Coronasavar

Meeh, daha dün kullandım. Başka?

Aaa bdv'dekiler sana simdi tas atardi. Sen ne biçim bir essin öyle. Es dedigin, her gün o dükü kullanir. Evlilik böyle birsey. Her gün her gün sekstir. Hiç o zavalli gelinleri düsünmüyormusun, sekssiz evliliklerinden yakinanlar aaaa

Ne bilim projelerimi hizlandirabiliriz. Whatsapp grubu kullanabiliriz, birbirimize sesli mesaj birakabiliriz, zoomlayabiliriz. Nette baska oyun oynayamayizmi hep beraber yav??

Whatsapp olayı biraz aşabilir. Anonimlikler tamamen gider, bunu herkes istemez kuzum; birbirimizi kırmak da istemeyiz bir araya geliriz ama sohbet sohbeti açar, o whtspp muhabbetleri en gizli konuşmaları çarpışmaları yaşar ve sonra pişman olanlarımız olabilir, ayar kaçabilir mekan değişince, birbirimizi çabuk tüketiriz, duraklarız, uzaklaşma isteğimiz keskinleşir vb. İnsanız, belli olmaz ben de dahil. Ben de istiyorum mesela komikli bi video geliyor whtsapptan bana sizle paylaşasım geliyor ama buraya aktaramıyorum filan... Yine de siz bilirsiniz, benim için anonimlik sorun yok. Ama öyle kalmayı tercih eden olabilir canım benim.

Tutmak demişken cilek.yagmuru nerede acaba?

Yav hani yeni gelenler tutacaktı? Ellerim nasır bağladı diyorum size yeter diyorum yeter, ağlıyorum artık

Uykumu düzene sokayım dedim (sokamadı).
Sabah enerji patlamasıyla bir ton iş yaptım. Sonra bayılmışım, yeni uyandım

Paletine bayıldım

La bu karantina çıktığında dedim mi bdvde artık konu açılamaz, çünkü nasıl açılsın. Kaynana ile görüşülmüyor, sevgili ile görüşülmüyor. Evden çıkılmıyor. En fazla koca çocuk sorunu olur ne bileyim aile sorunu olur dedim. Bir de dedim hani korona varken insanlar he rşey yolundaymış gibi basit dertleri mi takacak kafasına dedim. Ama bakıyorum hala açılıyor başlıklar. Bir bana mı geldi korona lan. Benim şu an tek derdim evdeki pipililer ve korona. Yok yani başka dert, ölmezsek şükür diyorum.

Şeytan diyor dal bdvye pardon kafanız mı güzel de ama ban var işte.

Hakli olabilirsin. Sanirim bu konulardada tecrüben var. Ne bilim bir anda o kadar sicaklik his ettim ki bu gruptan. Ve fotolari gördükçe pek tanidikta çikmiyor

Hani neden olmasin moduna giriyorum. Hatta foto paylasmayi bile düsündüm

Biraz daha bekleyelim o zaman

Olduk biz bence, çohzel olduk da işte, yine de herkesin adına konuşmayayım; ben katılırım yani sorun değil benim için. Diğerleri ne der bilemem. Nasıl takılasınız varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…