- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ara ara ne oldu oyunda yazın en saçma oynayanı da yazın
Bu akşam beyime film sözüm var da, birazdan onu izleyeceğiz, ondan bakamıyorum.Yarın bakacağım pubg mobile olayına. =) Şimdilik öptüm.Oynadığımız yok kuzum, daha oyunu indirmediler sanırsam.
Loreth A Arya_Stark01 AbsolutPromise
İster telefondan oynayın ister pcden.
Benim oynadığım; Pubg mobile, pcden oynuyorum, emülatör yüklü.
Telefondan da alıştıkça oynarsınız ve fakat ben emülatör olacağım için, takım oluşturduğumuz an adil olması için emülatör-emülatör takımlar önümüze çıkacak ve zorlanacaksınız.
Ben telefondan gelebilirim ama alışkın değilim, zaten unutmuşum oynamayı telefondan daha mok olur.
Pcye mobili yükleyin, oradan emülatör gruplarında oynayalım, asya sunucusunda.
Telefondan gelirseniz, emülatör olacak karşı taraf (Ben emülatör olduğum için), headshot yapar üzerler siz anlayana kadar; ondan pcden açın pubg mobile'ı. Hem free olanını oynamış olursunuz pcden. :)
Ben pubg oynayamamOynadığımız yok kuzum, daha oyunu indirmediler sanırsam.
Telefondan da alıştıkça oynarsınız ve fakat ben emülatör olacağım için, takım oluşturduğumuz an adil olması için emülatör-emülatör takımlar önümüze çıkacak ve zorlanacaksınız.
Ben telefondan gelebilirim ama alışkın değilim, zaten unutmuşum oynamayı telefondan daha mok olur.
Telefondan gelirseniz, emülatör olacak karşı taraf (Ben emülatör olduğum için), headshot yapar üzerler siz anlayana kadar; ondan pcden açın pubg mobile'ı. Hem free olanını oynamış olursunuz pcden. :)
Ama olur da grup yaparsınız eksik var gel tut ucundan şunun... tüfenkin derseniz gelirim sizin için
Samsung m50Telefonda oynamak o kadar zevk verirmide? Ki benim telefonumda eski, samsang galaxy a5. Yani yeni iphonelerden degil. Eh hepimiz3nity gibi degiliz ya
Ahsjskfosidis ben de oynamamBen pubg oynayamamçok önyargılıyım o oyuna.
Ama olur da grup yaparsınız eksik var gel tut ucundan şunun... tüfenkin derseniz gelirim sizin için
Bu akşam zaten gelemem. Adamla film izleyecektik. Bir saate sözleştik ama şimdi kodlama falan dalmıştır işi iyi gidiyorken ellemek istemiyorum. Ekilmiş de olabilirim bilemedim.Ben 8-10 kişiye daha vuram gelem bare. Tek tabanca oynarım ben de.
Oynadığımız yok kuzum, daha oyunu indirmediler sanırsam.
Eki Görüntüle 2618694
Biz de bunu izledik bugün. Beyim sağolsun.
2. Dunya savasi ve coğrafya bilgileri ile üstüme basıp geçti yar.
Izlemeyin diye paylaşıyorum
Beynim yandi gangsta.
Bana B.. anlatir gibi anlat.
Simdi benim laptopumun gücü yetmiyormus. intel core i3mus ve en az i5 gerekiyormus.
Simdi benim anladigim su. Cep telefondanda bu pubg'yi açabiliyorsun ve bu emülatörmüdür nedir ile, pc'de oynayabilyorsun. O halde pc'nin performansi önemli degil mi?
Jahdjjd merak etme be hakaret falan yok düşündüklerimi yazıyorum
Tabi pcnin oyun grafiklerini kaldıracak ekran kartı filan olması gerekiyor.
Telden de oynayabilirsin.
Zaten beni de kaşlarım arasından vurdular, canım sıkıldı
Yok yok birine laf çakma değil
Bende o ekran karti yokmus anam, yok. Esimede dedim, ne mokuma o zaman bu laptopu aldin? (o almisti çünkü) ve oda "eh nerden bilim sen ilerde oyun oynamak istersin diye. Biraz ofisi is, nette gezmek için almistim"
Simdide laptoplara bakiyorum fakat pahali ya, yine azicik düzgün olan bir laptop 800-900 eurolarda. Hani demistim ki, bosanmada banada bir laptop gerekecek, madem öyle simdi alayim diye.
Alamiyorum
Bence hepiniz ps4 alin, öyle daha kolay.3nity bizim sponsorumuz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?