- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Bugün ben de bi garibim. Canım hiçbir şey istemiyor. Sıkıldım.
Bir hafta geçmeden unuttum dövme yaptırdığımı desemAcip gezsene allasen ahshs
Ben senin yerinde olsam evde donla gezerdim butun gun goreyim diye
Kız ben yiyorum zaten hiç bırakmadım kiHadi sende sal biraz çikolata ye. Kizimin yatmasini bekliyorum, ondan sonra sizin ile keyif yapip, ben&jerry's cookie dough'u gömmeyi düsünüyorum
Ben de spora abanmıştım. 25 kilo almış hamile fücudumu bikini fücuduna çevirip, iki çocuklu ama taş anne imajımla kumlarda güneşlenecektim. Ama ne oldu? Corona mı? Hayır. Yalnız o değil. Bu sezaryen göbeği ancak yüksek bel bikini vücuduna izin verirdi zaten. Artık umudum bir daha ki yaza.Bir hafta geçmeden unuttum dövme yaptırdığımı desemyazın plajları sallayacaktım ama olmadı işte
Yoo yani acaba diyorum yenı başladıgım ilacın yan etkisi mi?Neden ki? Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Ders çalışıyorsun bu arada, fazla mı yoruldun acaba?
Ne ilacı canım?Yoo yani acaba diyorum yenı başladıgım ilacın yan etkisi mi?
Neyse öyle ya da böyle o plajlar sallanacakBen de spora abanmıştım. 25 kilo almış hamile fücudumu bikini fücuduna çevirip, iki çocuklu ama taş anne imajımla kumlarda güneşlenecektim. Ama ne oldu? Corona mı? Hayır. Yalnız o değil. Bu sezaryen göbeği ancak yüksek bel bikini vücuduna izin verirdi zaten. Artık umudum bir daha ki yaza.
Kız ben yiyorum zaten hiç bırakmadım kibi şeyler mi içsem. Spor da yapamadım 2 gündür iş yüzünden ondan galiba. Endorfin yoksunluğu çekiyorum.
Psikiyatrik bir ilaç canımmmNe ilacı canım?
Ben de zayıfken kalçamdakilerle plajları sallıyordum, kilo alıp bikininin beli yükselince artık çok nadir gün yüzü görebiliyorlar. Anca cıbılkenBir hafta geçmeden unuttum dövme yaptırdığımı desemyazın plajları sallayacaktım ama olmadı işte
Bizde ev yapımı kırmızı varHaklisin, güzel bir beyaz sarap iyi gider aslinda :) Ancak evde beyaz sarap kalmadi, sampanya var ama
Ben ilkokulda ilk bu seks olayi ögrendigimde inanmamistim. Nasil bir igrenç birsey bu! Hatta ögretmene dedim, biz Türküz, bizde farkli yaparlar heralde, böyle olamaz!
Yani annem ile babamin böyle birsey yapacagini canlandiramiyordum kafamda. Hiç birak öpüsmeyi, yanaktan bile öptüklerini bile görmedim onlarin. Nasil ya? Nasil yaaaa
Ben de spora abanmıştım. 25 kilo almış hamile fücudumu bikini fücuduna çevirip, iki çocuklu ama taş anne imajımla kumlarda güneşlenecektim. Ama ne oldu? Corona mı? Hayır. Yalnız o değil. Bu sezaryen göbeği ancak yüksek bel bikini vücuduna izin verirdi zaten. Artık umudum bir daha ki yaza.
Sen zaten dal gibisin bee bir paragraf demagoji kasmış bir deNeyse öyle ya da böyle o plajlar sallanacak
Bende sezeryan izi olsa çok dert etmezdim. Göbeğimde yanlış piercing uygulamasından iki tane farklı delik var sallamıyorum.
Dün yoga yaparken avuç içlerimi inceledim. Çok ilginç geldi. Ellerim olduğuna şükrettim. Sonra aklıma yediğimizi sistematik olarak bağırsaklardan boşaltan bir sisteme sahip olduğumuz ve hiçbir zaman kusursuz bir yapıya ulaşamayacağız geldi.
Ne bileyim bakımlı olmayı seviyorum ama elimde olmayan şeyler için de kendimi kısıtlayamam. Yüksek beli tarz olarak sevdiğimden giyerdim
Az sonra sadece sizin için karantina başlarken yaptığım stok sayımının fotosunu koyuciim.Bizde evde yapımı kırmızı var
Pembe var, meyveli var. Sonracıma likör çeşitleri var, tekila var ve alkol dolgulu çikolatalarla kapanış.
Bizde evde yapımı kırmızı var
Pembe var, meyveli var. Sonracıma likör çeşitleri var, tekila var ve alkol dolgulu çikolatalarla kapanış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?