- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Emilatör var bende pcde, telefonunuza ya da pcnize emilatör pubg kurarsanız oynarız ben açığım. :)
Taze bitti yason bir tane vardı rafta ben aldım. Napayım uzun zamandır ihtiyacım vardı
İkisi de Blizzard'ın yaptığı oyun ama çok çok da benzemiyorlar. Ama sihirli büyülü tabi. =)) Azıcık ışık var. Tamam zombilere bakarız ilk etapta o zaman.Diablo wow a benzeyen oyun mu?
Ben öyle her yanı ışıklı sihirli oyun oynayamıyorum
AbsolutPromise Loreth Ben hiç pc'de oyun oynamadim. Hatta bu left4dead'ide playstation oyunu sandim. Sizin playstationunuz var mi? Ordada bir oyun oynayabilirmiyiz? (birazda playstationi kullanmak adina diyorum, burda sadece toz aliyor).
Yoksa, pc'dede oynarim. headseti buldum bu arada
Playstation yok bizde de. Hep PC'den oynadım ben. :.(AbsolutPromise Loreth Ben hiç pc'de oyun oynamadim. Hatta bu left4dead'ide playstation oyunu sandim. Sizin playstationunuz var mi? Ordada bir oyun oynayabilirmiyiz? (birazda playstationi kullanmak adina diyorum, burda sadece toz aliyor).
İkisi de Blizzard'ın yaptığı oyun ama çok çok da benzemiyorlar. Ama sihirli büyülü tabi. =)) Azıcık ışık var. Tamam zombilere bakarız ilk etapta o zaman.
Wow, lol, diablo tarzı oyunlara asla adapte olamıyorum. Işıklar dikkatimi dağıtıyor. O konuda otistikim galibaİkisi de Blizzard'ın yaptığı oyun ama çok çok da benzemiyorlar. Ama sihirli büyülü tabi. =)) Azıcık ışık var. Tamam zombilere bakarız ilk etapta o zaman.
Ps 2 var sonrası yokAbsolutPromise Loreth Ben hiç pc'de oyun oynamadim. Hatta bu left4dead'ide playstation oyunu sandim. Sizin playstationunuz var mi? Ordada bir oyun oynayabilirmiyiz? (birazda playstationi kullanmak adina diyorum, burda sadece toz aliyor).
Ya hepimiz için ortak bir nokta buluruz. Oyundan çok, birlikte oynamak önemli şuan benim için. Yoksa ben de zombi dötü hastası değilim yani. Mis gibi ork ve ejderha peşinde koşmak varken... Ama sizinle oynamak zevkli olur.Wow, lol, diablo tarzı oyunlara asla adapte olamıyorum. Işıklar dikkatimi dağıtıyor. O konuda otistikim galiba
Ps 2 var sonrası yok
Playstation yok bizde de. Hep PC'den oynadım ben. :.(
Bende pc var sadece, oyunlarımı oradan oynarım. PS yok maalesef.
Ay adam resmen heves kırma moduna girmişTamamdir! PCden oynariz. Ay heycanlandim. Esimde "ama senin laptopun oyun laptopu degil" diye gazimi almak istiyor ama umrumda degil.
Headseti siparis ettim, 2-3 günde elimde olacakmis. Simdi sira steamde sanirim. Orada accountmi açiyorsun nasil oluyor o isler bakmam lazim.
Öyle maksat beraber olmak tabii yoksa uzun zamandır böyle oyunlar oynamıyorum, pek aramıyorum da. Ama ışıklı oyunları cidden oynayamıyorum çok kafa karıştırıcı geliyor banaYa hepimiz için ortak bir nokta buluruz. Oyundan çok, birlikte oynamak önemli şuan benim için. Yoksa ben de zombi dötü hastası değilim yani. Mis gibi ork ve ejderha peşinde koşmak varken... Ama sizinle oynamak zevkli olur.
Tamamdir! PCden oynariz. Ay heycanlandim. Esimde "ama senin laptopun oyun laptopu degil" diye gazimi almak istiyor ama umrumda degil.
Headseti siparis ettim, 2-3 günde elimde olacakmis. Simdi sira steamde sanirim. Orada accountmi açiyorsun nasil oluyor o isler bakmam lazim.
Zombilere yem edeceğim onuOyun kısmını benim pc kaldırmaz genşler, size iyi eğlenceler şimdiden. Aryamı savunmasız bırakmayın, sorumluluğunu sana veriyorumAbsolutPromise
Beni yesinler yani? Umurunda değilim nasılsa. Ah kalbim...Oyun kısmını benim pc kaldırmaz genşler, size iyi eğlenceler şimdiden. Aryamı savunmasız bırakmayın, sorumluluğunu sana veriyorumAbsolutPromise
Bir pc im bile yok, anlıyor musunOyun kısmını benim pc kaldırmaz genşler, size iyi eğlenceler şimdiden. Aryamı savunmasız bırakmayın, sorumluluğunu sana veriyorumAbsolutPromise
Ay adam resmen heves kırma moduna girmişkıskandı mı nedir.
Benimkisi de oyun laptopu değil hatta son demlerini yaşıyor.
Evet steamde ücretsiz hesap açıyorsun önce ama oyunu almadan önce videolarını izleyip hep beraber onay verelim boşuna almış olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?