yaa şimdik siz mikemmel bir ekip olmuşsunuz. havanızi bozmak istemem. bir müddet daha izlemede kalmaliyim ki mizahim sizin seviye yetişsinBuyurmaz mısınız hanımefendi?
Arya'ya formül buldum. Tabi ki Aidan.Aryacım sevdiğin başka şeyler varsa onları da yapabilirsin.
Ben mesela düz spor yapmayı sevmem, dansa da o yüzden başlamıştım.
Latin yapıyorum, o yüzden salsa, bachata, cha cha, arada yaptığımız zumba esintili grup dansları falan deli gibi dans ettim 1 saat. Ter içinde kaldım üstelik mutlu oldum dans ettiğim için.
Bundan sonra her gün 1 saat dans etmeyi planlıyorum.
Eğer seviyorsan dans et, zumba yap vs. İlla spor hareketleri yapmana gerek yok.
Aryacım sevdiğin başka şeyler varsa onları da yapabilirsin.
Ben mesela düz spor yapmayı sevmem, dansa da o yüzden başlamıştım.
Latin yapıyorum, o yüzden salsa, bachata, cha cha, arada yaptığımız zumba esintili grup dansları falan deli gibi dans ettim 1 saat. Ter içinde kaldım üstelik mutlu oldum dans ettiğim için.
Bundan sonra her gün 1 saat dans etmeyi planlıyorum.
Eğer seviyorsan dans et, zumba yap vs. İlla spor hareketleri yapmana gerek yok.
Anladın sen onu bebeem!Neler atardın?
Ya hakikaten sen nasıl yapıyorsun ki o memintolarla? Spor yaparken iki kişinin de yardım etmesi lazım sana, tutmacı olarak.Arkadaşıma attım göbeğe bak diye, "memelerden kimse göbeğe odaklanamaz rahat ol" dedi ahhah
Az da olsa teselli buldum
yaa şimdik siz mikemmel bir ekip olmuşsunuz. havanızi bozmak istemem. bir müddet daha izlemede kalmaliyim ki mizahim sizin seviye yetişsineğitim şart biliyorsunuz
Aidan'ı izlerken yapacağı spor pek spor olmaz bence. Ama canı sıkılmaz o doğruArya'ya formül buldum. Tabi ki Aidan.Açacak televizyonda bir film, bir dizi, bir ropörtaj... Onu izlerken yapacak sporunu. Ne canı sıkılacak, ne yorulduğunu anlayacak.
Kiloma göre bel oyuntum hala var, şansıma kilo alsam bile çok orantılı alıyorum, orantılı veriyorum. Oryantal bir iki parça sonra sıkıyor, Latini çok daha fazla seviyorum. Zaten 1,5 aydır dans da edemiyoruz, pratik yapmış oluyorum tek başıma olduğu kadar.Oryantal dans deli işe yarıyor.
Şu miskin halimi bir miktar daha kırdığımda evde oryantale başlayacağım, kıvrım için uğraşıp durdukça bel oyuntunu ortaya çıkarıyor. Kiloluyum göbek basen toto her şey almış başını gitmiş ama bel oyuntum hala var ve orantılı duruyor. Tavsiye ederim guzum. Oryantali de aklının bi köşesine yaz bence.
Ahaha ya zaten dansta falan bazne kendi başlarına zıplıyorlarYa hakikaten sen nasıl yapıyorsun ki o memintolarla? Spor yaparken iki kişinin de yardım etmesi lazım sana, tutmacı olarak.
Grubun nasıl bir enerjisi varsa gelen kalmıyor, dışarıdan bakan girmeye cesaret edemiyorEğitimini tamamladıktan sonra tutmaya bekleriz... Fotoğraf makinesini.
Yeni gelin tutuşuEstraven iyi tutamadı bizimkini, tutacak başka şeyler peşinde olduğundan herhal.
beni stajyeğğ olarak klanınıza alırsanız süreç hızlanır en azındanEğitimini tamamladıktan sonra tutmaya bekleriz... Fotoğraf makinesini.
Yeni gelin tutuşuEstraven iyi tutamadı bizimkini, tutacak başka şeyler peşinde olduğundan herhal.
Yok yaGrubun nasıl bir enerjisi varsa gelen kalmıyor, dışarıdan bakan girmeye cesaret edemiyor
Gerçi bende başta dahil olmasaydım gizli gizli okur,deli galiba bunlar derdim
Canım ben onu picamacılardan tanıyor ve potansiyelini de biliyorum merak etmeYok yaEstraven de iyidir bu konularda. Şu an dük konusunda uzmanlık yapıyor mesela
Onun sadece vakti yok şu an taze gelin olarakKendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, bu herhalde yeterli izlenimi verir
Grubun nasıl bir enerjisi varsa gelen kalmıyor, dışarıdan bakan girmeye cesaret edemiyor
Gerçi bende başta dahil olmasaydım gizli gizli okur,deli galiba bunlar derdim
Aramızda ki hukuktan ötürü öyle dümdük söylemek istemedim.Galiba'yı hakaret sayarım.
Bana kaktüs, bikini, battaniye, sabun ve el kelimelerinden en fazla birkaç cümlelik bir hikaye yaz.Akşama doğru burada olursak bir oyun düşünelim; aslında kim-kiminle-nerede döngüsünü sanala aktarabilseydik güzel olurdu ama dönerek gidileceği için ve baya kişi olduğumuzdan mütevellit hatlar karışacak, dün baya düşündüm cıks oluru yok neredeyse.
Bana kaktüs, bikini, battaniye, sabun ve el kelimelerinden en fazla birkaç cümlelik bir hikaye yaz.
"El" yok ama hadi neyse.Corona günlerinde her yerini sabunlayıp kremledikten sonra bikinisini giyerek çatıya çıkıp biraz güneşlenmek istemişti. Yere kocaman bir battaniye serdi ki sırtı ağrımasın; rahatına düşkün bekar bir kadındı. Derken komşunun, 40 yaşındaki asosyal bekar oğlu çatıya bıraktığı kaktüslerini sulamaya geldi.
Terlik, diş macunu, oto teyp, mafya, rüzgar gülü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?