- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Meeh, daha dün kullandım. Başka?
Aslında iyi bence ya bdvlik derdimin olmamasıKıyamam yaa
Aaa bdv'dekiler sana simdi tas atardi. Sen ne biçim bir essin öyle. Es dedigin, her gün o dükü kullanir. Evlilik böyle birsey. Her gün her gün sekstir. Hiç o zavalli gelinleri düsünmüyormusun, sekssiz evliliklerinden yakinanlar aaaa
Ne bilim projelerimi hizlandirabiliriz. Whatsapp grubu kullanabiliriz, birbirimize sesli mesaj birakabiliriz, zoomlayabiliriz. Nette baska oyun oynayamayizmi hep beraber yav??
Bulan var bulamayan var tabii ki, haklısınAaa bdv'dekiler sana simdi tas atardi. Sen ne biçim bir essin öyle. Es dedigin, her gün o dükü kullanir. Evlilik böyle birsey. Her gün her gün sekstir. Hiç o zavalli gelinleri düsünmüyormusun, sekssiz evliliklerinden yakinanlar aaaa
Aslında iyi bence ya bdvlik derdimin olmaması
Aslında var ama sen kabullenmek istemiyorsun...Keşke seni oyalayacak bdvlik bir konum olsaydı
O benim derdim değil bana neAslında var ama sen kabullenmek istemiyorsun...
Paletine bayıldımŞöyle bi şey peşindeyim ben de; kırmızının kollarını biraz Pikasso amcam gibi yapayım dedim, olmadı, onun yerine şeytan çarpığı oldu:
Eki Görüntüle 2618877
Kafamdaki şeyi yapamayınca uyuz oluyorum böyle, gidip adama "Ne oturuyon la orada?" diye sataşasım var.
O benim derdim değil bana ne
Sonuçta kocam değil bir şey değil, çok bağlamıyor beni
Yani ben dük yoksunluğundan bahsetmiştim ama istediğim yankıyı yapmadı
Ben yine 1,5 dk diyorsun sandım. Günahını almışım bro, affet.Yani ben dük yoksunluğundan bahsetmiştim ama istediğim yankıyı yapmadı
Aa onu unutmuştum hakikaten sağol hatırlattığın içinBen yine 1,5 dk diyorsun sandım. Günahını almışım bro, affet.
Artık direkt onu anlıyorum yazdığınız her şeydenAa onu unutmuştum hakikaten sağol hatırlattığın için
Whatsapp olayı biraz aşabilir. Anonimlikler tamamen gider, bunu herkes istemez kuzum; birbirimizi kırmak da istemeyiz bir araya geliriz ama sohbet sohbeti açar, o whtspp muhabbetleri en gizli konuşmaları çarpışmaları yaşar ve sonra pişman olanlarımız olabilir, ayar kaçabilir mekan değişince, birbirimizi çabuk tüketiriz, duraklarız, uzaklaşma isteğimiz keskinleşir vb. İnsanız, belli olmaz ben de dahil. Ben de istiyorum mesela komikli bi video geliyor whtsapptan bana sizle paylaşasım geliyor ama buraya aktaramıyorum filan... Yine de siz bilirsiniz, benim için anonimlik sorun yok. Ama öyle kalmayı tercih eden olabilir canım benim.
Hakli olabilirsin. Sanirim bu konulardada tecrüben var. Ne bilim bir anda o kadar sicaklik his ettim ki bu gruptan. Ve fotolari gördükçe pek tanidikta çikmiyor
Hani neden olmasin moduna giriyorum. Hatta foto paylasmayi bile düsündüm
Biraz daha bekleyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?