Coronasavar

Ya sopa yutmuş gibi durduğumda göbeğim düz ama oturunca filan, o bölgeden bir denizanası pırtlıyor dışarı. Kulak memesi yımışaklığında bir hamur topağı.

Yüksek bel ben de severim aslında AbsolutPromise ama bikini olarak hiç kullanmamıştım. Olabilir tabi. Dikiş izini filan hiç önemsemiyorum, zaten düşük bel bikiniyle bile görünecek bir yerde değil, epey aşağıda oluyor o iz. Görünse de sorun etmezdim, vücudumda görünür kocaman birkaç yara izi var çünkü. Enkazdan hatıra. Kısa keseyim. İzleri takmam. Ama pırtlayan et parçalarına ölüüüüm!

Ben bunun için ameliyat düşünmüyorum A Arya_Stark01 ama estetiğe asla ama asla karşı değilim ve en doğru estetiğin de insanın kendini mutlu etmek için yaptırdığı estetik olduğunu düşünüyorum (sağlık dışında). O yüzden istiyorsan yaptır asla geri durma. Ben de belki ileride memintolara bir şeyler yaptırabilirim.

Neresinde estetikli bunun? Sen zaten güzelsin ayrıca. Estetik istemiyorsun di mi cidden?
Dudak dolgu, kaşlar botox, elmacık kemiği var estetik bilgim bu kadar
Burnum için ameliyat olacağım ama estetik değil özellikle şekli değişsin istemiyorum. Bıçak altına zor yatarım çok ödleğim. Bir tek jawline yaptırmayı düşünüyorum. Yaş aldıkça belki o zaman ki güzellik algıma göre botox falan yaptırabilirim. Ama şu an estetiğe ihtiyaç duymuyorum duyabilirdim de çok normal insanı mutlu edecekse

İki kaşımın arasında çizgi oluşmaya başladı. Çalışırken kaşlarımı çok çatarım, sonuç bu. Arada kafama takıyorum ama sonra ölümsüz değilim ya, salla diyorum. Bakalım bir kaç sene sonra aynı kafada olmazsam ben de çakarım botoksu.

Kendimde kusur bulunca işte göbek deliğim geliyor akla sonra sakinleşiyorum. Vücut çok nankör ya sporu azıcık sallasan yumuşuyor etlerin, gözler aşağı çekiliyor, kırışıklıklar doluyor falan. O yüzden ben müdahalede bulunursam bu ufak tefek dokunuşlar olur. Her yaşın güzelliğini ayrı kabullenmek isterim

Kim derdi ki önce bi bakayım diyen arkadaş bu Şu masumiyete bak
Hakikaten ha, tipe baksan anasıyla günlere gidip, siz nasılsınız Neriman teyzeciğim modunda, utangaçça dantel örüyor sanırsın. İyi aile kızlarının son temsilcisi olacakken, dük denetim kurulu olmuş.

Dük pardon. Aklım başka yere gitti de, spor yaptım malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…