Sor allasenKorkuyorum sormaya
He ben de. Bugün mesela Süleyman Soylu istifa etti ya, ben Sörvayvır birleşme partisi falan izliyordum böyle ahfha arada şöyle bir bakıp nolmuş ne bitmiş öğreniyorum sonra kapatıyorum.Akılcı yaklaşım, olması gereken senin bakış açın.
Benim o kadar umrumda değil ki, cehalet mutluluktur şeklinde dolanıyorum, sanki hiç hayat yokmuş, olmamış gibi.
Hiçbir şeyi özlemiyorum desem abartmam.
Aha tam olarak bu:)
Acaba bir evre mi ki, iyiliğimden bile şüphe eder oldum, arkadaşlarım o kadar kötü durumlar ki anlatamam.
Depresyon mu dersin ağlama krizleri mi kaygı bozuklukları her şey nüksetti.
Ulan i am legend gerçek olacak herhalde diye bir tırstım.
Akılcı yaklaşım, olması gereken senin bakış açın.
Benim o kadar umrumda değil ki, cehalet mutluluktur şeklinde dolanıyorum, sanki hiç hayat yokmuş, olmamış gibi.
Hiçbir şeyi özlemiyorum desem abartmam.
Ayhh 2 senedir survivor izlemiyorum, eskiden yağuşuklu namahremler olurdu, şimdi ilgimi çekmiyor.Sor allasen
He ben de. Bugün mesela Süleyman Soylu istifa etti ya, ben Sörvayvır birleşme partisi falan izliyordum böyle ahfha arada şöyle bir bakıp nolmuş ne bitmiş öğreniyorum sonra kapatıyorum.
Bende gündemi takip etmiyorum çok fazla.Ben de iyiyim. Gündemi takip bile etmiyorum doğru düzgün. Kendim dışında hiçbir şey üzerinde kontrolüm yok bu süreçte. Hayatımı çok karıştırdı corona, vermem gereken kararlar, atmam gereken adımlar var ama hepsi şu an belirsiz bir süre askıya alındı. Ama kabullendim.
Hastalığın kendisinden zaten korkmuyorum.
Öyle aman bu günler de geçecek napayım modunda takılıyorum.
Millet evde spor, diyet yapıyor (konudakiler de üzerine alınsın kendimi öküz hissettirmesinler litfen) benim bakış açım ‘korona varken niye spor yapayım, baktım sağ çıkıyorum o zaman düşünürüm şimdi yemeden gidersem gözüm açık kalır boşuna eziyet edemem kendime’.Normalde ilaçsız uyuyamam, bu gece de dahil sanırım bi 3 gündür filan ilaçsız uyuyorum, öncesinde de doz düşürdüm, panik gelse gelirdi yatkınım yani hastalığım var bipolarım ama hiç koymadı çok relaksım mantıksızcasına.
Haber izlemiyorum yasakladım. İşte sadece gerektiği kadar alıyoruz haber o kadar. Her şeyi okumak bilmek de mahvediyor. Bilinmezlik korkutmuyor yani ne bileyim, her şeyin sonu biliniyor nasılsa, olacağı varsa olur napim yani; ecel gelecekse ağlasam da gelecek gülsem de gelecek, para kesilecekse, açlık gelecekse bilmem ne, hepimize bir yerden gelecek, yolun sonu ölüm en kötü tabloda... Napim bari gülem oynayam manzaram şekil olsun.
O işi hiç algılayamıyorum, evde nasıl tv yok?Bende gündemi takip etmiyorum çok fazla.
Evde TV yok, bilgisayardan da her an açıp birşeyler izleme durumu olmuyor. En fazla aktif olduğum yer burası.
Ona rağmen ciddi etkileniyorum bu süreçten.
Bastırmaya çalışıyorum kendimi ama bugün sacma bir şeye üzülüp uzun süre ağladım ama normal bir ağlayış değil.
En kötüsü belirsizlik, ve senin kendince aldığın önlemin birileri tarafından hiç ediliyor ve hatta edilecek olması.
Birde benim sürekli teselli etmem gereken bir annem var. Hergun iki defa konuşuyoruz. Aradığın da açmasam defalarca arıyor. Bu süreci onunla kötü olmadan geçirebilirmek için ciddi çaba sarf ediyorum.
Ben gökyüzünde güneş hariç bir gordugumu bir daha bulamıyorum. Takdir ettim şu an.
Evlendiğimizde vardı televizyonumuz ama onu da eşimin arkadaşı almıştı hediye olarak o kadar üzerine düşünmediğimiz bir şeydi.O işi hiç algılayamıyorum, evde nasıl tv yok?
Çocuklar için alınan bir önlem mi yoksa öncesinde sizin kararınız mı?
Fazla bohem geliyor bana
Ben normalde kontrolcü bir insanımdır ve cidden uzun zamandır istediğim planları hayata geçirmek üzereyken patladı bu olaylar ve bende bir sükunet oldu.Bende gündemi takip etmiyorum çok fazla.
Evde TV yok, bilgisayardan da her an açıp birşeyler izleme durumu olmuyor. En fazla aktif olduğum yer burası.
Ona rağmen ciddi etkileniyorum bu süreçten.
Bastırmaya çalışıyorum kendimi ama bugün sacma bir şeye üzülüp uzun süre ağladım ama normal bir ağlayış değil.
En kötüsü belirsizlik, ve senin kendince aldığın önlemin birileri tarafından hiç ediliyor ve hatta edilecek olması.
Birde benim sürekli teselli etmem gereken bir annem var. Hergun iki defa konuşuyoruz. Aradığın da açmasam defalarca arıyor. Bu süreci onunla kötü olmadan geçirebilirmek için ciddi çaba sarf ediyorum.
Aa saklıyor musun fotoyu ahdha iyi arşivci çıktınız benim başıma ha. Size bişi gönderirken tekrar düşünmem lazım artık
Sebebi neydi ki
Benim hayalim tv yi geç, sinema odası kurmakEvlendiğimizde vardı televizyonumuz ama onu da eşimin arkadaşı almıştı hediye olarak o kadar üzerine düşünmediğimiz bir şeydi.
Sonradan kaldırdık çocuklardan önceydi.
Şimdi eve ilk defa gelenler TV olmadığını görünce değişik tepkiler veriyor, komik diyaloglar oluyor aramızda
Çocuklar çizgi film izliyor, eşimle bizde dizi, film izliyoruz, istediğimiz zaman ama laptopdan. Hiç eksikliğini hissetmiyorum. Tv'ye harcadığımız vakti kendimizi geliştirmek için kullanıyoruz gibi cümleler kurmayacağım tabi
Elbette bütün kirlilerin duruyor.Aa saklıyor musun fotoyu ahdha iyi arşivci çıktınız benim başıma ha. Size bişi gönderirken tekrar düşünmem lazım artık
İyi ki varsın, seviyom seni.
Benim can isimli bi flörtüm vardı o dönem. BuSebebi neydi ki
Lyanın ağzına düşmemek lazım demekBenim can isimli bi flörtüm vardı o dönem. BuLyanna Mormont Lyanna Mormont kadını patlıcan taktı garibanın adını. Çocuk gitti patlıcanı kaldı
Elbette bütün kirlilerin duruyor.
Ben de seni seviyom ama küçültemedim.
Benim can isimli bi flörtüm vardı o dönem. BuLyanna Mormont kadını patlıcan taktı garibanın adını. Çocuk gitti patlıcanı kaldı
Çünkü o dönem estra bigger is better modundaydı, sonra da Can isimli birini bulunca iyi dedim buldun patlıcanıLyanın ağzına düşmemek lazım demek
Ben napıyorum kiÇünkü o dönem estra bigger is better modundaydı, sonra da Can isimli birini bulunca iyi dedim buldun patlıcanı
Ama son günlerdeki performansından sonra patlıcan tahtı sana geçmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?