Coronasavar

Onun tulum salopeti içinde kaslı ve ıslak vücudunu seyrederken, teninin önlenemez bir şekilde karıncalandığını ve ateş bastığını hissetti. Dudaklarını ısırıyor ve salya kontrolüne hakim olamıyordu; hayalinde canlardırdığı loş odada jartiyeri üzerinde, abajurlar ve peçeteler şahitti birlikte yaşayacaklarına... Tanrım, bu ilk görüşte zeksti, utana çekine adamın yanına kadar ilerledi, fırıncı küreği gibi ellerine bakarken, heyecandan kuş gibi titriyordu.

Bahçe hortumu, kırbaç, ayna, ağız topu, zenci

Hadi bakalım gazan mübarek olsun bunu sen istedin.

Son düzenleme:

Yok kiz bu defada "aa ne kaa yakisikliymis" diye spor yapmaya unuturum

Bana müzik yariyor. Iyi tempolu müzik iyi geliyor.

Ve karar verdim, yarin basliyorum kizlaar. Beni fena gaza getirdiniz. Önceden haftada 2 defa spora gidiyordum. Simdi ondan eser kalmadi. Bakalim kaslar tekrar antremana.

Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama spor öncesi dük hevesinin artması yüksek motivasyon ve güç sağlıyor

Yok ya @Estraven de iyidir bu konularda. Şu an dük konusunda uzmanlık yapıyor mesela

Onun sadece vakti yok şu an taze gelin olarak Kendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, bu herhalde yeterli izlenimi verir

Harbiden sen adeta bir kalite mühürüsün Lyannacim. Senin arkadasin ise, demek ki vip olarak bu klana katilabilir :)

Ben online bir oyun oynamak istiyorum. Böyle konusmali "hadi vur vur yoooook onu yapma" tarzi. Hani en azindan birbirimizin sesini duyariz, ona alisiriz.

Sonraki asamalar ise bir whatsapp grubu ve bir zoom görüsmesidir.

Evet evet, bu grup için büyük büyük planlarim var

Left 4 dead 2 olabilir mi

Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama spor öncesi dük hevesinin artması yüksek motivasyon ve güç sağlıyor
Haha. Ya bende genelde spordan önce değil sonra oluyor o. Yapmışım sporumu, ekstra bir kendine güven, sanki Victoria Secret meleği... Boşa mı gitsin bu hava? Asla, nayır, nolamaz.

Haha. Ya bende genelde spordan önce değil sonra oluyor o. Yapmışım sporumu, ekstra bir kendine güven, sanki Victoria Secret meleği... Boşa mı gitsin bu hava? Asla, nayır, nolamaz.
Yani tabi beylerin terli ve belirginleşmiş kaslı fücütlarımızın cazibesine karşı koyayaması da kaçınılmaz sona sürüklüyor

Dudağını ısırarak adama baktı. Bir yandan da bahçe hortumunu açmış, başından aşağı dökülen sularla kendini ıslatıyordu. Fakat bir türlü adamın dikkatini çekemiyordu. Nafile bir çabayla hortumu kırbaç gibi havada şaklattı. Ses üzerine adam kendisine döndü fakat saati ayna gibi ışığı tam da kadının gözüne yansıtmıştı. Gözleri kamaşan kadın kaygan yerde kaydı ve düşerken başını vurdu. Kendini Tarkan'ın Ölürüm Sana klibinde bulmuştu bir anda. Ağzında ağız topu, önünde gencecik Tarkan... Hayır, istediği rüya alemi bu değildi, en azından birkaç zenci dansçı fena olmazdı, ama Tarkan ısrarla binanın kenarına yatıp kendisine "şşt zilli" demeye devam ediyordu. Uyanmalıydı...

Erkek tangası, halı, çorap, komidin, havai fişek.

Bu arada ilgili klip:
https://giphy.com/YOektbX5HQINwcUnuN

Baktim simdi ona, zombieler!!

Gayet olabilir yani. Sadece sey almam lazim daha, headset. Ondan sonra benim melek sesim ile tanisabilirsin (tanistiktan sonra kendi sesim için melek dedigim için çok gülebilirsiniz :) )
Bende kulaklık sipariş verdim. Normalde Bluetooth kulaklık kullanıyorum laptopla bağlanmadı nedense. Yakın zamanda sunum yapacağım diye sipariş vermiştim yalnız böyle bir proje olursa sesimle dalga geçmeyin pilis.
8 yaşında bir kız çocuğu sesine sahibim

Benimde bluetooth kulakligim var fakat mikrofonu pek iyi degil. Yani teorik olarak telefon konusmalarida yapabilirim fakat esim diyor sesin iyi gelmedigini. Simdi online headset arastiriyorum.

Heycanlandim ayol. Spormus, oyunmus, birde bana bir dük bulsaniz tam olacak

Klipli mlipli kendini aştın artık

Siz napıyorsunuz arada ya, konsantre olamadım?

AbsolutPromise , A Arya_Stark01 siz oyuna karar verin, ben de gelirim. Yalnız FPS tarzında oyun seçerseniz, beni korumak zorunda kalırsınız söyleyeyim. Işık görmüş bıldırcın modunda kalıyorum öyle oyunlarda.

P.zemenkliğe tövbe etmiştim ben ama şu an istesem de bulamam. Çevremde herkes ya evli ya mal ya da hem evli hem mal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…