Bende o ekran karti yokmus anam, yok. Esimede dedim, ne mokuma o zaman bu laptopu aldin? (o almisti çünkü) ve oda "eh nerden bilim sen ilerde oyun oynamak istersin diye. Biraz ofisi is, nette gezmek için almistim"
Simdide laptoplara bakiyorum fakat pahali ya, yine azicik düzgün olan bir laptop 800-900 eurolarda. Hani demistim ki, bosanmada banada bir laptop gerekecek, madem öyle simdi alayim diye.
Alamiyorum
Bence hepiniz ps4 alin, öyle daha kolay.3nity bizim sponsorumuz olabilir
İç işleri bakanımız istifa etmişMevzu mu var?
Ps çok sonra alırız alırsak, bu pcyi daha geçen sene toplattım "Oyun pcsi istiyorum, her oyunu kaldıracak bişi bul bana" dedim, kendi topladı masaüstü. Şimdi bi de gidip "Ps4 al" dersem adam "O pcyi nereme sokim yani Gangsta iş mi yaptığın?" der. Benim de var eski bi laptop, kıyıda foto, yazı bilmem ne arşivi olarak duruyor.
Düşündüklerine ve nasıl yazdığına göre yasakJahdjjd merak etme be hakaret falan yok düşündüklerimi yazıyorum
Zaten tartışmam da
Düşünmek de mi yasak hahahah
Soylu'nun istifası üzerine konuşuyorlar da dedim kendilerini yakmasınlar.Mevzu mu var?
Edilmemiş istifası kabul demiştimDüşündüklerine ve nasıl yazdığına göre yasak
Soylu'nun istifası üzerine konuşuyorlar da dedim kendilerini yakmasınlar.
Düşündüklerine ve nasıl yazdığına göre yasak
Soylu'nun istifası üzerine konuşuyorlar da dedim kendilerini yakmasınlar.
Buna aşırı katılıyorumBen siyasete girmiyorum, makaradan yiyorum banı. Makara yapmasam da belkim kelepçe takarlar belli olmaz. İyice mohu çıktı çünkü, saltanatı ilan etsinler bitsin bu iş bari.
Ben siyaset tartışmayı artık gerekli görmüyorum, çünkü uyuşamayacağımız belli. Boş yere gerilmiyorum hiç, misler gibiBen siyasete girmiyorum, makaradan yiyorum banı. Makara yapmasam da belkim kelepçe takarlar belli olmaz. İyice mohu çıktı çünkü, saltanatı ilan etsinler bitsin bu iş bari.
Ben siyaset tartışmayı artık gerekli görmüyorum, çünkü uyuşamayacağımız belli. Boş yere gerilmiyorum hiç, misler gibi
daha önce okuduğum mesajinizda sigarayı bırakacaktınız diye hatırlıyorum. birakabildiniz mi
Seni bir miktar kocacılığa davet ediyorum İdrak, zararını görmezsinMaalesef. Aramızda güçlü bir bağ var. Kocamdan çok seviyorum sigarayı.
Arkadaşlar evimizde ps yok.
Ben bilgisayar oyunu çok oynamam zaten.
Evde bununla ilgili materyaller beyimin.
Bir iyun bilgisayarı var kendisinin araba gideri gibi gideri olan
Bir de ekran kesmeyince projeksiyona donmustuk o var.
Oyun kültürüm de esimle baslamisti.
Evlendiğimiz yıllar max payne, total war falan oynadım.
Açıklamam bu kadar
Ama ayıp ediyorsunuz birer ps alırız ne var yani.
Cnm boşan o zaman bence.Maalesef. Aramızda güçlü bir bağ var. Kocamdan çok seviyorum sigarayı.
Idrakyollariiltihabi be, bi konu uydurup açsak ya BDVye; öyle şenlensin biraz millet?
Hangi yigit kendini feda edip ban yiyecek?
Seni bir miktar kocacılığa davet ediyorum İdrak, zararını görmezsin
Idrakyollariiltihabi be, bi konu uydurup açsak ya BDVye; öyle şenlensin biraz millet?
Pipili sevmeyenleri grupta tutuyor muyduk, ilginç.Şu dünyada her şey olurum ama kocacı olamam. Babacı da değildim zaten. Pipili sevmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?