Coronasavar

Ara ara ne oldu oyunda yazın en saçma oynayanı da yazın

Oynadığımız yok kuzum, daha oyunu indirmediler sanırsam.
Loreth A Arya_Stark01 AbsolutPromise
İster telefondan oynayın ister pcden.
Benim oynadığım; Pubg mobile, pcden oynuyorum, emülatör yüklü.
Telefondan da alıştıkça oynarsınız ve fakat ben emülatör olacağım için, takım oluşturduğumuz an adil olması için emülatör-emülatör takımlar önümüze çıkacak ve zorlanacaksınız.
Ben telefondan gelebilirim ama alışkın değilim, zaten unutmuşum oynamayı telefondan daha mok olur.
Pcye mobili yükleyin, oradan emülatör gruplarında oynayalım, asya sunucusunda.
Telefondan gelirseniz, emülatör olacak karşı taraf (Ben emülatör olduğum için), headshot yapar üzerler siz anlayana kadar; ondan pcden açın pubg mobile'ı. Hem free olanını oynamış olursunuz pcden. :)

Bu akşam beyime film sözüm var da, birazdan onu izleyeceğiz, ondan bakamıyorum.Yarın bakacağım pubg mobile olayına. =) Şimdilik öptüm.

Ben pubg oynayamam çok önyargılıyım o oyuna.
Ama olur da grup yaparsınız eksik var gel tut ucundan şunun... tüfenkin derseniz gelirim sizin için

Telefonda oynamak o kadar zevk verirmide? Ki benim telefonumda eski, samsang galaxy a5. Yani yeni iphonelerden degil. Eh hepimiz 3nity gibi degiliz ya
Samsung m50
Bir iphone çamaşır makinasına attım.
Bir tanesinin de çocuklar hakkından geldi.
Tovbe ettim, telefona çok para vermem

Ben 8-10 kişiye daha vuram gelem bare. Tek tabanca oynarım ben de.

Beynim yandi gangsta.

Bana B.. anlatir gibi anlat.

Simdi benim laptopumun gücü yetmiyormus. intel core i3mus ve en az i5 gerekiyormus.

Simdi benim anladigim su. Cep telefondanda bu pubg'yi açabiliyorsun ve bu emülatörmüdür nedir ile, pc'de oynayabilyorsun. O halde pc'nin performansi önemli degil mi?

Tabi pcnin oyun grafiklerini kaldıracak ekran kartı filan olması gerekiyor.
Telden de oynayabilirsin.
Zaten beni de kaşlarım arasından vurdular, canım sıkıldı

Tabi pcnin oyun grafiklerini kaldıracak ekran kartı filan olması gerekiyor.
Telden de oynayabilirsin.
Zaten beni de kaşlarım arasından vurdular, canım sıkıldı

Bende o ekran karti yokmus anam, yok. Esimede dedim, ne mokuma o zaman bu laptopu aldin? (o almisti çünkü) ve oda "eh nerden bilim sen ilerde oyun oynamak istersin diye. Biraz ofisi is, nette gezmek için almistim"

Simdide laptoplara bakiyorum fakat pahali ya, yine azicik düzgün olan bir laptop 800-900 eurolarda. Hani demistim ki, bosanmada banada bir laptop gerekecek, madem öyle simdi alayim diye.

Alamiyorum

Bence hepiniz ps4 alin, öyle daha kolay. 3nity bizim sponsorumuz olabilir

Ps çok sonra alırız alırsak, bu pcyi daha geçen sene toplattım "Oyun pcsi istiyorum, her oyunu kaldıracak bişi bul bana" dedim, kendi topladı masaüstü. Şimdi bi de gidip "Ps4 al" dersem adam "O pcyi nereme sokim yani Gangsta iş mi yaptığın?" der. Benim de var eski bi laptop, kıyıda foto, yazı bilmem ne arşivi olarak duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…