Geçmiş olsun. Bende de sadece baş ağrısı var. Öksürük yok di mi?Başım ağrıyor bugün, sabah da boğazımda acıyla uyandım. Böyle biber sürmüşler gibi sanki. ☹
Yok hayır. Yemeklerden pek tat alamadım ama bugün.Geçmiş olsun. Bende de sadece baş ağrısı var. Öksürük yok di mi?
Evet, eşim kendine ekstra bakmaya başladı acaba altında yatan sebep nedir yada siyah noktalarımın olduğunu söylüyor, yoksa beni beğenmiyor mu? Bu iki soruyu sorabilirimBence aranan bdv konusu bulundu
Ay dün anneme aynen bunu dedim
"Amaan beğenen seven bıyıklarımla, bacaklarımla beğensin" dedim anneme, sonra hemen devam ettim "ama karantina bitince komple ağdaya gidicem hemen"
Bence boşan canım.Evet, eşim kendine ekstra bakmaya başladı acaba altında yatan sebep nedir yada siyah noktalarımın olduğunu söylüyor, yoksa beni beğenmiyor mu? Bu iki soruyu sorabilirim
Yok hayır. Yemeklerden pek tat alamadım ama bugün.üşüttüm herhalde diye düşünüyorum. Umarım.
Üstüme iyilik sağlık kocamdan edecek beni kadınBence boşan canım.
Evet, eşim kendine ekstra bakmaya başladı acaba altında yatan sebep nedir yada siyah noktalarımın olduğunu söylüyor, yoksa beni beğenmiyor mu? Bu iki soruyu sorabilirim
Sen yeter ki paylaş, biz tekrar paylaşırız aşk olsun. Nasılsa iyice kamuya açıldık. Yalnız yavruları uyutma saatim. Bir saat boyunca foto paylaşana kan davası güderim.Bügün modum pek iyi degildi ya, böyle bön bön önüme bakiyordum. Gece uykusuzluk beni mahv ediyor. Esim yine anlayisli davraniyor ve sabahlari o kiza bakiyor ama yetmiyor gibi
Az sonra spora baslayacagim ama, kizim bir uyusun.
Ve bende bügün foto paylasacaktim fakat hepiniz bensiz paylastiginiza göre, paylasmiyorum
Tabi tek başına gezdin dolaştın enerji ve moral depoladın.
Evet biliyorum, korkmuyorum ben koronadan zaten. Benim derdim yaşlılara, hastalara bulaşmasındı başından beri ama eğer hasta olursam çıkıp aylak aylak gezenlerin suratı öksürücem, kesin yapıcam bunu.Nasil tat alamadin? Hiçmi yani?
Korkutmak istemiyorum ama corona'nin ilk belirtilerinden yemekten tad alamama var
Hanım hanım, benim Kemalim öyle şeyler yapmaz bir kere, gözü benden başkasını görmez, bilmeden etmeden böyle laflar etmeyin.Bence hepsi ve ekstra, kesin bir aldatma olayi var. Cep telefonunu takip et, casus programini yükle. Cia ajanligina basla ve bosa bu adami!
Kolaymi öyle siyah nokta var demek aaaa!
Tabi ki Harry başka ne olacağdıOyyyy çok güzel değil mi ya?3nity şuna bak. Herkes baksın da, turuncu özel ilgi ister diye etiketledim.
Eki Görüntüle 2619276
Ay benim de hiç acımaz nerdeyse.Simdiden his edecegim aci için gözlerim doluyor
Bende bende, özellikle Loreht içindeki aşkı görünce, kötü söz etmeye kıyamadım.Ben Harry Potter’ı sevmiyorum. İtiraf gibi itiraf. Siz seviyorsunuz diye ses etmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?