Coronasavar

Bugün annemle telefonda konuşurken şey dedi:
Hep derdim sana, biz şimdi size şöyle eziyet çektik, böyle zorluk gördük diye anlatıyoruz,
Siz çocuklarınıza ne anlatacaksınız?
Diye.
Anlatacak bir sürü şeyiniz oldu

Korkuyorum sormaya
Sor allasen

He ben de. Bugün mesela Süleyman Soylu istifa etti ya, ben Sörvayvır birleşme partisi falan izliyordum böyle ahfha arada şöyle bir bakıp nolmuş ne bitmiş öğreniyorum sonra kapatıyorum.

Normalde ilaçsız uyuyamam, bu gece de dahil sanırım bi 3 gündür filan ilaçsız uyuyorum, öncesinde de doz düşürdüm, panik gelse gelirdi yatkınım yani hastalığım var bipolarım ama hiç koymadı çok relaksım mantıksızcasına.

Haber izlemiyorum yasakladım. İşte sadece gerektiği kadar alıyoruz haber o kadar. Her şeyi okumak bilmek de mahvediyor. Bilinmezlik korkutmuyor yani ne bileyim, her şeyin sonu biliniyor nasılsa, olacağı varsa olur napim yani; ecel gelecekse ağlasam da gelecek gülsem de gelecek, para kesilecekse, açlık gelecekse bilmem ne, hepimize bir yerden gelecek, yolun sonu ölüm en kötü tabloda... Napim bari gülem oynayam manzaram şekil olsun.

Sor allasen

He ben de. Bugün mesela Süleyman Soylu istifa etti ya, ben Sörvayvır birleşme partisi falan izliyordum böyle ahfha arada şöyle bir bakıp nolmuş ne bitmiş öğreniyorum sonra kapatıyorum.
Ayhh 2 senedir survivor izlemiyorum, eskiden yağuşuklu namahremler olurdu, şimdi ilgimi çekmiyor.
ben de abaza gibi adam kesiyormuşum yeni anladım

Bende gündemi takip etmiyorum çok fazla.
Evde TV yok, bilgisayardan da her an açıp birşeyler izleme durumu olmuyor. En fazla aktif olduğum yer burası.
Ona rağmen ciddi etkileniyorum bu süreçten.
Bastırmaya çalışıyorum kendimi ama bugün sacma bir şeye üzülüp uzun süre ağladım ama normal bir ağlayış değil.
En kötüsü belirsizlik, ve senin kendince aldığın önlemin birileri tarafından hiç ediliyor ve hatta edilecek olması.
Birde benim sürekli teselli etmem gereken bir annem var. Hergun iki defa konuşuyoruz. Aradığın da açmasam defalarca arıyor. Bu süreci onunla kötü olmadan geçirebilirmek için ciddi çaba sarf ediyorum.

Millet evde spor, diyet yapıyor (konudakiler de üzerine alınsın kendimi öküz hissettirmesinler litfen) benim bakış açım ‘korona varken niye spor yapayım, baktım sağ çıkıyorum o zaman düşünürüm şimdi yemeden gidersem gözüm açık kalır boşuna eziyet edemem kendime’.

Bizde mi bir yanlışlık var ya
Tecavüz kaçınılmazsa zevk aşamasındayız bence.(nefret ederim bu söylemden ama cuk oturdu napiim)

O işi hiç algılayamıyorum, evde nasıl tv yok?
Çocuklar için alınan bir önlem mi yoksa öncesinde sizin kararınız mı?
Fazla bohem geliyor bana

O işi hiç algılayamıyorum, evde nasıl tv yok?
Çocuklar için alınan bir önlem mi yoksa öncesinde sizin kararınız mı?
Fazla bohem geliyor bana
Evlendiğimizde vardı televizyonumuz ama onu da eşimin arkadaşı almıştı hediye olarak o kadar üzerine düşünmediğimiz bir şeydi.
Sonradan kaldırdık çocuklardan önceydi.
Şimdi eve ilk defa gelenler TV olmadığını görünce değişik tepkiler veriyor, komik diyaloglar oluyor aramızda
Çocuklar çizgi film izliyor, eşimle bizde dizi, film izliyoruz, istediğimiz zaman ama laptopdan. Hiç eksikliğini hissetmiyorum. Tv'ye harcadığımız vakti kendimizi geliştirmek için kullanıyoruz gibi cümleler kurmayacağım tabi

Ben normalde kontrolcü bir insanımdır ve cidden uzun zamandır istediğim planları hayata geçirmek üzereyken patladı bu olaylar ve bende bir sükunet oldu.

Benim hayalim tv yi geç, sinema odası kurmak
Eğer evimde uygun bir duvarım olsaydı projeksiyon kullanacaktım.

Tv olmadan hayat düşünemiyorum, şans eseri denk geldiğim çok güzel yapımlar oluyor ya da direkt zaten görsel hafızalı bir insan olduğumdan bunu tercih ediyor da olabilirim.
En kötü evde kimse yokken bile insan sesi duymak için açarım, kendim telefondan müzik açarım ama içeride bir konuşma sesi gelecek, öyle rahat ediyorum.
Bilemedim

Aa saklıyor musun fotoyu ahdha iyi arşivci çıktınız benim başıma ha. Size bişi gönderirken tekrar düşünmem lazım artık

İyi ki varsın, seviyom seni.
Elbette bütün kirlilerin duruyor.
Ben de seni seviyom ama küçültemedim.

Benim can isimli bi flörtüm vardı o dönem. Bu Lyanna Mormont kadını patlıcan taktı garibanın adını. Çocuk gitti patlıcanı kaldı

Lyanın ağzına düşmemek lazım demek
Çünkü o dönem estra bigger is better modundaydı, sonra da Can isimli birini bulunca iyi dedim buldun patlıcanı

Ama son günlerdeki performansından sonra patlıcan tahtı sana geçmiş olabilir

Çünkü o dönem estra bigger is better modundaydı, sonra da Can isimli birini bulunca iyi dedim buldun patlıcanı

Ama son günlerdeki performansından sonra patlıcan tahtı sana geçmiş olabilir
Ben napıyorum ki evimde uslu uslu otuyorum. Patlıcan yemeği bile yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…