Coronasavar

Tabi tek başına gezdin dolaştın enerji ve moral depoladın.

Sizin için sahil fotosu bilem çektim:

Köşede iki kız oturuyordu, polis abiler sireni bi bastılar ödleri karıştı. İt gibi güldüm, Allahtan maske vardı ağzımda.
Size birkaç manzara topladım böyle bakın:

Bi de doğal güzellik görün bakim içiniz açılsın :

Napim? Çoluğumu çocuğumu anam aldı, kocişimi Pubgdeki "Cezalandırıcılar" takımına kaptırdım, kuşum Şeker'e "İşşşte Kuzu Kuzu Geldim" dedirteceğim diye kafayı yedim, burada da bugün az miktarda Dük denilince, kendimi yollara vurdum.

Ben Harry Potter’ı sevmiyorum. İtiraf gibi itiraf. Siz seviyorsunuz diye ses etmedim hiç
"Sevmiyorum" derken mesela "ayy ben kapuskayı hiç sevmem eve sokmam ıyyy" gibi eksi değer olarak sevmemek mi yoksa "sevmiyorum yani ilgimi çekmedi meh sevmem pek" gibi artı değer olmaması mı?

Eyeliner da çekilmişşşş.

O son cümleyi okumadan sey diyecekim, yoksa yoksaaaa o parmak ile gösterilen çift sizmisiniz??

Ama gerçekten sizmisiniz.

Yani haklisin canim, bir anda kiskançligimdan nevrim döndü ve öyle bir cevap yazdim. Benim evimdede düklü var ve o kremin ne oldugunu bile bilmez. Keske oda bana deseydi senin oranda buranda siyah noktan var diye.

Gerçe benim yüzüm bebek yüzü gibidir. Öööyle yumusaciiik kii. Bana bakan bir daha bakiyor, bu nasil enfes bir yüz diye. Millet sokaklarda beni parmak ile gösteriyorlar.

Allah razı olsun apla,bizim nasibimize de böyle güzelliklere fotoğraflardan bakmak düştü. Gün olur devran döner elbet, garibanin da yüzü güler

Ay benim de hiç acımaz nerdeyse.

Öyle olsa bile demenmi laziiim?

Ben her gittigimde iki göz iki çesme oluyor. Her defasindada kadinlik, feminizm üzerine nutuk atiyorum kafamda. Sütyenimi yakasim geliyor.

Sonra bittikten sonra aynaya bakinca "degermis yaa, tekrar bir insana benzedim" diyorum

Ya ben fantastik kitapları uzunca bir süre reddettim. Lisede falan bu serileri okuyanlarla ağlatana kadar dalga geçiyordum ben tabi o zamanlar Mehmet Rauf, Montaigne falan okuyorum naapim. İlk fantastik romanımı üniversitede okudum

Loreth beni gözünde fazla büyütüyosun canım ama yine de teşekkürler
Ayarım yok benim. Sevgimle boğmayı seviyorum.
Sağlı sollu darbeler yiyorum bugün
Lyannacığım kusura bakma ama Tolkien ve Rowling'i aynı kulvara bile sokamamam. Tolkien bu işin mimarlarından biridir, diğerleri takipçi sayılır ancak. O açıdan bakarsan hak verirsin bence. Rowling'i küçümsüyor değilim, bayılıyorum. Ama ancak Tolkien'in çıraklarından biri olabilir. =))

Yüzüklerin efendisi okuyan arkadaşla az "Büzzüklerin efendisi mi o?" diye alay etmedik, hey gidi hey.

Bu 1 yıllık konuları insanlar nereden buluyor gerçekten çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…