Coronasavar

Haha. Ya bende genelde spordan önce değil sonra oluyor o. Yapmışım sporumu, ekstra bir kendine güven, sanki Victoria Secret meleği... Boşa mı gitsin bu hava? Asla, nayır, nolamaz.
Her gün niye spor yaptığını şimdi anladım loreth

Benim için o eylemin kendisi yeterli bir spor olduğu için, öncesinde sonrasında ekstra bişi yapmıyorum

L4D2 dediğim oyun zorluk seviyesine göre baya eğlenceli oluyor.
Eski aslında ama şu an bile arkadaşlarımla toplansam saatlerce oynarım Magnumla tekte vurmaya çalışıp yavaşlıktan grup arkadaşlarının sırtına yük mü olmadım, hayır ben sadece baltayla girişeceğim diyip silahlı arkadaşımın arkasına mı pusmadım ya da patlatma özürlü olduğum için grup arkadaşlarımı mı patlatmadım neler neler

Beraber saklaniriz! Bende öyle ilk öne atilan biri degilim. Gayet "ana beni isiracak buuu ne yapiyorum ne yapiyorum tamam her tusa basiyorum, bu fayda etmiyoor IMDAAAT KURTARIN BENIII" diye oyuna devam ediyorum

P.zemenkliğe tövbe etmiştim ben ama şu an istesem de bulamam. Çevremde herkes ya evli ya mal ya da hem evli hem mal
İyi de kız dük arıyor, satranç oynayacak partner değil. Yani bir süre mallık tolere edilebilir belki. Bir sor istersen.
Her gün niye spor yaptığını şimdi anladım loreth

Benim için o eylemin kendisi yeterli bir spor olduğu için, öncesinde sonrasında ekstra bişi yapmıyorum
İşi fenası eşim de neredeyse her gün spor yapıyor. Neyse ki evde 2 çocuk var da, her şey ha deyince olmuyor.

İyi de kız dük arıyor, satranç oynayacak partner değil. Yani bir süre mallık tolere edilebilir belki. Bir sor istersen.
Tinderdan tanıştım sevgilimlen diyorum burada bdv tanımına göre ciddi düşünüyoruz diyorum daha ne diyeyim. Riske atmamak lazım standartları

Beraber saklaniriz! Bende öyle ilk öne atilan biri degilim. Gayet "ana beni isiracak buuu ne yapiyorum ne yapiyorum tamam her tusa basiyorum, bu fayda etmiyoor IMDAAAT KURTARIN BENIII" diye oyuna devam ediyorum
AbsolutPromise taktiğimiz şöyle, sen önden gidip ortamı temizliyorsun. Biz arkadan gelip bütün ganimeti topluyoruz ve asla ama asla sana bir şey taşıtmıyoruz. O kadar da kibarız.

AbsolutPromise taktiğimiz şöyle, sen önden gidip ortamı temizliyorsun. Biz arkadan gelip bütün ganimeti topluyoruz ve asla ama asla sana bir şey taşıtmıyoruz. O kadar da kibarız.
Çok arkada kalınca da saldırıyor zombiler çok enteresan zombiler var bu arada. Bir tane tangalı zombi bile var

Çok arkada kalınca da saldırıyor zombiler çok enteresan zombiler var bu arada. Bir tane tangalı zombi bile var
Eşimle konuşuyoruz şimdi bir yandan o oyunu. İlkini oynamış da. Pek senlik değil diyor. Dedim önemli değil, yanımızda kapı gibi Absolut var, o bizi korur. Sen merak etme çok arkandan gelmeyiz, dötüne yapışa yapışa yürürüz.

4 kişiden fazla grup oluşturabilirsek insanlar vs enfekte şeklinde de oynanıyor en sevdiğim şey zombi olup insanların üzerine atlamak.
Ama normalde 4 kişilik senaryo oyunu bu. Daha fazla oyunculu oyun bilen varsa yazsın pubg hariç

Path of Exile varmış, eşim tavsiye etti şimdi. Diablo'ya benziyormuş. Diablo çok oynadım da bunu bilmiyorum. Ona da bakabiliriz alternatif olarak.

Bu hikayenin sonunda kız şizofreni çıkıyor galiba.

Emilatör var bende pcde, telefonunuza ya da pcnize emilatör pubg kurarsanız oynarız ben açığım. :)

Hem dük, hem beyin olmuyor mu? Cok fazla bir istek mi? Ben sirf dük için bos konusmayi tolere edemem bence yaa
Benim de ilk tercihim dük ve beynin aynı bedende olması ama AbsolutPromise 'te seçenekler kısıtlıymış. O zaman kendine başka pimp bulmak zorundasın. (pimp diyorsam kibarlığımdan )

CS oynasak aslında güzel olur ama almak lazım şimdi. CS takımı yapalım.
Pubg 4 maks çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…