Coronasavar

Arya'ya formül buldum. Tabi ki Aidan. Açacak televizyonda bir film, bir dizi, bir ropörtaj... Onu izlerken yapacak sporunu. Ne canı sıkılacak, ne yorulduğunu anlayacak.

Mutlaka kafamı oyalayacak bir şeyler açarım ben de, arada Number1 açıp klip izlerken yapıyorum. Hayatımda dinlemeyeceğim salak saçma şarkılarla gaza geliyorum filan. Yoksa dümdüz spor evde sıkıcı hale geliyor, oyalanmak şart.

Oryantal dans deli işe yarıyor.
Şu miskin halimi bir miktar daha kırdığımda evde oryantale başlayacağım, kıvrım için uğraşıp durdukça bel oyuntunu ortaya çıkarıyor. Kiloluyum göbek basen toto her şey almış başını gitmiş ama bel oyuntum hala var ve orantılı duruyor. Tavsiye ederim guzum. Oryantali de aklının bi köşesine yaz bence.

yaa şimdik siz mikemmel bir ekip olmuşsunuz. havanızi bozmak istemem. bir müddet daha izlemede kalmaliyim ki mizahim sizin seviye yetişsin eğitim şart biliyorsunuz

Eğitimini tamamladıktan sonra tutmaya bekleriz... Fotoğraf makinesini.
Yeni gelin tutuşu Estraven iyi tutamadı bizimkini, tutacak başka şeyler peşinde olduğundan herhal.

Arya'ya formül buldum. Tabi ki Aidan. Açacak televizyonda bir film, bir dizi, bir ropörtaj... Onu izlerken yapacak sporunu. Ne canı sıkılacak, ne yorulduğunu anlayacak.
Aidan'ı izlerken yapacağı spor pek spor olmaz bence. Ama canı sıkılmaz o doğru

Kiloma göre bel oyuntum hala var, şansıma kilo alsam bile çok orantılı alıyorum, orantılı veriyorum. Oryantal bir iki parça sonra sıkıyor, Latini çok daha fazla seviyorum. Zaten 1,5 aydır dans da edemiyoruz, pratik yapmış oluyorum tek başıma olduğu kadar.
Damat halayına falan da bağlarım buradan ben ahha

Ya hakikaten sen nasıl yapıyorsun ki o memintolarla? Spor yaparken iki kişinin de yardım etmesi lazım sana, tutmacı olarak.
Ahaha ya zaten dansta falan bazne kendi başlarına zıplıyorlar

Bir hareket var bachatada. İki kolum sırtımda çapraz oluyor, ellerim belimde. Yani sağ elim sol tarafta, sol elim sağda. Uzanıp tek elimi yakalaması gerekiyor. Benim memeler yüzünden bazen yetişemiyorlar koluma hahah gülüyoruz bir anda, diyorum "benden o çıkmıyor yapma "

Yeni gelin tutuşu Estraven iyi tutamadı bizimkini, tutacak başka şeyler peşinde olduğundan herhal.
Grubun nasıl bir enerjisi varsa gelen kalmıyor, dışarıdan bakan girmeye cesaret edemiyor

Gerçi bende başta dahil olmasaydım gizli gizli okur,deli galiba bunlar derdim

Ve 3nity ... Burada olsan da özleniyorsun.

Akşama doğru burada olursak bir oyun düşünelim; aslında kim-kiminle-nerede döngüsünü sanala aktarabilseydik güzel olurdu ama dönerek gidileceği için ve baya kişi olduğumuzdan mütevellit hatlar karışacak, dün baya düşündüm cıks oluru yok neredeyse.

beni stajyeğğ olarak klanınıza alırsanız süreç hızlanır en azından

Grubun nasıl bir enerjisi varsa gelen kalmıyor, dışarıdan bakan girmeye cesaret edemiyor

Gerçi bende başta dahil olmasaydım gizli gizli okur,deli galiba bunlar derdim
Yok ya Estraven de iyidir bu konularda. Şu an dük konusunda uzmanlık yapıyor mesela

Onun sadece vakti yok şu an taze gelin olarak Kendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, bu herhalde yeterli izlenimi verir

Yok ya Estraven de iyidir bu konularda. Şu an dük konusunda uzmanlık yapıyor mesela

Onun sadece vakti yok şu an taze gelin olarak Kendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, bu herhalde yeterli izlenimi verir
Canım ben onu picamacılardan tanıyor ve potansiyelini de biliyorum merak etme

Bana kaktüs, bikini, battaniye, sabun ve el kelimelerinden en fazla birkaç cümlelik bir hikaye yaz.

Bana kaktüs, bikini, battaniye, sabun ve el kelimelerinden en fazla birkaç cümlelik bir hikaye yaz.

Corona günlerinde her yerini sabunlayıp kremledikten sonra bikinisini giyerek çatıya çıkıp biraz güneşlenmek istemişti. Yere kocaman bir battaniye serdi ki sırtı ağrımasın; rahatına düşkün bekar bir kadındı. Derken komşunun, 40 yaşındaki asosyal bekar oğlu çatıya bıraktığı kaktüslerini sulamaya geldi.

Terlik, diş macunu, oto teyp, mafya, rüzgar gülü.

"El" yok ama hadi neyse.

Islak banyo terliklerini ayağına giydiği an sövdü -artık- eski olan sevgilisine, üstelik yine diş macununu ortasından sıkıp bırakmıştı. Zaten bu oto teyp hırsızı kılıklı adamın nesine aşık olduğunu da bilmiyordu, "iyi ki ayrıldım ve evden kovdum" diye düşündü. Sakinleşmek için terasa çıktığında karşı binadaki 40 yaşlarında, mafya tipli adam kaktüslerini suluyordu. Onu bir anda görmek, terastaki fır dönen rüzgar gülü gibi başını döndürmüştü.

Salopet, abajur, kürek, peçete, jartiyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…