- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
"El" yok ama hadi neyse.
Islak banyo terliklerini ayağına giydiği an sövdü -artık- eski olan sevgilisine, üstelik yine diş macununu ortasından sıkıp bırakmıştı. Zaten bu oto teyp hırsızı kılıklı adamın nesine aşık olduğunu da bilmiyordu, "iyi ki ayrıldım ve evden kovdum" diye düşündü. Sakinleşmek için terasa çıktığında karşı binadaki 40 yaşlarında, mafya tipli adam kaktüslerini suluyordu. Onu bir anda görmek, terastaki fır dönen rüzgar gülü gibi başını döndürmüştü.
Salopet, abajur, kürek, peçete, jartiyer
Arya'ya formül buldum. Tabi ki Aidan.Açacak televizyonda bir film, bir dizi, bir ropörtaj... Onu izlerken yapacak sporunu. Ne canı sıkılacak, ne yorulduğunu anlayacak.
Mutlaka kafamı oyalayacak bir şeyler açarım ben de, arada Number1 açıp klip izlerken yapıyorum. Hayatımda dinlemeyeceğim salak saçma şarkılarla gaza geliyorum filan. Yoksa dümdüz spor evde sıkıcı hale geliyor, oyalanmak şart.
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama spor öncesi dük hevesinin artması yüksek motivasyon ve güç sağlıyorArya'ya formül buldum. Tabi ki Aidan.Açacak televizyonda bir film, bir dizi, bir ropörtaj... Onu izlerken yapacak sporunu. Ne canı sıkılacak, ne yorulduğunu anlayacak.
Mutlaka kafamı oyalayacak bir şeyler açarım ben de, arada Number1 açıp klip izlerken yapıyorum. Hayatımda dinlemeyeceğim salak saçma şarkılarla gaza geliyorum filan. Yoksa dümdüz spor evde sıkıcı hale geliyor, oyalanmak şart.
Yok ya @Estraven de iyidir bu konularda. Şu an dük konusunda uzmanlık yapıyor mesela
Onun sadece vakti yok şu an taze gelin olarakKendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, bu herhalde yeterli izlenimi verir
Akşama doğru burada olursak bir oyun düşünelim; aslında kim-kiminle-nerede döngüsünü sanala aktarabilseydik güzel olurdu ama dönerek gidileceği için ve baya kişi olduğumuzdan mütevellit hatlar karışacak, dün baya düşündüm cıks oluru yok neredeyse.
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama spor öncesi dük hevesinin artması yüksek motivasyon ve güç sağlıyor
Arya fenasın yemin ediyorum.Harbiden sen adeta bir kalite mühürüsün Lyannacim. Senin arkadasin ise, demek ki vip olarak bu klana katilabilir :)
Yoo dostum her sporda işe yarıyorO sporun ne olduguna bagli canim
Left 4 dead 2 olabilir miBen online bir oyun oynamak istiyorum. Böyle konusmali "hadi vur vur yoooook onu yapma" tarzi. Hani en azindan birbirimizin sesini duyariz, ona alisiriz.
Sonraki asamalar ise bir whatsapp grubu ve bir zoom görüsmesidir.
Evet evet, bu grup için büyük büyük planlarim var
Haha. Ya bende genelde spordan önce değil sonra oluyor o. Yapmışım sporumu, ekstra bir kendine güven, sanki Victoria Secret meleği... Boşa mı gitsin bu hava? Asla, nayır, nolamaz.Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama spor öncesi dük hevesinin artması yüksek motivasyon ve güç sağlıyor
Arya fenasın yemin ediyorum.
Left 4 dead 2 olabilir mi
Yani tabi beylerin terli ve belirginleşmiş kaslı fücütlarımızın cazibesine karşı koyayaması da kaçınılmaz sona sürüklüyorHaha. Ya bende genelde spordan önce değil sonra oluyor o. Yapmışım sporumu, ekstra bir kendine güven, sanki Victoria Secret meleği... Boşa mı gitsin bu hava? Asla, nayır, nolamaz.
Dudağını ısırarak adama baktı. Bir yandan da bahçe hortumunu açmış, başından aşağı dökülen sularla kendini ıslatıyordu. Fakat bir türlü adamın dikkatini çekemiyordu. Nafile bir çabayla hortumu kırbaç gibi havada şaklattı. Ses üzerine adam kendisine döndü fakat saati ayna gibi ışığı tam da kadının gözüne yansıtmıştı. Gözleri kamaşan kadın kaygan yerde kaydı ve düşerken başını vurdu. Kendini Tarkan'ın Ölürüm Sana klibinde bulmuştu bir anda. Ağzında ağız topu, önünde gencecik Tarkan... Hayır, istediği rüya alemi bu değildi, en azından birkaç zenci dansçı fena olmazdı, ama Tarkan ısrarla binanın kenarına yatıp kendisine "şşt zilli" demeye devam ediyordu. Uyanmalıydı...Onun tulum salopeti içinde kaslı ve ıslak vücudunu seyrederken, teninin önlenemez bir şekilde karıncalandığını ve ateş bastığını hissetti. Dudaklarını ısırıyor ve salya kontrolüne hakim olamıyordu; hayalinde canlardırdığı loş odada jartiyeri üzerinde, abajurlar ve peçeteler şahitti birlikte yaşayacaklarına... Tanrım, bu ilk görüşte zeksti, utana çekine adamın yanına kadar ilerledi, fırıncı küreği gibi ellerine bakarken, heyecandan kuş gibi titriyordu.
Bahçe hortumu, kırbaç, ayna, ağız topu, zenci
Hadi bakalım gazan mübarek olsun bunu sen istedin.
Bende kulaklık sipariş verdim. Normalde Bluetooth kulaklık kullanıyorum laptopla bağlanmadı nedense. Yakın zamanda sunum yapacağım diye sipariş vermiştimBaktim simdi ona, zombieler!!
Gayet olabilir yani. Sadece sey almam lazim daha, headset. Ondan sonra benim melek sesim ile tanisabilirsin (tanistiktan sonra kendi sesim için melek dedigim için çok gülebilirsiniz :) )
Bende kulaklık sipariş verdim. Normalde Bluetooth kulaklık kullanıyorum laptopla bağlanmadı nedense. Yakın zamanda sunum yapacağım diye sipariş vermiştimyalnız böyle bir proje olursa sesimle dalga geçmeyin pilis.
8 yaşında bir kız çocuğu sesine sahibim
Klipli mlipli kendini aştın artıkDudağını ısırarak adama baktı. Bir yandan da bahçe hortumunu açmış, başından aşağı dökülen sularla kendini ıslatıyordu. Fakat bir türlü adamın dikkatini çekemiyordu. Nafile bir çabayla hortumu kırbaç gibi havada şaklattı. Ses üzerine adam kendisine döndü fakat saati ayna gibi ışığı tam da kadının gözüne yansıtmıştı. Gözleri kamaşan kadın kaygan yerde kaydı ve düşerken başını vurdu. Kendini Tarkan'ın Ölürüm Sana klibinde bulmuştu bir anda. Ağzında ağız topu, önünde gencecik Tarkan... Hayır, istediği rüya alemi bu değildi, en azından birkaç zenci dansçı fena olmazdı, ama Tarkan ısrarla binanın kenarına yatıp kendisine "şşt zilli" demeye devam ediyordu. Uyanmalıydı...
Erkek tangası, halı, çorap, komidin, havai fişek.
Bu arada ilgili klip:
https://giphy.com/YOektbX5HQINwcUnuN
Siz napıyorsunuz arada ya, konsantre olamadım?Dudağını ısırarak adama baktı. Bir yandan da bahçe hortumunu açmış, başından aşağı dökülen sularla kendini ıslatıyordu. Fakat bir türlü adamın dikkatini çekemiyordu. Nafile bir çabayla hortumu kırbaç gibi havada şaklattı. Ses üzerine adam kendisine döndü fakat saati ayna gibi ışığı tam da kadının gözüne yansıtmıştı. Gözleri kamaşan kadın kaygan yerde kaydı ve düşerken başını vurdu. Kendini Tarkan'ın Ölürüm Sana klibinde bulmuştu bir anda. Ağzında ağız topu, önünde gencecik Tarkan... Hayır, istediği rüya alemi bu değildi, en azından birkaç zenci dansçı fena olmazdı, ama Tarkan ısrarla binanın kenarına yatıp kendisine "şşt zilli" demeye devam ediyordu. Uyanmalıydı...
Erkek tangası, halı, çorap, komidin, havai fişek.
Bu arada ilgili klip:
https://giphy.com/YOektbX5HQINwcUnuN
P.zemenkliğe tövbe etmiştim ben ama şu an istesem de bulamam. Çevremde herkes ya evli ya mal ya da hem evli hem malBenimde bluetooth kulakligim var fakat mikrofonu pek iyi degil. Yani teorik olarak telefon konusmalarida yapabilirim fakat esim diyor sesin iyi gelmedigini. Simdi online headset arastiriyorum.
Heycanlandim ayol. Spormus, oyunmus, birde bana bir dük bulsaniz tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?