- 18 Ekim 2018
- 8.212
- 34.037
- 548
Bende bu sekilde düsünüyordum fakat kilolar aliniyor be yaa. Ki ben o kadar mücadele verdim vermesine. Birseyler yapmaliyim. Artik gecede yatamiyorum. Nefessiz kaliyorum gibi. Rahatlayamiyorum gibi. Spor yapip hiç degilse kendimi yorarim, endorfin depolarim diyorum.
Ancak hazir seni bulmusken, kurabiye tarifin varmi? Carsamba günü kizim ile kurabiye yapmak istiyorum. Formlari aldim bile iste yildiz, kalp formlari. Kizim ile beraber iste yildiz/kalp/.. formunda kurabiye yapmak istiyorum. Basit bir tarifin varmi bunun için? :)
Geriden geliyorum ama deri koltuk deyince dunku haberturktekimosurdu hashtagini biliyorsunuz di mi?
Belki onlar da şifreli yazmışlardır. Sana balıkçılıkla ilgiliymiş gibi geliyor olması, aslında onun öyle olduğu anlamına gelmez.Haftalardır yapmam gereken işi erteliyordum. Bu sabah 1065298 sayfa sürecek olan raporumun ilk sayfasına başladım. Kaynaklarımı önceden hazırlayıp indirmiştim.
İlk sayfalar çok güzeldi ama son PDF ler nedense gulf stream akıntısı ve balıkçılığa döndübenim rapor yazdığım konu ise şifreleme hakkındaydı. Bir de ciddi ciddi okuyorum sayfayı bir anlam çıkarmaya çalışıyorum
Ben batarsam hepinizi de yanımda götürürüm. O yüzden şimdi nasıl kurtulacağız onu düşünelim.Şey gibi oldu seninki de.
Hayır belki o mesajı okuyup gidecekler.
Isim vermesene
Renklere bayıldım. Oda alev alev yanıyor gibi. Zaten senin renkleri kullanış şeklini çok seviyorum Gangsta.Bu istediğimi veremediğim bir çalışma oldu. Yaklaşmadı bile.
Daha kuyuda gibi bi şey yapasım vardı, hem kuyu hem güneş hissi verecek ama olmadı tam.
Sinirim bozuldu, biraz kolları çevirecektim bozuk gibi yaparak ama tam uyumlu da olmadı, Daha her yeri sarmaşık bağlayacak odanın. Hevesim gelince devam edeyim bari.
Eki Görüntüle 2619075
Bugün epey eğlendim tweter da iyi geldi. Seviyorum bu ülkeyi ve insanları ben ya. Oturup kimin ossurdugunu bulmaya çalısan yurdum insanıGeriden geliyorum ama deri koltuk deyince dunku haberturktekimosurdu hashtagini biliyorsunuz di mi?
Kilo umrumda değil, gerçekten öyle.Bende bu sekilde düsünüyordum fakat kilolar aliniyor be yaa. Ki ben o kadar mücadele verdim vermesine. Birseyler yapmaliyim. Artik gecede yatamiyorum. Nefessiz kaliyorum gibi. Rahatlayamiyorum gibi. Spor yapip hiç degilse kendimi yorarim, endorfin depolarim diyorum.
Ancak hazir seni bulmusken, kurabiye tarifin varmi? Carsamba günü kizim ile kurabiye yapmak istiyorum. Formlari aldim bile iste yildiz, kalp formlari. Kizim ile beraber iste yildiz/kalp/.. formunda kurabiye yapmak istiyorum. Basit bir tarifin varmi bunun için? :)
Ya dün twittera bakayım dedim. Süleyman Soylu, istifayı kabul etmiyoruz vs vs trend topicler, arada bir tane haberturkte kim osurdu ahahah Dedim bu ne yaBugün epey eğlendim tweter da iyi geldi. Seviyorum bu ülkeyi ve insanları ben ya. Oturup kimin ossurdugunu bulmaya çalısan yurdum insanı
Gece gece videoyu kaç defa izledim kim yaptı bulmak içinGeriden geliyorum ama deri koltuk deyince dunku haberturktekimosurdu hashtagini biliyorsunuz di mi?
Net Adil Bey bence.Gece gece videoyu kaç defa izledim kim yaptı bulmak için
Ben oyumu Adil Gür'den yana kullanıyorumGece gece videoyu kaç defa izledim kim yaptı bulmak için
Sunucu nefes verirken sesli veriyor, mikrofon gazabına uğruyor, çözdüm ben çünkü işsizimGece gece videoyu kaç defa izledim kim yaptı bulmak için
Gece gece videoyu kaç defa izledim kim yaptı bulmak için
Yok kuzum o nefes sesi olamazSunucu nefes verirken sesli veriyor, mikrofon gazabına uğruyor, çözdüm ben çünkü işsizim
Kahsjsjsks
Ağız hareketiyle birebir uyumlu, salisesine kadar.Yok kuzum o nefes sesi olamaz
Gece gece videoyu kaç defa izledim kim yaptı bulmak için
AnahshshshSpiker gibi sanki. Orada bi sıkıntı gelmiş önden yüzüne.
Yok kuzum o nefes sesi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?