- 18 Ekim 2018
- 8.212
- 34.037
- 548
Koltuklar deri, altımda şort. Bir koydum kendimi koltuğa "Caaartt" diye bir ses. Yellenme sesi gibi...Artık yellenmediğimi ispat için bir iki "Yerleşemedim" tarzı manevralarla aynı sesi çıkarmaya çalışıyorum. Cart curt ses çıkıp duruyor. Adam da "Hiperaktif birisiniz galiba?" filan dedi.
"Yok, ossurdum sanmayın diye yapıyorum" diyemedim tabi, "Eh biraz" dedim.
Neyse konuşuldu edildi ve o gün bilmem kaç senelik işimi aldım. :)
Adam artık acıdı mı "Yazık la kimin çocuğuysa" deyip moral olsun diye mi işe aldı bilmiyorum.
Hep böyle bir şey denk gelir mutlakacilek.yagmuru
Bak bu da kuzen düğününde yaşanan:
En son yaşadığımızı anlatayım hatta, en tazeyi. Kesmezse daha var, ortaokuldan başlar anlatırım
Hani konu açsam olacak da "Ahaa bu yalın ayaklı bebenin anasıymış" derler, denk gelir ifşa olurum diye elleşmedim.
Geçen kuzenin düğünü vardı, benim akıllı kuzen şu mevsimde düğünü beachte yapmaya karar vermiş, bi de akşam...
Hava eser mi eser, soğuk da... Neyse giydik abiyeleri üste ceket vs, o gün de kvler geldi yemeğe, öyle bir hengamenin içindeyim ki ne giyeceğim, ne yedik ne içtik, masa ne zaman toplandı, adam ne giyecek, oğlanın karnı sırtı derken sanırım 329742 parçaya bölündüm.
En son artık oğlanı giydirdim, gel gelelim benim bebenin bir huyu var ki evlerden ırak, çocuk kesinlikle ayakkabı giymiyor. Öyle bir inat, öyle bir ağlama krizi... Neler denedik kar etmedi; çarık çorap, patik vs... Cıks... İki kat çorap giydiriyorum işte güç bela. O gün de termal çorap almıştık ayıcıklı mayıcıklı bari kalın kalın sarsın ayağını üşümesin diye. Yok... Giydiremedik. İncecik yazlık iplik çorapla çıktı çocuk. O sıra zaten adam da ne giydi ne etti göremedim dedimdi bi "Kot giyme gözünü sevem".
Gittik düğün yerine; zaten arabadan inerken savaş başladı. Çocuk giydiği çorabı da giymek istemez oldu. "Al çocum al giyme, don çocum üşü çocum!" diye artık çıkardım ayağında ne varsa. Üstü ceketli kalın, ayaklar yalın ayak paşa hazretleri koluma kuruldu derken o hengamede benim ayakkabının sağ teki ayağımda parçalandı.
Artık gözümün ucuna geldi yaş "x bi görün hoşbulduk güle güle de gidelim, vallahi ağlayacağım artık, imdat diye bağıracağım" dedim. Öyle olmaz böyle olmaz derken annem ileriden bizi gördü, çocuğu hop kaptı hadi hadi dedi, girdik içeri.
Ayy... Millet nasıl bakar, çocuğun ayağı yalın ayak, anası topallar... Bu arada eşim de gitmiş takım elbise altına bot giymişAllahım... İki dakika boş bıraksam adam yayılmaya müsait. Biz böyle girdik içeri ama zalımlar collectiondan bir kesit gibiyiz.
Annem oradan "Aaa bu çocuun ayaandan bişi yok" der çorabı giydirir, çocuk ağlar. Çorabı çıkarır çocuk susar.
Eşim zaten tiner çekmiş gibi oynar pistte o botlarlan...
Kuzen geldi kolumdan çeker "Gangsta hadi ama ne nazlısın he" filan. "Ayakkabımı gösteririm "Bahh" diye filan... Ayaklarla bi derdimiz vardı o akşam tövbest.
Öyle bir düğündü. Düğünlere tövbe ettirecek cinsten.
Şimdi 2 haftaya kadar da diğer kuzenin düğünü var; artık ne yapsam olacak yani :)
Böyle bir haldi işte.
Selamlar bizim psikopat torun dışarıya çıkmak istiyormuş daha 21 aylık,yağmurluğunu alıp kapıyı açıp çıkıyormuş.
10 dakika oynayıp eve zor getiriyorlarmış nasıl ağlıyor diyor annesi,sonrada gidip duvara kafa atıyormuş yaa,o kesmezsse halıya yatıp kafasına vuruyormuş.Deli bu çocuk tam sinirli canını yakıyor .
Yalnız şunu yapmayan yoktur sanırım asdfgh
Allahım o deri koltuklar nasıl bir çiledir ya?
Oturması dert zaten.
Kalkarken tekrar caaaart sesi, "koltukta bir parçam kaldı mı yoksa komple ayrılabildim mi" paniği...
"Yok, ossurdum sanmayın diye yapıyorum" gerçekten şunu söylemiş olsan herkes tebrik ederdi bence
Ya her şey ayrı komik ama takım elbisenin altına bot giymek nedir
Ya adamın sülalesi raad ya; vestiyerde elini atıp ilk geleni giymiştir yani.
Yonta yonta biraz daha şıklaştırdık elimizden geldiğince. Tam bir gri eşofman insanı. Bot ya bot, düğün beachte bir de, beache botla gitti adam. O günü unutamam ya, oğlan yalın ayak, üstünde kalın ceket, benim topuğun biri komple gitmiş diğer ayakta topuk, kot farkı oluşmuş bünyemde. Çok saçma bi gündü.
Çocuk olmak ne güze ya...
Benim de duvara kafa atasım var ama 30 yaşında olduğum için atamıyorum.
Çocuk çok haklı bence
Günaydınlar.
Birazdan son avokadomu yiyeceğim ve benim için de yokluk günleri başlayacak
Selam kızlar. Nasılsınız?
Siz siz olun çocuklarınızı bahane ederek bekar veya çocuksuz arkadaşlarınıza iş itelemeye çalışmayın olur mu? Çünkü bi yerden sonra çok sinir bozucu olmaya başlıyor.
Benimde aklıma, mezun olduktan sonra ilk iş görüşmem geldi. Görüşme sonu klasik biz sizi bir hafta içinde arayacağız lafını etmislerdi. Tabi ben tüm masumluğum ve tecrübesizliğimle 1 hafta boyunca bekledim, telefonumun sesi hep açık, arada bakıyorum acaba arayan oldu mu diyeDeri koltuklu bir şeyler okuyunca aklıma geldi, yazın sıcağında iş görüşmesine gittim. Koltuklar deri, oturdum. Klima çalışmıyor. Ben gergin. Oda sıcak. Ter bastı. Görüşme bitti, bir kalktım. Koltukta totomun ıslak izi. Pantolonum siyah olduğu için sorun yok ama koltuktan totomun ölçülerini almak isteyen alabilir yani. Neyse, görüştüğüm kadın fark etmeden çantamı üstüne attım, bir şey alıyormuşum edasıyla bir kısmını yok ettim. Yalnız kadının sandalyesi de deriydi, acaba o ne durumda diye bir aklımdan geçti ama bu gizem hiç aydınlanmadı. Kıssadan hisse: Deri koltuklara nalet olsun!
Ben kimseye iş itelememek icin çocuktan sonra ev hanımı oldum arkadaşım ne diyorsun senSelam kızlar. Nasılsınız?
Siz siz olun çocuklarınızı bahane ederek bekar veya çocuksuz arkadaşlarınıza iş itelemeye çalışmayın olur mu? Çünkü bi yerden sonra çok sinir bozucu olmaya başlıyor.
Gel benimle arkadaş ol. 2 çocukla o kadar iyi idare ettiğimi zannediyorlar ki, benim çocuğa birkaç saat bakabilir misin diye teklif eden acayip insanlar var çevremde.Selam kızlar. Nasılsınız?
Yok ben değildim
Doğru söyle yasak günü mango isteyen sen miydin?
Kizlar bu bdv ye yakişmadiği için buraya soruyorum:
Allah aşkina şu :"Doğa severler külübü" nerde ve nasil katiliniyor?
Herkeste görüyorum bende bakmak istiyorum.
Hemen bu siralar aşiri gezmeye aş veriyorum
İsmen var olan cismen var olmayan kulüpler onlar, sadece etiket var yani. Kimse forumda bir yerde toplanmıyor. Yani ben öyle biliyorum ama istereniz Kazen ya da Mune'ye sorabilirsiniz.Kizlar bu bdv ye yakişmadiği için buraya soruyorum:
Allah aşkina şu :"Doğa severler külübü" nerde ve nasil katiliniyor?
Herkeste görüyorum bende bakmak istiyorum.
Hemen bu siralar aşiri gezmeye aş veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?