettim 1 saat. Ter içinde kaldım üstelik mutlu oldum dans ettiğim için.

Bundan sonra her gün 1 saat dans etmeyi planlıyorum.

Eğer seviyorsan dans et, zumba yap vs. İlla spor hareketleri yapmana gerek yok.

Tek fark o değildir iyi bak mesela benim spor sütyenine bile ihtiyacım yok

Tesekkür ederim de zumbada kolay degil. Bir ara wii ile yapiyordum. Ben normal sporuma alisitm bide ya, ne yapacagimi biliyorum. Aliskanlik insaniyim, tekrar aliskanligima dönerim gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…