Coronasavar

Günaydın. Sokağa çıkma yasağı en çok sütlü kahve severleri vurdu. Evde süt bitmiş. Eki Görüntüle 2618979

Bu hafta herkes her şeyi stok yapar artık hafta sonuna hazırlık için.
Ben kola içmeyi bırakmıştım, karantinada tekrar başladım maalesef. 2 gündür kolasız, sigarasız hayat çok zordu

Bu sabah gün bana pek aymadı. Gece sürekli kalkan sabah altı buçuktan sonra uyumuyan mini minnoş! bir oğlum var malum.

Günü sağlam bir şekilde gecirebilirsem ne mutlu bana ve çocuklara.

Kahve ile yakın ilişkide olacağım, aynı şeylere sıkılacağım şahane bir gün

Bu hafta herkes her şeyi stok yapar artık hafta sonuna hazırlık için.
Ben kola içmeyi bırakmıştım, karantinada tekrar başladım maalesef. 2 gündür kolasız, sigarasız hayat çok zordu
Ya internetten market alışverişi yapmıştık, cumartesi gelecekti. Çocuklara lazım şeyler çoğu da; süt, yoğurt, yumurta, ıslak mendil falan filan... Her şeyi yemiyor, içmiyor sonuçta zibidiler. Hafta sonu azıcık eziyet çektik o yüzden. Bağımlı olunan şeyler daha zordur. Ben de kahvemi içemedim bu sabah. Birazdan yakında bir bakkal var, oraya mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü market alışverişini yarın teslim edecekmiş. Gitmişken yavruma da sürpriz yumurta alırım. Sağlıksız şeyleri özledi yavrucak. Sabah akşam köfte, fırın mücver yiyor. Ay daha çok anlatırdım da, sabah sabah şişirmeyeyim başını. =)) Gün içine yayacağım bu şikayetleri. Az önce şey düşündüm, bebek emziriyorum ya, acaba sütümü kahveye katsam nasıl olur acaba diye. Sonra kendimden tiksindim.

Noldu Çilek hanımcım, virüsten, eve tıkılmaktan, rutinlerden başka canınızı sıkan bir şeyler mi var? Benim yok çok şükür. Yine aynı şeylere sıkıldığım şahane bir gün.

Ay hiç bilmiyorum ki çok ağlamaklıyım. Böğüre böğüre ağlayasım var.
Annem sigaraya başladı sinirimi bozuyor. Daha geçen sene hastanelik oldu diye bırakmıştı. Şimdi sıkıntıdan tekrar başladı. Ama hem corona var hem beyin damarında tıkanıklık var. Anam olmasa girişeceğim kendisine.

Sevgilimi de göremiyorum.
Corona yüzünden iş de alamıyorum.
Belirsizlik hasta ediyor beni artık.

Şişir ya başımı. Derde kedere boğ beni, acılarımı unutayım
Şaka tabii, dertli olmanı istemem ama varsa anlatabilirsin hiç çekinme fırlat üstüme :)

Bu arada konu süte gelmişken merak ettiğim bir şeyi sorayım. Kendi sütünün tadına bakıyor mu anneler?
Baktıysanız tadı nasıl

Bakkala git sen.
Yaramadı sana kahvesizlik

Ben bakmadım ama bakanlar var. Tatsız sıcak bişeymiş. Ayrıca üşüttüğün zaman da acı oluyormuş hatta bebek istemiyormuş. Öyle diyollaa

17 sene olmuş bu şarkı çıkalı

Bu sene 34 oldum, daha nolsun? Gitti ömrün yarısı :)
Bu şarkı zamanı bizim buralarda hiphopçı gençler vardı, kafalarının kıçlarının filan üstünde dönerlerdi. Birini öbmüştüm ve öbtüğüm an tiksinmiştim bu şarkıyı dinleyince aklıma geldi. Dişi çürüktüğğ Böğğh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…