Coronasavar

Güzel ama, eğleniyorsunuz anne kız.

A Arya_Stark01 neredesin, yoksa gizli gizli spora mı başladın?

Bügün modum pek iyi degildi ya, böyle bön bön önüme bakiyordum. Gece uykusuzluk beni mahv ediyor. Esim yine anlayisli davraniyor ve sabahlari o kiza bakiyor ama yetmiyor gibi

Az sonra spora baslayacagim ama, kizim bir uyusun.

Ve bende bügün foto paylasacaktim fakat hepiniz bensiz paylastiginiza göre, paylasmiyorum

Evet, eşim kendine ekstra bakmaya başladı acaba altında yatan sebep nedir yada siyah noktalarımın olduğunu söylüyor, yoksa beni beğenmiyor mu? Bu iki soruyu sorabilirim

Bence hepsi ve ekstra, kesin bir aldatma olayi var. Cep telefonunu takip et, casus programini yükle. Cia ajanligina basla ve bosa bu adami!

Kolaymi öyle siyah nokta var demek aaaa!

Sen yeter ki paylaş, biz tekrar paylaşırız aşk olsun. Nasılsa iyice kamuya açıldık. Yalnız yavruları uyutma saatim. Bir saat boyunca foto paylaşana kan davası güderim.

Endişelenmeyin bahar ayları, bahar nezlesi, alerjik haller vb. irite durumlar gerçekleşebilir. Eşimin birimde iki kişi covid testine gitmiş, kaptık herhalde diye, ikisi de bahar nezlesi ve psikolojik çıkmış, artı sigara kullanıyorsanız ve arttırdıysanız yahut marka değiştirdiyseniz bulamayıp, o da etkiler.

Nasil tat alamadin? Hiçmi yani?

Korkutmak istemiyorum ama corona'nin ilk belirtilerinden yemekten tad alamama var
Evet biliyorum, korkmuyorum ben koronadan zaten. Benim derdim yaşlılara, hastalara bulaşmasındı başından beri ama eğer hasta olursam çıkıp aylak aylak gezenlerin suratı öksürücem, kesin yapıcam bunu.

Bence hepsi ve ekstra, kesin bir aldatma olayi var. Cep telefonunu takip et, casus programini yükle. Cia ajanligina basla ve bosa bu adami!

Kolaymi öyle siyah nokta var demek aaaa!
Hanım hanım, benim Kemalim öyle şeyler yapmaz bir kere, gözü benden başkasını görmez, bilmeden etmeden böyle laflar etmeyin.

Ne olmuş siyah noktan var demisse, benim iyiliğini düşündüğü için hep bunlar.

Biz parmakla gösterilen bir çiftiz, görseniz hayran hayran bakarsınız aramızdaki aşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…