Coronasavar

Kaynanalar telefondan da yeter. Sevgililerle sonuçta konuşuyorsun yazışıyorsun üstelik uzaktasın. Kocanla birbirini yersin. Yani aslında herkes ya kocasıyla eve tıkıldı ya sevgilisinden uzak, asıl şimdi bdv patlamalı.

Corona herkesin gündemi ama artık tek odak noktası değil, benim için de öyle mesela. Sörvayvır falan izliyorum ben

Ben yorum yapacak konu ve mesaji gördüm fakat paylasmiyorum. Hiçbirinizin ban almanizi istemiyorum.

Ve illahi idrak, bizim toplumumuzu bilmiyormusun? Cennete yasasak bile halen bik bik bik, bir konu buluruz yani. Dram bizim dna'mizda

Bu hikayemizi buraya koyuyorum çok sıkılırsanız geçtiğimiz sayfaları okuyup devamını getirebilirsiniz.
Pof napsak acep? Bana da sıkıntı geldi mi böyle çekilmez nallet biri oluyorum, her yere "Ben sıkılıyorum" yazasım geliyor

Bir de kalbim ağzımda atıyor dostlar. Geldi yine bana gelenler. En son 4 yıl önce olmuştu aha yine peydah oldu. Böyle nasıl anlatsam her an kötü bir şey olacakmış, çok mühim bir şey yapmam gerekiyormuş da unutmuşum gibi bir hal. Nefes alamıyorum, kalbim götümde atıyor panik haldeyim. Panik atak gibi değil de daha çok panik bozukluk şeklinde. Allam nolur aynı günlere dönmeyeyim diye dua ediyorum birkaç gündür. Rahatlamaya ihtiyacım var ama başaramıyorum. O dönemlerde balkona çıkar derin nefes alır bir şekilde yenerdim bu hali. İyi değilim :/

Ölüm ya da hastalık korkusu yok. Fiziksel bir reaksiyon benimki. Temelde bir korku tetiklemiyor. Ben anlamıştım kaç gündür yerimde duramaz hallerimden. Bir şekilde sürekli fiziksel aktivite halindeyim çünkü oturunca huzursuzlanıyor bedenim. Şu lanet kalp çarpıntısı başlayınca toparlanaıyorum. Pof.

Ben hayatım boyunca beynimi bu kadar az kullanmak zorunda kaldığım bir dönem yaşamadım. Zombiye dönüştüm. O yüzden şu an bana hiçbir şey yeterince dert gibi gelmiyor. Kaynana nedir ya, korona var korona :)

Ben yorum yapacak konu ve mesaji gördüm fakat paylasmiyorum. Hiçbirinizin ban almanizi istemiyorum.

Ve illahi idrak, bizim toplumumuzu bilmiyormusun? Cennete yasasak bile halen bik bik bik, bir konu buluruz yani. Dram bizim dna'mizda

Bilmez miyim evde yaşıyor bir tane her boka söylenen, her durumdan dram üreten.

Aşırı sıkıldım ben valla gidip kendime korona bulaştırasım var. Ölmezsem bir hastane havası alırım değişiklik olur.

Yavrum derin bir nefes çekiyorsun, balkona bir sandalye çekiyorsun ya da çıkabiliyorsan çatıya çıkıyor bir sandalye çekiyor ve biraz yıldızları izliyorsun, bir-iki bardak suyu yudum yudum hissederek içiyorsun, duşa giriyor suyun altına kafanı güzelce bi sokuyorsun tarıyorsun saçlarını, kokular tütüler şampuanlar artık ne varsa güzel kokular içinde yıkanıyorsun, sonra saçlarını kurutuyor ve ev içinde giyebileceğin, rahat ve fakat ani bir misafir gelse de karşılayabileceğin renk uyumunda giyiniyorsun, saçların uzunsa kendine en yakıştırdığın şekilde yapıyorsun, gözlerine kalemini neyim çekiyorsun...
Bunlar iyi gelecek iç darlanmalarına...

Varsa evde bir uyku ilacı, onu da alıp uyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…