- 20 Kasım 2018
- 15.096
- 56.886
- 598
- 35
Her gün niye spor yaptığını şimdi anladım lorethHaha. Ya bende genelde spordan önce değil sonra oluyor o. Yapmışım sporumu, ekstra bir kendine güven, sanki Victoria Secret meleği... Boşa mı gitsin bu hava? Asla, nayır, nolamaz.
İşin bütün esprisi o klipte.Klipli mlipli kendini aştın artık
Hikaye yazıyoruz da gangsta işleri pisleştirmek istediSiz napıyorsunuz arada ya, konsantre olamadım?
L4D2 dediğim oyun zorluk seviyesine göre baya eğlenceli oluyor.Siz napıyorsunuz arada ya, konsantre olamadım?
AbsolutPromise , A Arya_Stark01 siz oyuna karar verin, ben de gelirim. Yalnız FPS tarzında oyun seçerseniz, beni korumak zorunda kalırsınız söyleyeyim. Işık görmüş bıldırcın modunda kalıyorum öyle oyunlarda.
Siz napıyorsunuz arada ya, konsantre olamadım?
AbsolutPromise , A Arya_Stark01 siz oyuna karar verin, ben de gelirim. Yalnız FPS tarzında oyun seçerseniz, beni korumak zorunda kalırsınız söyleyeyim. Işık görmüş bıldırcın modunda kalıyorum öyle oyunlarda.
İyi de kız dük arıyor, satranç oynayacak partner değil. Yani bir süre mallık tolere edilebilir belki. Bir sor istersen.P.zemenkliğe tövbe etmiştim ben ama şu an istesem de bulamam. Çevremde herkes ya evli ya mal ya da hem evli hem mal
İşi fenası eşim de neredeyse her gün spor yapıyor. Neyse ki evde 2 çocuk var da, her şey ha deyince olmuyor.Her gün niye spor yaptığını şimdi anladım loreth
Benim için o eylemin kendisi yeterli bir spor olduğu için, öncesinde sonrasında ekstra bişi yapmıyorum
Tinderdan tanıştım sevgilimlen diyorumİyi de kız dük arıyor, satranç oynayacak partner değil. Yani bir süre mallık tolere edilebilir belki. Bir sor istersen.
L4D2 dediğim oyun zorluk seviyesine göre baya eğlenceli oluyor.
Eski aslında ama şu an bile arkadaşlarımla toplansam saatlerce oynarımMagnumla tekte vurmaya çalışıp yavaşlıktan grup arkadaşlarının sırtına yük mü olmadım, hayır ben sadece baltayla girişeceğim diyip silahlı arkadaşımın arkasına mı pusmadım ya da patlatma özürlü olduğum için grup arkadaşlarımı mı patlatmadım neler neler
Beraber saklaniriz! Bende öyle ilk öne atilan biri degilim. Gayet "ana beni isiracak buuu ne yapiyorum ne yapiyorum tamam her tusa basiyorum, bu fayda etmiyoor IMDAAAT KURTARIN BENIII" diye oyuna devam ediyorum
Bundan sonra sen spor yaptım dediğinde alırız bir mesajı.İşi fenası eşim de neredeyse her gün spor yapıyor. Neyse ki evde 2 çocuk var da, her şey ha deyince olmuyor.
Çok arkada kalınca da saldırıyor zombilerAbsolutPromise taktiğimiz şöyle, sen önden gidip ortamı temizliyorsun. Biz arkadan gelip bütün ganimeti topluyoruz ve asla ama asla sana bir şey taşıtmıyoruz. O kadar da kibarız.
Eşimle konuşuyoruz şimdi bir yandan o oyunu. İlkini oynamış da. Pek senlik değil diyor. Dedim önemli değil, yanımızda kapı gibi Absolut var, o bizi korur. Sen merak etme çok arkandan gelmeyiz, dötüne yapışa yapışa yürürüz.Çok arkada kalınca da saldırıyor zombilerçok enteresan zombiler var bu arada. Bir tane tangalı zombi bile var
4 kişiden fazla grup oluşturabilirsek insanlar vs enfekte şeklinde de oynanıyorEşimle konuşuyoruz şimdi bir yandan o oyunu. İlkini oynamış da. Pek senlik değil diyor. Dedim önemli değil, yanımızda kapı gibi Absolut var, o bizi korur. Sen merak etme çok arkandan gelmeyiz, dötüne yapışa yapışa yürürüz.
Path of Exile varmış, eşim tavsiye etti şimdi. Diablo'ya benziyormuş. Diablo çok oynadım da bunu bilmiyorum. Ona da bakabiliriz alternatif olarak.4 kişiden fazla grup oluşturabilirsek insanlar vs enfekte şeklinde de oynanıyoren sevdiğim şey zombi olup insanların üzerine atlamak.
Ama normalde 4 kişilik senaryo oyunu bu. Daha fazla oyunculu oyun bilen varsa yazsınpubg hariç
İyi de kız dük arıyor, satranç oynayacak partner değil. Yani bir süre mallık tolere edilebilir belki. Bir sor istersen.
Dudağını ısırarak adama baktı. Bir yandan da bahçe hortumunu açmış, başından aşağı dökülen sularla kendini ıslatıyordu. Fakat bir türlü adamın dikkatini çekemiyordu. Nafile bir çabayla hortumu kırbaç gibi havada şaklattı. Ses üzerine adam kendisine döndü fakat saati ayna gibi ışığı tam da kadının gözüne yansıtmıştı. Gözleri kamaşan kadın kaygan yerde kaydı ve düşerken başını vurdu. Kendini Tarkan'ın Ölürüm Sana klibinde bulmuştu bir anda. Ağzında ağız topu, önünde gencecik Tarkan... Hayır, istediği rüya alemi bu değildi, en azından birkaç zenci dansçı fena olmazdı, ama Tarkan ısrarla binanın kenarına yatıp kendisine "şşt zilli" demeye devam ediyordu. Uyanmalıydı...
Erkek tangası, halı, çorap, komidin, havai fişek.
Bu arada ilgili klip:
https://giphy.com/YOektbX5HQINwcUnuN
Ben online bir oyun oynamak istiyorum. Böyle konusmali "hadi vur vur yoooook onu yapma" tarzi. Hani en azindan birbirimizin sesini duyariz, ona alisiriz.
Sonraki asamalar ise bir whatsapp grubu ve bir zoom görüsmesidir.
Evet evet, bu grup için büyük büyük planlarim var
Benim de ilk tercihim dük ve beynin aynı bedende olması amaHem dük, hem beyin olmuyor mu? Cok fazla bir istek mi? Ben sirf dük için bos konusmayi tolere edemem bence yaa
Diablo wow a benzeyen oyun mu?Path of Exile varmış, eşim tavsiye etti şimdi. Diablo'ya benziyormuş. Diablo çok oynadım da bunu bilmiyorum. Ona da bakabiliriz alternatif olarak.
Arkadaş arkadaşın pimpidirBenim de ilk tercihim dük ve beynin aynı bedende olması amaAbsolutPromise 'te seçenekler kısıtlıymış. O zaman kendine başka pimp bulmak zorundasın. (pimp diyorsam kibarlığımdan )
Taze bitti yaHem dük, hem beyin olmuyor mu? Cok fazla bir istek mi? Ben sirf dük için bos konusmayi tolere edemem bence yaa
L4D2 dediğim oyun zorluk seviyesine göre baya eğlenceli oluyor.
Eski aslında ama şu an bile arkadaşlarımla toplansam saatlerce oynarımMagnumla tekte vurmaya çalışıp yavaşlıktan grup arkadaşlarının sırtına yük mü olmadım, hayır ben sadece baltayla girişeceğim diyip silahlı arkadaşımın arkasına mı pusmadım ya da patlatma özürlü olduğum için grup arkadaşlarımı mı patlatmadım neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?