Coronasavar

Ha şöyle dökülün
İlk filme üniversitedeki sevgilimle Eskişehir'de gitmiştik. Başka şehirde okuyorduk da, değişiklik olsun diye sabah yola çıktık, bütün gün gezdik, feci bir kar vardı, akşam sinemaya girdik. Ben yarım saat sonra omzuna yaslanıp sızmışım. Daha 1 haftadır sevgiliydik bir de. Şuan aklıma bu geldi.

Ahaha ben bazen neredeyse uyukluyorum öyle rahatım ayıptır söylemesi

Vermem
Şaka bir yana HP serisinin bendeki yeri apppayrı.

BDVde bi şey mi buldun? Bize de pasla bakalım. :)
Yok ben bulmadim, Çin malı oyuncak diye bir konu vardı. Biri bulmuş yorum yapmış, okuyanlarda ilk cevabına beğeni atıyor. 1 yıl aradan sonra ilk yorumu atanı anlamaya çalışıyorum.

Yok ben bulmadim, Çin malı oyuncak diye bir konu vardı. Biri bulmuş yorum yapmış, okuyanlarda ilk cevabına beğeni atıyor. 1 yıl aradan sonra ilk yorumu atanı anlamaya çalışıyorum.
Sen söyleyince hatırladım o konuyu. Zamanında ben de cevap yazmıştım. Haydi rast gele, bakalım bana da beğeni gelecek mi?

Aha ben de bunlara tilt oluyorum işte:

Her dengesizliği bipolar ilan ediyorlar ya, vallahi şöyle koca bir sayfa boru gibi döşeyip aklını alasım geliyor bilgisi olmayanların.

Ama kayınvalidesi öyle demiş.

Ben de şeye gıcık oluyorum,” öfke kontrol problemi var”. Yahu o öyle bi şey değil diyesim geliyor ama üşeniyorum

Ben bu kızcağıza üzüldüm gün gece 17 yaşında babasının akrabasiyla istemeden evlendirilmis. Eşi dövüyor, kötü davranıyor, ailesi boşanmasına karşı. Çocuk konusunda etraftan çok baskı görünce prezervatifi delip hamile kalmayı planlıyor, eşi çocuk istemiyor diye. Saçma geliyor ama o yaşta yaşadığı, düşündüğünüz şeyler, mecburiyetleri üzücü.

Ben de şeye gıcık oluyorum,” öfke kontrol problemi var”. Yahu o öyle bi şey değil diyesim geliyor ama üşeniyorum
Bir de benim anladığım bu aralar narsistlik moda. Google'a giriyorsun, narsistlik belirtilerine bakıp, teşhisi koyuyorsun. Doktora gerek yok. Bu kadar basit. Ve gerçekten çok yaygın.

Bir de benim anladığım bu aralar narsistlik moda. Google'a giriyorsun, narsistlik belirtilerine bakıp, teşhisi koyuyorsun. Doktora gerek yok. Bu kadar basit. Ve gerçekten çok yaygın.
Aynen öyle. Ben sadece iş yerinde iki kişi tanıyorum eşine narsist tanısı koyan.

Ama kayınvalidesi öyle demiş.

Moda kuzum benim hastalık, bi sorumsuz mu var, ya da işte iki parlayıp sönen mi var, yayılmış bir ev paşası mı var bir yerde "Bipolardır, çift karakterli" ... Sonra mimleniyoruz, basitleştiriliyor filan ve bu insanların açıp düzgün bir kaynaktan adam akıllı okuduklarını bilsem içim gam yemeyecek.

Ardından yorumlar geliyor "Bipolarsa bipolar onun sorunu" filan gibisinden. Abi bu insanlar ne çeşit bir kafayı yaşıyorlarsa, kendilerinin farkında değiller. Tedavisinde ilerleme alan bir bipolar, sakinliği, hafızası ve tutarlılığı ile kırk kere döver bunları haberleri yok.

Ne zannetin eşine kötü davranan tüm erkekler narsist artık. Bir nevi yeni bir akım bu

Aynen öyle. Ben sadece iş yerinde iki kişi tanıyorum eşine narsist tanısı koyan.
Bence benim exim de narsistti ahhahsfs
Hayır narsist değil sadece manipulatördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…