Benimde aklıma, mezun olduktan sonra ilk iş görüşmem geldi. Görüşme sonu klasik biz sizi bir hafta içinde arayacağız lafını etmislerdi. Tabi ben tüm masumluğum ve tecrübesizliğimle 1 hafta boyunca bekledim, telefonumun sesi hep açık, arada bakıyorum acaba arayan oldu mu diye
Aramamışlardı pisler
Nasil yani ? Kimse bir mucize yeri önermiyormu?İsmen var olan cismen var olmayan kulüpler onlar, sadece etiket var yani. Kimse forumda bir yerde toplanmıyor. Yani ben öyle biliyorum ama istereniz Kazen ya da Mune'ye sorabilirsiniz.
Yarış atı mısın sen bacım. Hep daha iyi bir performans sergilemen mi gerekiyor? Arada da mıç batır gerekirse, nasılsa sonra yine içine sinen şeyler çizeceksin.Ya bohum gibi resim yapar oldum sanki, o kadar baştan savma oldu ki sonuncu, canım sıkıldı. Bir yandan kurs hocası yığmış perspektif ödevlerini morallerim sızlıyor yav. Elim yavaşlayınca hiç hazzetmiyorum.
Hepimizin kafayı üşütmemek için kendimizi oyalama yöntemi farklı Yaban. Ben de gidiyorum bir yeri siliyorum, sonra buraya geliyorum. 10 dakikadan uzun bilgisayar başında değilim. Mesela az önce çatal kaşık çekmecesini sildim, yerleştirdim. Çünkü neden? Ben de bilmiyorum.Eşim markete gidiyor 3-4 parça şey istiyorum poşetleri doldurup geliyor ne olur ne olmaz diye.
İçinden istifci çıktı resmen, dolaplar dolu al sen yerleştir bakalım nereye yerleştireceksen dedim. Tabi kendisi düzen takıntısı olduğundan herşeyi ortaya döküp yeniden koyuyor, mutfaktan çıkması akşamı bulur
Valla kulüp başlığı altında bir muhabbet döndüğüne şahit olmadım ama belki de iyi gizlenmişlerdir, belki de bir yerde toplanıyor, dehşet planlar yapıyorlardır. Bilemedim.Nasil yani ? Kimse bir mucize yeri önermiyormu?
Gezi forumu gibi gercek bizim gibi insanlarin geze bileceği yerler yokmu?
Tamam ozamanYarış atı mısın sen bacım. Hep daha iyi bir performans sergilemen mi gerekiyor? Arada da mıç batır gerekirse, nasılsa sonra yine içine sinen şeyler çizeceksin.
Hepimizin kafayı üşütmemek için kendimizi oyalama yöntemi farklı Yaban. Ben de gidiyorum bir yeri siliyorum, sonra buraya geliyorum. 10 dakikadan uzun bilgisayar başında değilim. Mesela az önce çatal kaşık çekmecesini sildim, yerleştirdim. Çünkü neden? Ben de bilmiyorum.
Valla kulüp başlığı altında bir muhabbet döndüğüne şahit olmadım ama belki de iyi gizlenmişlerdir, belki de bir yerde toplanıyor, dehşet planlar yapıyorlardır. Bilemedim.
Bacım ne yaptın sen?
Nasil yani ? Kimse bir mucize yeri önermiyormu?
Gezi forumu gibi gercek bizim gibi insanlarin geze bileceği yerler yokmu?
Sizi tanımak güzeldi. Umarım bir gün bir yerlerde yine karşılaşırız.Bacım ne yaptın sen?
Hayır onca sayfa, O kadar kişi sussun, sonuç buBacım ne yaptın sen?
Sizi tanımak güzeldi. Umarım bir gün bir yerlerde yine karşılaşırız.
Sizi tanımak güzeldi. Umarım bir gün bir yerlerde yine karşılaşırız.
Tamam ozaman Munve Kazn ş cikti .
Doğa severler kulübünü lütfen muhabbet ve yorum yapma bölümü yapa bilirmisiniz?
Herkes biraz gördüğünden gezdiğinden anlatsa ne güzel olur .
Helede bu günler evin duvarindan ,pijamali kocadan başka birşey görmez iken biraz olsun gezme fantazimiz yükselir..
Ahahaha. Büyük kızımın da ne zaman dağıttıklarını topla desek bacakları ağrıyor. İki numara henüz karakterini o kadar belli etmedi ama. Sen bu kadar dürüst davranmışken, söylemesem olmazdı.Dünür senin kızları bulurum ben merak etme.
Ama 2 numarayı evlendirmemeye karar verdim
Yetiştirmekle alakasi yok, bu herif kendine hizmetçi arıyor.
Sabah kahvaltısında arkasına yaslanıp krepimi sen yedir diye ağladı
Elleri yoruluyormus.
Büyük iyi ama
Oda toplar, ev süpürür, makina boşaltır, çamaşır yerleştirir, getir götür yapar.
Biri bana biri babasına çekmiş iste.
Niye? Anlamadim .Bacım ne yaptın sen?
Burası biz kaçakların, kanun tanımazların, suçluların çok gizli saklanma yeri de. Dikkatleri üstümüze çekmemeye çalışıyorduk.Niye? Anlamadim .
Ne yaptim ki ?
Bir öneride bulundum
Gec kaldim galiba .Abla düzenleme bitmemiş, kaldır etiketleri gözünü seveyim
Bak sol altta
Hadi canim
Ifşa mi ettim yani sizleri..Burası biz kaçakların, kanun tanımazların, suçluların çok gizli saklanma yeri de. Dikkatleri üstümüze çekmemeye çalışıyorduk.Az önceye kadar.
Herkesin bir yerde benden habersiz eğleniyor olduğu hissiValla kulüp başlığı altında bir muhabbet döndüğüne şahit olmadım ama belki de iyi gizlenmişlerdir, belki de bir yerde toplanıyor, dehşet planlar yapıyorlardır. Bilemedim
Millet evde spor, diyet yapıyor (konudakiler de üzerine alınsın kendimi öküz hissettirmesinler litfen) benim bakış açım ‘korona varken niye spor yapayım, baktım sağ çıkıyorum o zaman düşünürüm şimdi yemeden gidersem gözüm açık kalır boşuna eziyet edemem kendime’.
Bizde mi bir yanlışlık var ya
Tecavüz kaçınılmazsa zevk aşamasındayız bence.(nefret ederim bu söylemden ama cuk oturdu napiim)
Yarış atı mısın sen bacım. Hep daha iyi bir performans sergilemen mi gerekiyor? Arada da mıç batır gerekirse, nasılsa sonra yine içine sinen şeyler çizeceksin.
Hepimizin kafayı üşütmemek için kendimizi oyalama yöntemi farklı Yaban. Ben de gidiyorum bir yeri siliyorum, sonra buraya geliyorum. 10 dakikadan uzun bilgisayar başında değilim. Mesela az önce çatal kaşık çekmecesini sildim, yerleştirdim. Çünkü neden? Ben de bilmiyorum.
Valla kulüp başlığı altında bir muhabbet döndüğüne şahit olmadım ama belki de iyi gizlenmişlerdir, belki de bir yerde toplanıyor, dehşet planlar yapıyorlardır. Bilemedim.
Burası biz kaçakların, kanun tanımazların, suçluların çok gizli saklanma yeri de. Dikkatleri üstümüze çekmemeye çalışıyorduk.Az önceye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?