Coronasavar

Haftalardır yapmam gereken işi erteliyordum. Bu sabah 1065298 sayfa sürecek olan raporumun ilk sayfasına başladım. Kaynaklarımı önceden hazırlayıp indirmiştim.
İlk sayfalar çok güzeldi ama son PDF ler nedense gulf stream akıntısı ve balıkçılığa döndü benim rapor yazdığım konu ise şifreleme hakkındaydı. Bir de ciddi ciddi okuyorum sayfayı bir anlam çıkarmaya çalışıyorum

Mantar kurabiye var olurmu yapmasıda çok zevkli bunu.

Belki onlar da şifreli yazmışlardır. Sana balıkçılıkla ilgiliymiş gibi geliyor olması, aslında onun öyle olduğu anlamına gelmez.
Şey gibi oldu seninki de.

Hayır belki o mesajı okuyup gidecekler.
Isim vermesene
Ben batarsam hepinizi de yanımda götürürüm. O yüzden şimdi nasıl kurtulacağız onu düşünelim.
Renklere bayıldım. Oda alev alev yanıyor gibi. Zaten senin renkleri kullanış şeklini çok seviyorum Gangsta. İçine sinmediyse tabi ki sonra devam et. Ama bence göz alıcı tarafları çok, azıcık rötuşla hoşuna gitmeyen yerleri de halledersin sonra.

Geriden geliyorum ama deri koltuk deyince dunku haberturktekimosurdu hashtagini biliyorsunuz di mi?
Bugün epey eğlendim tweter da iyi geldi. Seviyorum bu ülkeyi ve insanları ben ya. Oturup kimin ossurdugunu bulmaya çalısan yurdum insanı

Kilo umrumda değil, gerçekten öyle.
Şu durum bitsin, gerekirse 3 sene canımı çıkarırım ama şuan beni ne mutlu ediyorsa doyasıya yaşamalıyım diye düşünüyorum.
Ve spor bunlardan biri asla değil, keza dizlerim bu genç yaşımda el vermiyor.
Çocuklarım sağolsun kalıcı hasar bıraktılar, sakat kalmasam bari kıvamındayım.

Az önce sana verdiğim tarifle kek yaptım, fırında pişiyor aklıma sen geldin.
Kenton marka kekte erimeyen batmayan meyve küpleri damla çikolata yapmış onu denedim, batmıyor cidden

Kurabiyeyi en son yaptığımda anadolu medeniyetler müzesine koydular, fosil olunca, hakettiği değeri gördü
Asla ama asla yapamıyorum çünkü elim boldur gramaja uyamıyorum, fırınım da eşit pişirmiyor zaten.
Yabanelma devreye girmeli.

Bugün epey eğlendim tweter da iyi geldi. Seviyorum bu ülkeyi ve insanları ben ya. Oturup kimin ossurdugunu bulmaya çalısan yurdum insanı
Ya dün twittera bakayım dedim. Süleyman Soylu, istifayı kabul etmiyoruz vs vs trend topicler, arada bir tane haberturkte kim osurdu ahahah Dedim bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…