Çok enerjin var galiba, 3 çocukla. İlginç bir insansın şuan gözümde. Zaten ayılamadım, anlayamıyorum.Ohooo. Uyandım, bize krep yaptım, şimdi komşuya yapıyorum.
Ya ben dertlerimi anlatmaya başlarsam, depresyona, döngüye filan girerim. O yüzden genelde şey modundayım "evet, Loreth, çok derdin var ama şuan onlara odaklanacak zamanın yok. Kalk spor yap, kek yap, müzik dinle, çocuk sev" falan filan. Buna kabullenmek mi, oyalanmak mı denir bilmiyorum. Genelde fena durumda değilim o yüzden ama arka planda sürekli böğürerek ağlamaya hazır bir tarafım da var. Hiç başlama, orada kal diyorum kendisine.Şişir ya başımı. Derde kedere boğ beni, acılarımı unutayım
Şaka tabii, dertli olmanı istemem ama varsa anlatabilirsin hiç çekinme fırlat üstüme :)
Bu arada konu süte gelmişken merak ettiğim bir şeyi sorayım. Kendi sütünün tadına bakıyor mu anneler?
Baktıysanız tadı nasıl
İnanır mısın, gittim geldim. Evden çıkıp dönmem 12 dakika sürmüş. Eşim uçarak mı gittin diyor. Uzun zamandır sokağa çıkmayınca, insan kendini çıplak, savunmasız filan hissediyormuş açık alanda. Amanın. Valla topuklarım dötüme çarpa çarpa gidip geldim. Büyük kız anlamamış bile dışarı çıktığımı. Burnuna sürpriz yımırtayı dayayınca anladı. Gözlerinin parıltısını görmeniz lazımdı ama. Böhühühühü! Ulan corona biz bunları yaşayacak insanlar mıydık ya?Bakkala git sen.
Yaramadı sana kahvesizlik
Hamile değilken de sevinir insan
Ne güzel halden anlayan komşular. Bizim alt kat boştu, yeni bir apartman olmasına rağmen taşınmadan evi tamamen değiştirmeye karar verdikleri için 3 ayı geçiyor tadilat var. O kadar bilendim ki kendilerine, kızıma evde basket topu nasıl sektirilir gibi değişik aksiyonlar öğreteceğim bir süre. Ama taşınmalarını bekliyorum işte.Gerçi hamile olmayanlara da sık sık bir şey yolluyorum
Evde 3 çocuk var, gürültümüz sesimiz eksik olmuyor, komşularımızla iyi geçinmek durumundayız
Başkasının komşusu ses gelir diye kızıyor, benimkiler ah yavrum duyuyoruz seslerini allah sabır versin diyor
Loreth Bunlar hep politika
Gerçi hamile olmayanlara da sık sık bir şey yolluyorum
Evde 3 çocuk var, gürültümüz sesimiz eksik olmuyor, komşularımızla iyi geçinmek durumundayız
Başkasının komşusu ses gelir diye kızıyor, benimkiler ah yavrum duyuyoruz seslerini allah sabır versin diyor
Bacım senin sesini duyacak şekilde komşun mu var?Gerçi hamile olmayanlara da sık sık bir şey yolluyorum
Ses iyidir hayat demek. Ben çocuk sesine hiç kızmam. Karşı komşumun 3 çocuğu var.
Geçen gün (Sanırım 2 gün önce) yıkıldı ortalık. Kapının önünde çocuk "Salın beni" krizine girdi. Baba bağırır "Oğlum çocum" filan. Kapılarını çaldım; "Yolunda mı her şey, buyurun bi kahveye gelsin eşiniz çocuklarla isterseniz, tebdili mekanda ferahlık vardır" dedim, adam "Teşekkür ederim sorarım" dedi. Kaldı öyle. Geçselerdi çocuklara kendi saksılarını boyatıp "Bunlar sizin olsun, içine çiçek ekin onunla her gün konuşun, ona bakın" filan diyecektim susturacaktım.
Coronanın coruna corum gari.
Ben bakmadım ama bakanlar var. Tatsız sıcak bişeymiş. Ayrıca üşüttüğün zaman da acı oluyormuş hatta bebek istemiyormuş. Öyle diyollaa
Neyse, aşnafişne esnasında eşimin gözüne fışkırdığı olmuştur.Gidip kahve yapmam lazım benim yoksa daha fazlasını anlatacağım.
Sütümün tadına bakmıştım.Sıcak olmasına çok şaşırdım niyeyse
Hep soğuk ve kekremsi bir tadı vardır diye düşünmüştüm.
Şunu da çok merak ediyordum ama sormaya çekinmiştimCevabımı almış oldum, teşekkür ederim
Ben de ötelemeye çalışıyorum sıkıntılarımı. "Şimdi düşünme, şimdi düşünme" diyorum kendi kendime. Ama bastırınca da fena patlıyorum, ağlarken durduramıyorum kendimi.
Şimdi dağılırsam da kçı başı toplayamam gibi geliyor.
Müziğe vurdum kendimi.
Bu sene 34 oldum, daha nolsun? Gitti ömrün yarısı :)
Bu şarkı zamanı bizim buralarda hiphopçı gençler vardı, kafalarının kıçlarının filan üstünde dönerlerdi. Birini öbmüştüm ve öbtüğüm an tiksinmiştim bu şarkıyı dinleyince aklıma geldi. Dişi çürüktüğğBöğğh...
Kafasının üstünde döndükten sonra mı öptün? Hep toz olmuştur yüzü
Hiç rapçi, hiphopçı sevgilim olmadı. Ama sevgilimle rap dinlemeyi çok severiz.
Birinde ofiste şu şarkıyı dinliyorum son ses:
Daha kötüsü, bir de eşlik ediyorum
Bizim ofis de zemin kat ama randevusuz kimse gelmez normalde.
Tam şarkının en cafcaflı yerinde ben coşmuşken pat diye çalıştığımız bir müteahhit girdi içeriye. Adam şoka girdi, ben müziği nasıl kapatacağımı şaşırdım
Sonra stilettolarımla kalkıp en cool halimle "hoşgeldiniz" demiştim
Ama o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
Çok güzel olmuş.
Diğerini dinleyince coşmuştum, bunda hüzünlendim biraz :)
Sütümün tadına bakmıştım.
40 gün sağarak verebildiğim için, bozulma ekşime bir şey olur mu diye önce hep kendim kontrol ettim
Şekerli, süt tozu tadı var daha çok.
İlk zamanlar gelen bayağı yağ gibi bir şey, kaymak hissi uyandırıyor damakta.
Sağlık sıkıntısı yoksa hayatında, si... et gerisini.
Hep böyle yaşadım, fazlaca faydasını gördüm.
Karakolun önünden geçecekken ses yüksek, pencere açık cddeki parçanın denk gelip çalmaya başlamasını da ekleyeyim:
Şu şey değil mi ya; hayattaki şansım?
Selamlar bizim psikopat torun dışarıya çıkmak istiyormuş daha 21 aylık,yağmurluğunu alıp kapıyı açıp çıkıyormuş.
10 dakika oynayıp eve zor getiriyorlarmış nasıl ağlıyor diyor annesi,sonrada gidip duvara kafa atıyormuş yaa,o kesmezsse halıya yatıp kafasına vuruyormuş.Deli bu çocuk tam sinirli canını yakıyor .
Geçer abla, 2 yaş sendromu şeysinde bazen böyle haşin oluyorlar. Benim oğlan da istediği şey olmayınca (Ki sanırım oyuncağı koyduğu yerde durmadı diye bir sebepti) yere kafa atıp burnunu kanatmıştı. Şimdi maşallahı var diyeyim. Uyumlu oluyorlar yavaştan. Tam sizin yavrunun "İsyanım var ülen" dediği zamanlar sen de bilirsin. ^_^ Allaha emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?