Coronasavar

Emilatör var bende pcde, telefonunuza ya da pcnize emilatör pubg kurarsanız oynarız ben açığım. :)

AbsolutPromise Loreth Ben hiç pc'de oyun oynamadim. Hatta bu left4dead'ide playstation oyunu sandim. Sizin playstationunuz var mi? Ordada bir oyun oynayabilirmiyiz? (birazda playstationi kullanmak adina diyorum, burda sadece toz aliyor).

Yoksa, pc'dede oynarim. headseti buldum bu arada

Bende pc var sadece, oyunlarımı oradan oynarım. PS yok maalesef.

Playstation yok bizde de. Hep PC'den oynadım ben. :.(

İkisi de Blizzard'ın yaptığı oyun ama çok çok da benzemiyorlar. Ama sihirli büyülü tabi. =)) Azıcık ışık var. Tamam zombilere bakarız ilk etapta o zaman.

Pubg zombie mod var, yahu gadın o kadar oyun oynuyorsun bir pubg oynamıyörsün.

İkisi de Blizzard'ın yaptığı oyun ama çok çok da benzemiyorlar. Ama sihirli büyülü tabi. =)) Azıcık ışık var. Tamam zombilere bakarız ilk etapta o zaman.
Wow, lol, diablo tarzı oyunlara asla adapte olamıyorum. Işıklar dikkatimi dağıtıyor. O konuda otistikim galiba
Ps 2 var sonrası yok

Wow, lol, diablo tarzı oyunlara asla adapte olamıyorum. Işıklar dikkatimi dağıtıyor. O konuda otistikim galiba

Ps 2 var sonrası yok
Ya hepimiz için ortak bir nokta buluruz. Oyundan çok, birlikte oynamak önemli şuan benim için. Yoksa ben de zombi dötü hastası değilim yani. Mis gibi ork ve ejderha peşinde koşmak varken... Ama sizinle oynamak zevkli olur.

Playstation yok bizde de. Hep PC'den oynadım ben. :.(

Bende pc var sadece, oyunlarımı oradan oynarım. PS yok maalesef.

Tamamdir! PCden oynariz. Ay heycanlandim. Esimde "ama senin laptopun oyun laptopu degil" diye gazimi almak istiyor ama umrumda degil.

Headseti siparis ettim, 2-3 günde elimde olacakmis. Simdi sira steamde sanirim. Orada accountmi açiyorsun nasil oluyor o isler bakmam lazim.

Ay adam resmen heves kırma moduna girmiş kıskandı mı nedir.
Benimkisi de oyun laptopu değil hatta son demlerini yaşıyor.
Evet steamde ücretsiz hesap açıyorsun önce ama oyunu almadan önce videolarını izleyip hep beraber onay verelim boşuna almış olma.

Öyle maksat beraber olmak tabii yoksa uzun zamandır böyle oyunlar oynamıyorum, pek aramıyorum da. Ama ışıklı oyunları cidden oynayamıyorum çok kafa karıştırıcı geliyor bana

Emülatör kuracaksınız önce tencent gaming buddy iyidir. Oradan pubgyi kurar face hesabınla nick alır, online olursun.
Bu akşama oynayacaksan şimdiden başla derim ancak olur yüklenmesi kurulması.

İki kişi kontenjanımız daha var, var mı gelen? Loreth ?

Kiskananlar çatlasin bebegim.

Bu grup benim özgüvenimi tavan yaptiriyor yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…