- 20 Kasım 2018
- 15.084
- 56.855
- 598
- 35
Kaynanalar telefondan da yeter. Sevgililerle sonuçta konuşuyorsun yazışıyorsun üstelik uzaktasın. Kocanla birbirini yersin. Yani aslında herkes ya kocasıyla eve tıkıldı ya sevgilisinden uzak, asıl şimdi bdv patlamalı.La bu karantina çıktığında dedim mi bdvde artık konu açılamaz, çünkü nasıl açılsın. Kaynana ile görüşülmüyor, sevgili ile görüşülmüyor. Evden çıkılmıyor. En fazla koca çocuk sorunu olur ne bileyim aile sorunu olur dedim. Bir de dedim hani korona varken insanlar he rşey yolundaymış gibi basit dertleri mi takacak kafasına dedim. Ama bakıyorum hala açılıyor başlıklar. Bir bana mı geldi korona lan. Benim şu an tek derdim evdeki pipililer ve korona. Yok yani başka dert, ölmezsek şükür diyorum.
Şeytan diyor dal bdvye pardon kafanız mı güzel de ama ban var işte.
La bu karantina çıktığında dedim mi bdvde artık konu açılamaz, çünkü nasıl açılsın. Kaynana ile görüşülmüyor, sevgili ile görüşülmüyor. Evden çıkılmıyor. En fazla koca çocuk sorunu olur ne bileyim aile sorunu olur dedim. Bir de dedim hani korona varken insanlar he rşey yolundaymış gibi basit dertleri mi takacak kafasına dedim. Ama bakıyorum hala açılıyor başlıklar. Bir bana mı geldi korona lan. Benim şu an tek derdim evdeki pipililer ve korona. Yok yani başka dert, ölmezsek şükür diyorum.
Şeytan diyor dal bdvye pardon kafanız mı güzel de ama ban var işte.
Bu alıngan gtveren benim büyük büyük dedem galiba
Karnıbahar vardıNaber, bügün yemekte patlicanmi vardi?
Karnıbahar vardıpatlıcan yokmuş evde
Geldi lady of patlıcansBen geldim
Doom günü ne zamanmış sordun mu?Geldi lady of patlıcans
Kaynanalar telefondan da yeter. Sevgililerle sonuçta konuşuyorsun yazışıyorsun üstelik uzaktasın. Kocanla birbirini yersin. Yani aslında herkes ya kocasıyla eve tıkıldı ya sevgilisinden uzak, asıl şimdi bdv patlamalı.
Corona herkesin gündemi ama artık tek odak noktası değil, benim için de öyle mesela. Sörvayvır falan izliyorum ben
Ben yorum yapacak konu ve mesaji gördüm fakat paylasmiyorum. Hiçbirinizin ban almanizi istemiyorum.
Ve illahi idrak, bizim toplumumuzu bilmiyormusun? Cennete yasasak bile halen bik bik bik, bir konu buluruz yani. Dram bizim dna'mizda
Idrakyollariiltihabi Şukufeyi alıp buraya getirsek mi? Bak o hikayeyi çukunata abilere bağlamadan sürdürürüz gibime geliyor. Şukufeyi şu günlerde dükümüze meze edek diyorum?
Geçen gün o fotoğrafları buldum ahhah üşenmemişim hazırlamışım yaDoom günü ne zamanmış sordun mu?
Şey patlıcanınız var mı. Poşete gerek yok ben bi tane alıcam da. Evet sapığım çünkü, ondan bi tane.Geçen gün o fotoğrafları buldum ahhah üşenmemişim hazırlamışım ya
Bir de kalbim ağzımda atıyor dostlar. Geldi yine bana gelenler. En son 4 yıl önce olmuştu aha yine peydah oldu. Böyle nasıl anlatsam her an kötü bir şey olacakmış, çok mühim bir şey yapmam gerekiyormuş da unutmuşum gibi bir hal. Nefes alamıyorum, kalbim götümde atıyor panik haldeyim. Panik atak gibi değil de daha çok panik bozukluk şeklinde. Allam nolur aynı günlere dönmeyeyim diye dua ediyorum birkaç gündür. Rahatlamaya ihtiyacım var ama başaramıyorum. O dönemlerde balkona çıkar derin nefes alır bir şekilde yenerdim bu hali. İyi değilim :/
Ölüm ya da hastalık korkusu yok. Fiziksel bir reaksiyon benimki. Temelde bir korku tetiklemiyor. Ben anlamıştım kaç gündür yerimde duramaz hallerimden. Bir şekilde sürekli fiziksel aktivite halindeyim çünkü oturunca huzursuzlanıyor bedenim. Şu lanet kalp çarpıntısı başlayınca toparlanaıyorum. Pof.
Ben hayatım boyunca beynimi bu kadar az kullanmak zorunda kaldığım bir dönem yaşamadım. Zombiye dönüştüm. O yüzden şu an bana hiçbir şey yeterince dert gibi gelmiyor. Kaynana nedir ya, korona var korona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?