Coronasavar

İsmen var olan cismen var olmayan kulüpler onlar, sadece etiket var yani. Kimse forumda bir yerde toplanmıyor. Yani ben öyle biliyorum ama istereniz Kazen ya da Mune'ye sorabilirsiniz.
Nasil yani ? Kimse bir mucize yeri önermiyormu?
Gezi forumu gibi gercek bizim gibi insanlarin geze bileceği yerler yokmu?

Yarış atı mısın sen bacım. Hep daha iyi bir performans sergilemen mi gerekiyor? Arada da mıç batır gerekirse, nasılsa sonra yine içine sinen şeyler çizeceksin.
Hepimizin kafayı üşütmemek için kendimizi oyalama yöntemi farklı Yaban. Ben de gidiyorum bir yeri siliyorum, sonra buraya geliyorum. 10 dakikadan uzun bilgisayar başında değilim. Mesela az önce çatal kaşık çekmecesini sildim, yerleştirdim. Çünkü neden? Ben de bilmiyorum.
Nasil yani ? Kimse bir mucize yeri önermiyormu?
Gezi forumu gibi gercek bizim gibi insanlarin geze bileceği yerler yokmu?
Valla kulüp başlığı altında bir muhabbet döndüğüne şahit olmadım ama belki de iyi gizlenmişlerdir, belki de bir yerde toplanıyor, dehşet planlar yapıyorlardır. Bilemedim.

Tamam ozaman Mune ve Kazen iş cikti .
Doğa severler kulübünü lütfen muhabbet ve yorum yapma bölümü yapa bilirmisiniz?
Herkes biraz gördüğünden gezdiğinden anlatsa ne güzel olur .
Helede bu günler evin duvarindan ,pijamali kocadan başka birşey görmez iken biraz olsun gezme fantazimiz yükselir..

Bacım ne yaptın sen?

Sizi tanımak güzeldi. Umarım bir gün bir yerlerde yine karşılaşırız.

Dünür senin kızları bulurum ben merak etme.
Ama 2 numarayı evlendirmemeye karar verdim
Yetiştirmekle alakasi yok, bu herif kendine hizmetçi arıyor.
Sabah kahvaltısında arkasına yaslanıp krepimi sen yedir diye ağladı
Elleri yoruluyormus.
Büyük iyi ama
Oda toplar, ev süpürür, makina boşaltır, çamaşır yerleştirir, getir götür yapar.
Biri bana biri babasına çekmiş iste.

Abla düzenleme bitmemiş, kaldır etiketleri gözünü seveyim
Bak sol altta
Hadi canim

Ahahaha. Büyük kızımın da ne zaman dağıttıklarını topla desek bacakları ağrıyor. İki numara henüz karakterini o kadar belli etmedi ama. Sen bu kadar dürüst davranmışken, söylemesem olmazdı.

Bende bu sekilde düsünüyordum fakat kilolar aliniyor be yaa. Ki ben o kadar mücadele verdim vermesine. Birseyler yapmaliyim. Artik gecede yatamiyorum. Nefessiz kaliyorum gibi. Rahatlayamiyorum gibi. Spor yapip hiç degilse kendimi yorarim, endorfin depolarim diyorum.

Ancak hazir seni bulmusken, kurabiye tarifin varmi? Carsamba günü kizim ile kurabiye yapmak istiyorum. Formlari aldim bile iste yildiz, kalp formlari. Kizim ile beraber iste yildiz/kalp/.. formunda kurabiye yapmak istiyorum. Basit bir tarifin varmi bunun için? :)

Bu istediğimi veremediğim bir çalışma oldu. Yaklaşmadı bile.
Daha kuyuda gibi bi şey yapasım vardı, hem kuyu hem güneş hissi verecek ama olmadı tam.
Sinirim bozuldu, biraz kolları çevirecektim bozuk gibi yaparak ama tam uyumlu da olmadı, Daha her yeri sarmaşık bağlayacak odanın. Hevesim gelince devam edeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…