Coronasavar

Ben siyaset tartışmayı artık gerekli görmüyorum, çünkü uyuşamayacağımız belli. Boş yere gerilmiyorum hiç, misler gibi

Ben artik buralar var diye girmiyorum. Ve artik son zamanlardada fark ediyorum, tartisma bosa gidiyor.
Karsidaki troll çünkü. Tüm yazdigin mantikli yorumlara karsi, alakasiz seyler yazarlar çünkü. Teskilat bunu emir ediyor.

Yani karsinda mantikli, fikir alis verisi yapmak isteyen insan degil. Coskulu sekilde parti tutan insan bile degil. Troll iste, troll. Ban yemeye o kadar degmez ki.

Açarsan piçaklarim seni kiz! Bu grub sensiz olmaz. Olmaz yani. Hayal bile edemiyorum.
Evdeki huzur için benim de bu coronalı süreçte banlanmamam gerekiyor bence ama alışkanlık işte. Bi konu denk gelse yardıracağım bi BDV enerjisi birikti üzerimde, birinin aptallığına makara sarmayı özledim.

Söz konusu bdv oldugu için, uzun sürmez bir aptalin bulunmasi

Ama sen yine dur Gangstacim, yarim yagdir. Kendini yine tut. Burda senin ender ironik sarkastik cümlelerin olmadan, banu alkan videolarin olmadi nasil yasam sürdürecegiz? Banin kalktiktan sonra buraya geri geldiginde hepimizi travmatize bulmus olursun. Yapma etme eyleme kuzum.

Aslında +18de sürtünme ile alev alacak bi çift buldum, tam yazacaktım bi baktım konu eskiymiş. :/
Diğer ponçikli konuya yetişememişim bana yapacak espri koymamış vijdonsüz novmissizlar.
Can sıkıntısı geliyor için için, bi resim yapayım dedim baktim tövbestağfurullah bir şey oluyor onu da yarım bıraktım.
İçim de bi darlandı napsak ki?

Bende bilemedim. Oyun oynayalim dedim, o mok oldu. Millet siyasete dadandi, ban an meselesi zaten.

Ne bilim, senin dükün var, kullanabilirsin

Keşke seni oyalayacak bdvlik bir konum olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…