- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
La ne oldu anarşik mi oldun 727373 gün banı yersin
Ben siyaset tartışmayı artık gerekli görmüyorum, çünkü uyuşamayacağımız belli. Boş yere gerilmiyorum hiç, misler gibi
Oğlum hariç deŞu dünyada her şey olurum ama kocacı olamam. Babacı da değildim zaten. Pipili sevmiyorum ben.
Cnm boşan o zaman bence.
Pipili sevmiyor, dük seviyor. Şimdi fark var onda.Pipili sevmeyenleri grupta tutuyor muyduk, ilginç.
Ben açabilirim ama 12 gün filan yatarım var. Sabıkalıyım.
Pipili sevmeyenleri grupta tutuyor muyduk, ilginç.
Neyleyim dükü pipili olmayinca.Pipili sevmiyor, dük seviyor. Şimdi fark var onda.
Evdeki huzur için benim de bu coronalı süreçte banlanmamam gerekiyor bence ama alışkanlık işte. Bi konu denk gelse yardıracağım bi BDV enerjisi birikti üzerimde, birinin aptallığına makara sarmayı özledim.Açarsan piçaklarim seni kiz! Bu grub sensiz olmaz. Olmaz yani. Hayal bile edemiyorum.
Oğlum hariç de
Neyleyim dükü pipili olmayinca.Benim sevgi anlayışım farklı demek ki
Hı hı, organik besleniyorum ben, ondan sebepSenin beslenme düzenin farklı gülüm, kahvaltıların farklı. Ondan.
Evdeki huzur için benim de bu coronalı süreçte banlanmamam gerekiyor bence ama alışkanlık işte. Bi konu denk gelse yardıracağım bi BDV enerjisi birikti üzerimde, birinin aptallığına makara sarmayı özledim.
Sakın.Evdeki huzur için benim de bu coronalı süreçte banlanmamam gerekiyor bence ama alışkanlık işte. Bi konu denk gelse yardıracağım bi BDV enerjisi birikti üzerimde, birinin aptallığına makara sarmayı özledim.
Söz konusu bdv oldugu için, uzun sürmez bir aptalin bulunmasi
Ama sen yine dur Gangstacim, yarim yagdir. Kendini yine tut. Burda senin ender ironik sarkastik cümlelerin olmadan, banu alkan videolarin olmadi nasil yasam sürdürecegiz? Banin kalktiktan sonra buraya geri geldiginde hepimizi travmatize bulmus olursun. Yapma etme eyleme kuzum.
Aslında +18de sürtünme ile alev alacak bi çift buldum, tam yazacaktım bi baktım konu eskiymiş. :/
Diğer ponçikli konuya yetişememişim bana yapacak espri koymamış vijdonsüz novmissizlar.
Can sıkıntısı geliyor için için, bi resim yapayım dedim baktim tövbestağfurullah bir şey oluyor onu da yarım bıraktım.
İçim de bi darlandı napsak ki?
Bende bilemedim. Oyun oynayalim dedim, o mok oldu. Millet siyasete dadandi, ban an meselesi zaten.
Ne bilim, senin dükün var, kullanabilirsin
Keşke seni oyalayacak bdvlik bir konum olsaydıAslında +18de sürtünme ile alev alacak bi çift buldum, tam yazacaktım bi baktım konu eskiymiş. :/
Diğer ponçikli konuya yetişememişim bana yapacak espri koymamış vijdonsüz novmissizlar.
Can sıkıntısı geliyor için için, bi resim yapayım dedim baktim tövbestağfurullah bir şey oluyor onu da yarım bıraktım.
İçim de bi darlandı napsak ki?
Keşke seni oyalayacak bdvlik bir konum olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?