- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
Günaydın. Sokağa çıkma yasağı en çok sütlü kahve severleri vurdu. Evde süt bitmiş.Eki Görüntüle 2618979
Noldu Çilek hanımcım, virüsten, eve tıkılmaktan, rutinlerden başka canınızı sıkan bir şeyler mi var? Benim yok çok şükür. Yine aynı şeylere sıkıldığım şahane bir gün.Günaydın... mı acaba
Ya internetten market alışverişi yapmıştık, cumartesi gelecekti. Çocuklara lazım şeyler çoğu da; süt, yoğurt, yumurta, ıslak mendil falan filan... Her şeyi yemiyor, içmiyor sonuçta zibidiler. Hafta sonu azıcık eziyet çektik o yüzden. Bağımlı olunan şeyler daha zordur. Ben de kahvemi içemedim bu sabah. Birazdan yakında bir bakkal var, oraya mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü market alışverişini yarın teslim edecekmiş. Gitmişken yavruma da sürpriz yumurta alırım. Sağlıksız şeyleri özledi yavrucak. Sabah akşam köfte, fırın mücver yiyor. Ay daha çok anlatırdım da, sabah sabah şişirmeyeyim başını. =)) Gün içine yayacağım bu şikayetleri. Az önce şey düşündüm, bebek emziriyorum ya, acaba sütümü kahveye katsam nasıl olur acaba diye. Sonra kendimden tiksindim.Bu hafta herkes her şeyi stok yapar artık hafta sonuna hazırlık için.
Ben kola içmeyi bırakmıştım, karantinada tekrar başladım maalesef. 2 gündür kolasız, sigarasız hayat çok zordu
Noldu Çilek hanımcım, virüsten, eve tıkılmaktan, rutinlerden başka canınızı sıkan bir şeyler mi var? Benim yok çok şükür. Yine aynı şeylere sıkıldığım şahane bir gün.
Ya internetten market alışverişi yapmıştık, cumartesi gelecekti. Çocuklara lazım şeyler çoğu da; süt, yoğurt, yumurta, ıslak mendil falan filan... Her şeyi yemiyor, içmiyor sonuçta zibidiler. Hafta sonu azıcık eziyet çektik o yüzden. Bağımlı olunan şeyler daha zordur. Ben de kahvemi içemedim bu sabah. Birazdan yakında bir bakkal var, oraya mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü market alışverişini yarın teslim edecekmiş. Gitmişken yavruma da sürpriz yumurta alırım. Sağlıksız şeyleri özledi yavrucak. Sabah akşam köfte, fırın mücver yiyor. Ay daha çok anlatırdım da, sabah sabah şişirmeyeyim başını. =)) Gün içine yayacağım bu şikayetleri. Az önce şey düşündüm, bebek emziriyorum ya, acaba sütümü kahveye katsam nasıl olur acaba diye. Sonra kendimden tiksindim.
Ohooo. Uyandım, bize krep yaptım, şimdi komşuya yapıyorum.
Hem zenginlik hem gönlü zenginlik
Afiyet olsun.
Ya internetten market alışverişi yapmıştık, cumartesi gelecekti. Çocuklara lazım şeyler çoğu da; süt, yoğurt, yumurta, ıslak mendil falan filan... Her şeyi yemiyor, içmiyor sonuçta zibidiler. Hafta sonu azıcık eziyet çektik o yüzden. Bağımlı olunan şeyler daha zordur. Ben de kahvemi içemedim bu sabah. Birazdan yakında bir bakkal var, oraya mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü market alışverişini yarın teslim edecekmiş. Gitmişken yavruma da sürpriz yumurta alırım. Sağlıksız şeyleri özledi yavrucak. Sabah akşam köfte, fırın mücver yiyor. Ay daha çok anlatırdım da, sabah sabah şişirmeyeyim başını. =)) Gün içine yayacağım bu şikayetleri. Az önce şey düşündüm, bebek emziriyorum ya, acaba sütümü kahveye katsam nasıl olur acaba diye. Sonra kendimden tiksindim.
Ahsjdjsjs yok yahu kız hamile.
Iki de çocuğu var. Ben hamileyken biri bana getirse kesin cok sevinirdim
Ben bakmadım ama bakanlar var. Tatsız sıcak bişeymiş. Ayrıca üşüttüğün zaman da acı oluyormuş hatta bebek istemiyormuş. Öyle diyollaaŞişir ya başımı. Derde kedere boğ beni, acılarımı unutayım
Şaka tabii, dertli olmanı istemem ama varsa anlatabilirsin hiç çekinme fırlat üstüme :)
Bu arada konu süte gelmişken merak ettiğim bir şeyi sorayım. Kendi sütünün tadına bakıyor mu anneler?
Baktıysanız tadı nasıl
17 sene olmuş bu şarkı çıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?