Kocamı abi gibi baba gibi görüyorum konusu bence. 2018'in ama...BDVde bi şey mi buldun? Bize de pasla bakalım. :)
İlk filme üniversitedeki sevgilimle Eskişehir'de gitmiştik. Başka şehirde okuyorduk da, değişiklik olsun diye sabah yola çıktık, bütün gün gezdik, feci bir kar vardı, akşam sinemaya girdik. Ben yarım saat sonra omzuna yaslanıp sızmışım. Daha 1 haftadır sevgiliydik bir de. Şuan aklıma bu geldi.Ha şöyle dökülün
Ahaha ben bazen neredeyse uyukluyorum öyle rahatım ayıptır söylemesiÖyle olsa bile demenmi laziiim?
Ben her gittigimde iki göz iki çesme oluyor. Her defasindada kadinlik, feminizm üzerine nutuk atiyorum kafamda. Sütyenimi yakasim geliyor.
Sonra bittikten sonra aynaya bakinca "degermis yaa, tekrar bir insana benzedim" diyorum
VermemAyarım yok benim. Sevgimle boğmayı seviyorum.
Lyannacığım kusura bakma ama Tolkien ve Rowling'i aynı kulvara bile sokamamam. Tolkien bu işin mimarlarından biridir, diğerleri takipçi sayılır ancak. O açıdan bakarsan hak verirsin bence. Rowling'i küçümsüyor değilim, bayılıyorum. Ama ancak Tolkien'in çıraklarından biri olabilir. =))
Yok ben bulmadim, Çin malı oyuncak diye bir konu vardı. Biri bulmuş yorum yapmış, okuyanlarda ilk cevabına beğeni atıyor. 1 yıl aradan sonra ilk yorumu atanı anlamaya çalışıyorum.BDVde bi şey mi buldun? Bize de pasla bakalım. :)
Sen söyleyince hatırladım o konuyu. Zamanında ben de cevap yazmıştım. Haydi rast gele, bakalım bana da beğeni gelecek mi?Yok ben bulmadim, Çin malı oyuncak diye bir konu vardı. Biri bulmuş yorum yapmış, okuyanlarda ilk cevabına beğeni atıyor. 1 yıl aradan sonra ilk yorumu atanı anlamaya çalışıyorum.
Bilemiyorum tabi, kısmet bu işlerSen söyleyince hatırladım o konuyu. Zamanında ben de cevap yazmıştım. Haydi rast gele, bakalım bana da beğeni gelecek mi?
Ama kayınvalidesi öyle demiş.Aha ben de bunlara tilt oluyorum işte:
Eşimin davranış bozukluğu
Açtığınız bütün konular gebe kalmak üzerine. Bu yaşta takıntı haline getirmişsiniz resmen. Ayrıca size şiddet gösteren ve psikolojik problemleri olan birinden çocuk yapmakta ısrar ediyorsunuz. Bakınız = mazoşist aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı...www.kadinlarkulubu.com
Her dengesizliği bipolar ilan ediyorlar ya, vallahi şöyle koca bir sayfa boru gibi döşeyip aklını alasım geliyor bilgisi olmayanların.
Ben de şeye gıcık oluyorum,” öfke kontrol problemi var”. Yahu o öyle bi şey değil diyesim geliyor ama üşeniyorumAha ben de bunlara tilt oluyorum işte:
Açtığınız bütün konular gebe kalmak üzerine. Bu yaşta takıntı haline getirmişsiniz resmen. Ayrıca size şiddet gösteren ve psikolojik problemleri olan birinden çocuk yapmakta ısrar ediyorsunuz. Bakınız = mazoşist aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı...www.kadinlarkulubu.com
Her dengesizliği bipolar ilan ediyorlar ya, vallahi şöyle koca bir sayfa boru gibi döşeyip aklını alasım geliyor bilgisi olmayanların.
Ben bu kızcağıza üzüldüm gün gece 17 yaşında babasının akrabasiyla istemeden evlendirilmis. Eşi dövüyor, kötü davranıyor, ailesi boşanmasına karşı. Çocuk konusunda etraftan çok baskı görünce prezervatifi delip hamile kalmayı planlıyor, eşi çocuk istemiyor diye. Saçma geliyor ama o yaşta yaşadığı, düşündüğünüz şeyler, mecburiyetleri üzücü.Aha ben de bunlara tilt oluyorum işte:
Bir de benim anladığım bu aralar narsistlik moda. Google'a giriyorsun, narsistlik belirtilerine bakıp, teşhisi koyuyorsun. Doktora gerek yok. Bu kadar basit. Ve gerçekten çok yaygın.Ben de şeye gıcık oluyorum,” öfke kontrol problemi var”. Yahu o öyle bi şey değil diyesim geliyor ama üşeniyorum
Aynen öyle. Ben sadece iş yerinde iki kişi tanıyorum eşine narsist tanısı koyan.Bir de benim anladığım bu aralar narsistlik moda. Google'a giriyorsun, narsistlik belirtilerine bakıp, teşhisi koyuyorsun. Doktora gerek yok. Bu kadar basit. Ve gerçekten çok yaygın.
"Seven erkek kıskanır, kıskanmayan domuzdur" var bir de.Ben de şeye gıcık oluyorum,” öfke kontrol problemi var”. Yahu o öyle bi şey değil diyesim geliyor ama üşeniyorum
Ama kayınvalidesi öyle demiş.
Ne zannetin eşine kötü davranan tüm erkekler narsist artık. Bir nevi yeni bir akım buBir de benim anladığım bu aralar narsistlik moda. Google'a giriyorsun, narsistlik belirtilerine bakıp, teşhisi koyuyorsun. Doktora gerek yok. Bu kadar basit. Ve gerçekten çok yaygın.
Bir de benim anladığım bu aralar narsistlik moda. Google'a giriyorsun, narsistlik belirtilerine bakıp, teşhisi koyuyorsun. Doktora gerek yok. Bu kadar basit. Ve gerçekten çok yaygın.
Bence benim exim de narsistti ahhahsfsAynen öyle. Ben sadece iş yerinde iki kişi tanıyorum eşine narsist tanısı koyan.
Kız benim kocam hiç kıskanç değil. Bak bir BDV konusu daha çıktı benden. Meğer ne sorunlu evliliğim varmış."Seven erkek kıskanır, kıskanmayan domuzdur" var bir de.
Pipisini sihirli değnek zanneden, şiddete meyilli geri zekalı demekten daha havalı duruyor, belki ondan.Ne zannetin eşine kötü davranan tüm erkekler narsist artık. Bir nevi yeni bir akım bu
Ben de kaçacağım birazdan. Aşk olsun. Neyse özelden boy boy foto atar, telafi edersin.Ehmm simdi ben kizi yatirmaya gidiyorum ve ardindan spor
Kim bilir (eger daha halen gaza gelmis isem) koyarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?