- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Tabi tek başına gezdin dolaştın enerji ve moral depoladın.
Demek ki çok fedakar ve tatlı bir insansın. Kalkıp çizim bile yaptın yahu. Gözlerim kalp kalp oldu ama hiç karizmatik durmadığı için başka yöne bakıyorum.Ben Harry Potter’ı sevmiyorum. İtiraf gibi itiraf. Siz seviyorsunuz diye ses etmedim hiç
"Sevmiyorum" derken mesela "ayy ben kapuskayı hiç sevmem eve sokmam ıyyy" gibi eksi değer olarak sevmemek mi yoksa "sevmiyorum yani ilgimi çekmedi meh sevmem pek" gibi artı değer olmaması mı?Ben Harry Potter’ı sevmiyorum. İtiraf gibi itiraf. Siz seviyorsunuz diye ses etmedim hiç
Eyeliner da çekilmişşşş.Sizin için sahil fotosu bilem çektim:
Köşede iki kız oturuyordu, polis abiler sireni bi bastılar ödleri karıştı. İt gibi güldüm, Allahtan maske vardı ağzımda.
Size birkaç manzara topladım böyle bakın:
Bi de doğal güzellik görün bakim içiniz açılsın:
Napim? Çoluğumu çocuğumu anam aldı, kocişimi Pubgdeki "Cezalandırıcılar" takımına kaptırdım, kuşum Şeker'e "İşşşte Kuzu Kuzu Geldim" dedirteceğim diye kafayı yedim, burada da bugün az miktarda Dük denilince, kendimi yollara vurdum.
Ya benim asıl aşkım Tolkien... Harry yedek.Bende bende, özellikle Loreht içindeki aşkı görünce, kötü söz etmeye kıyamadım.
Hanım hanım, benim Kemalim öyle şeyler yapmaz bir kere, gözü benden başkasını görmez, bilmeden etmeden böyle laflar etmeyin.
Ne olmuş siyah noktan var demisse, benim iyiliğini düşündüğü için hep bunlar.
Biz parmakla gösterilen bir çiftiz, görseniz hayran hayran bakarsınız aramızdaki aşka
Allah razı olsun apla,bizim nasibimize de böyle güzelliklere fotoğraflardan bakmak düştü.Sizin için sahil fotosu bilem çektim:
Eki Görüntüle 2619282
Köşede iki kız oturuyordu, polis abiler sireni bi bastılar ödleri karıştı. İt gibi güldüm, Allahtan maske vardı ağzımda.
Size birkaç manzara topladım böyle bakın:
Eki Görüntüle 2619286
Bi de doğal güzellik görün bakim içiniz açılsın:
Eki Görüntüle 2619287
Napim? Çoluğumu çocuğumu anam aldı, kocişimi Pubgdeki "Cezalandırıcılar" takımına kaptırdım, kuşum Şeker'e "İşşşte Kuzu Kuzu Geldim" dedirteceğim diye kafayı yedim, burada da bugün az miktarda Dük denilince, kendimi yollara vurdum.
Daha çok bu ne hımna gibi"Sevmiyorum" derken mesela "ayy ben kapuskayı hiç sevmem eve sokmam ıyyy" gibi eksi değer olarak sevmemek mi yoksa "sevmiyorum yani ilgimi çekmedi meh sevmem pek" gibi artı değer olmaması mı?
Loreth beni gözünde fazla büyütüyosun canım ama yine de teşekkürlerDemek ki çok fedakar ve tatlı bir insansın. Kalkıp çizim bile yaptın yahu. Gözlerim kalp kalp oldu ama hiç karizmatik durmadığı için başka yöne bakıyorum.
Ay benim de hiç acımaz nerdeyse.
Sağlı sollu darbeler yiyorum bugünHarry yedek.
Hımna nedir ya, senin gibi zarif, elegant bir salon hanımefendisine yakışıyor mu hiç?Daha çok bu ne hımna gibiİlla söyleticen dimi?
Tam beni tarif ettinSağlı sollu darbeler yiyorum bugün
Hımna nedir ya, senin gibi zarif, elegant bir salon hanımefendisine yakışıyor mu hiç?
Ayarım yok benim. Sevgimle boğmayı seviyorum.Loreth beni gözünde fazla büyütüyosun canım ama yine de teşekkürler
Lyannacığım kusura bakma ama Tolkien ve Rowling'i aynı kulvara bile sokamamam. Tolkien bu işin mimarlarından biridir, diğerleri takipçi sayılır ancak. O açıdan bakarsan hak verirsin bence. Rowling'i küçümsüyor değilim, bayılıyorum. Ama ancak Tolkien'in çıraklarından biri olabilir. =))Sağlı sollu darbeler yiyorum bugün
Ya ben fantastik kitapları uzunca bir süre reddettim. Lisede falan bu serileri okuyanlarla ağlatana kadar dalga geçiyordumben tabi o zamanlar Mehmet Rauf, Montaigne falan okuyorum naapim. İlk fantastik romanımı üniversitede okudum
Bu 1 yıllık konuları insanlar nereden buluyor gerçekten çok merak ediyorum.
Ha şöyle dökülünYüzüklerin efendisi okuyan arkadaşla az "Büzzüklerin efendisi mi o?" diye alay etmedik, hey gidi hey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?