- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Oyun kısmını benim pc kaldırmaz genşler, size iyi eğlenceler şimdiden. Aryamı savunmasız bırakmayın, sorumluluğunu sana veriyorum @AbsolutPromise
Ya ben PubG oynayamam cancağızım ya. Eskiden beri sevmiyorum, hadi senin hatrına oynayayım desem, ilk saniyeden keklik gibi avlanırım. O hızlı akışta midem bulanıyor üstüne.Emülatör kuracaksınız önce tencent gaming buddy iyidir. Oradan pubgyi kurar face hesabınla nick alır, online olursun.
Bu akşama oynayacaksan şimdiden başla derim ancak olur yüklenmesi kurulması.
İki kişi kontenjanımız daha var, var mı gelen?Loreth ?
O gelirse ben gelmem.Yaa benimde basit laptopum var. Hadiiiii sende katiiil lütfeeeen!
Sen tecrübelisin diye demedim ya. Arya bilmiyor bu işleri.Beni yesinler yani? Umurunda değilim nasılsa. Ah kalbim...
Laptopun basitliğinden ziyade eskiYaa benimde basit laptopum var. Hadiiiii sende katiiil lütfeeeen!
Ya ben PubG oynayamam cancağızım ya. Eskiden beri sevmiyorum, hadi senin hatrına oynayayım desem, ilk saniyeden keklik gibi avlanırım. O hızlı akışta midem bulanıyor üstüne.
Ben ejderha konusunda uzmanım. Zombiler salatamı yapacak diyorum, yalan demiyorum.Sen tecrübelisin diye demedim ya. Arya bilmiyor bu işleri.
Laptopun basitliğinden ziyade eski
Tamam uleyyn.Sunucu değiştiririz daha kolayına bakarız hemen avlanmayız. Asyada oynarız, Avrupada çok hile var zaten beni de indiriyorlar hileci miçler.
Yine de sen bilirsin canısı, teklif var ısrar yok. 4lesek güzel olurdu.
Ne unutacam dkdkd sizi
Tamam uleyyn.Geleceğim ama bu akşam olmasa olur mu? Bu teklif yarın ve sonrası için de geçerli mi?
PubG telefondan da oynanıyor. Telefondaki ücretsiz, pc'deki ücretli benim bildiğim. Peki telefon ve bilgisayarda oynayanlar birlikte oynayamıyor değil miEsime göre graphic cardimiz iyi degilmis. Yani Left4dead oynanabilir daha fakat pubg oynanmazmis bu laptop ile. Beraber baktik steamde, gerekenlere
Morelim birden bozuldu yaa
Kalem tutuyom ben kalem, ders çalışıyoruz şurda.Eğitimini tamamladıktan sonra tutmaya bekleriz... Fotoğraf makinesini.
Yeni gelin tutuşuEstraven iyi tutamadı bizimkini, tutacak başka şeyler peşinde olduğundan herhal.
PubG telefondan da oynanıyor. Telefondaki ücretsiz, pc'deki ücretli benim bildiğim. Peki telefon ve bilgisayarda oynayanlar birlikte oynayamıyor değil miYokuspokus ? Siz nerede oynuyorsunuz?
PubG telefondan da oynanıyor. Telefondaki ücretsiz, pc'deki ücretli benim bildiğim. Peki telefon ve bilgisayarda oynayanlar birlikte oynayamıyor değil miYokuspokus ? Siz nerede oynuyorsunuz?
Olm herkes seni biliyor burada, kasmaKalem tutuyom ben kalem, ders çalışıyoruz şurda.Yoksa edepli bir kadın olduğumdan başka şeyler tutmam.
Uf niye ortaya attın hemen ya.Olm herkes seni biliyor burada, kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?