Coronasavar

Ya ben PubG oynayamam cancağızım ya. Eskiden beri sevmiyorum, hadi senin hatrına oynayayım desem, ilk saniyeden keklik gibi avlanırım. O hızlı akışta midem bulanıyor üstüne.

Ya ben PubG oynayamam cancağızım ya. Eskiden beri sevmiyorum, hadi senin hatrına oynayayım desem, ilk saniyeden keklik gibi avlanırım. O hızlı akışta midem bulanıyor üstüne.

Sunucu değiştiririz daha kolayına bakarız hemen avlanmayız. Asyada oynarız, Avrupada çok hile var zaten beni de indiriyorlar hileci miçler.

Yine de sen bilirsin canısı, teklif var ısrar yok. 4lesek güzel olurdu.

Sunucu değiştiririz daha kolayına bakarız hemen avlanmayız. Asyada oynarız, Avrupada çok hile var zaten beni de indiriyorlar hileci miçler.

Yine de sen bilirsin canısı, teklif var ısrar yok. 4lesek güzel olurdu.
Tamam uleyyn. Geleceğim ama bu akşam olmasa olur mu? Bu teklif yarın ve sonrası için de geçerli mi?

Esime göre graphic cardimiz iyi degilmis. Yani Left4dead oynanabilir daha fakat pubg oynanmazmis bu laptop ile. Beraber baktik steamde, gerekenlere

Morelim birden bozuldu yaa

Esime göre graphic cardimiz iyi degilmis. Yani Left4dead oynanabilir daha fakat pubg oynanmazmis bu laptop ile. Beraber baktik steamde, gerekenlere

Morelim birden bozuldu yaa
PubG telefondan da oynanıyor. Telefondaki ücretsiz, pc'deki ücretli benim bildiğim. Peki telefon ve bilgisayarda oynayanlar birlikte oynayamıyor değil mi Yokuspokus ? Siz nerede oynuyorsunuz?

PubG telefondan da oynanıyor. Telefondaki ücretsiz, pc'deki ücretli benim bildiğim. Peki telefon ve bilgisayarda oynayanlar birlikte oynayamıyor değil mi Yokuspokus ? Siz nerede oynuyorsunuz?

Telefonda oynamak o kadar zevk verirmide? Ki benim telefonumda eski, samsang galaxy a5. Yani yeni iphonelerden degil. Eh hepimiz 3nity gibi degiliz ya

Emülatör kuzum, benim pcdeki telefon için olandan; eşimle beraber oynayalım diye. O telefondan oynar, telefonda da rahat oynamak için bu var bir tane:

Pcye bir program yüklüyorsun emülatör program; onun içinden de pubg mobile oynunu yüklüyorsun ve telefondaki oyunu pcnde oynayabilir hale geliyorsun. Telefonuma değil, pcme indirdim mobili yani özetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…