Bunun yarısı kadar işte bizim de. Biramız bitti maalesef. Ama 5 lt şarabımız varBuyrunnnn.
Benim stok sağlam ya. Votkalarıma kıyamıyorum amaBunun yarısı kadar işte bizim de. Biramız bitti maalesef. Ama 5 lt şarabımız var
Votka sevmiyorumBenim stok sağlam ya. Votkalarıma kıyamıyorum ama
Ya sopa yutmuş gibi durduğumda göbeğim düz ama oturunca filan, o bölgeden bir denizanası pırtlıyor dışarı. Kulak memesi yımışaklığında bir hamur topağı.Ben amelyat ile göbegi düzlestirmeyi düsünüyorum. Spor ile gitmiyor o göbek. Aklimda bu sene sonu vardi fakat bu Corona ile o is ertelendi gibi. Asiyi bekleyecem en azindan, ondan sonra amelyat olmayi düsünüyorum.
Bu yasima kadar hep göbegimden nefret ettim. Ne yapsam gitmedi. Onca kilo verdim, halen gitmedi, dahada kötü oldu hatta. Hayat çok kisa Lorethçim, bazen kendini mutlu edecek seyler yapmalisin. Bu amelyatta beni mutlu edecek diye his ediyorum.
Benim de şişman bacılarım var!!!1!1!!Sen zaten dal gibisin bee bir paragraf demagoji kasmış bir de
Neresi estetikli bunun? Sen zaten güzelsin ayrıca. Estetik istemiyorsun di mi cidden?
Ben, di miBenim de şişman bacılarım var!!!1!1!!
Dudak dolgu, kaşlar botox, elmacık kemiği var estetik bilgim bu kadarNeresinde estetikli bunun? Sen zaten güzelsin ayrıca. Estetik istemiyorsun di mi cidden?
İki kaşımın arasında çizgi oluşmaya başladı. Çalışırken kaşlarımı çok çatarım, sonuç bu. Arada kafama takıyorum ama sonra ölümsüz değilim ya, salla diyorum. Bakalım bir kaç sene sonra aynı kafada olmazsam ben de çakarım botoksu.Dudak dolgu, kaşlar botox, elmacık kemiği var estetik bilgim bu kadar
Burnum için ameliyat olacağım ama estetik değil özellikle şekli değişsin istemiyorum. Bıçak altına zor yatarım çok ödleğim. Bir tek jawline yaptırmayı düşünüyorum. Yaş aldıkça belki o zaman ki güzellik algıma göre botox falan yaptırabilirim. Ama şu an estetiğe ihtiyaç duymuyorumduyabilirdim de çok normal insanı mutlu edecekse
Yiğidim cesaretli profilden atıyorGöstermeye mi başladık?
Ben de dudak dolgusu istiyorum.
Uuuvvv maşallah yavrım.Benzer açıdan filtresiz, estetiksiz az makkajlı
Kim derdi ki önce bi bakayım diyen arkadaş buBenzer açıdan filtresiz, estetiksiz az makkajlı
Kendimde kusur bulunca işte göbek deliğim geliyor aklaİki kaşımın arasında çizgi oluşmaya başladı. Çalışırken kaşlarımı çok çatarım, sonuç bu. Arada kafama takıyorum ama sonra ölümsüz değilim ya, salla diyorum. Bakalım bir kaç sene sonra aynı kafada olmazsam ben de çakarım botoksu.
Masumiyetimle tavlıyorum benKim derdi ki önce bi bakayım diyen arkadaş buŞu masumiyete bak
Bebek yüzlü katilMasumiyetimle tavlıyorum ben
Hakikaten ha, tipe baksan anasıyla günlere gidip, siz nasılsınız Neriman teyzeciğim modunda, utangaçça dantel örüyor sanırsın. İyi aile kızlarının son temsilcisi olacakken, dük denetim kurulu olmuş.Kim derdi ki önce bi bakayım diyen arkadaş buŞu masumiyete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?