Herkes şort giyerse o güzelim taytları kim alacak ha?Ya spor dediğin spor sütyeni ve şortla yapılır. O şekilde spor sonrası fotosunu paylaşmayan da ne bileyim...
YazdımBilemedim ya özelden yazsana bi
He işte ben öyle çektim geçen gün foto ama göbek de var fotoğrafta, o yüzden koyamam hiçbir yereAnca kırpıp birilerine atabilirim ahfhaa
Gördüm şimdi, haklısın ne diyimYazdım
Fotoğraf yollamak diyince az önce arşivimde gördüm. Yazın deniz kenarında yanmışım. Koltukta yüz üstü yatarken popom kadraja girecek şekilde fotoğraf çekinmişim. Çünkü popom 3 renkbir de onların üzerine vanilyalı-çilekli-kakaolu diye yazı yazmışım sanırsın dondurma
Grubun tek topaçı olduğum için dövme hakkını kendimde buluyorum kızlar.Bende çok terliyorum ya. Özellikle koltuk altı lazerinden sonra arttı bu durum
Boyum valla kısa. Ayna çok tuhaf ondan sığdıramadım kendimi
Grubun tek topaçı olduğum için dövme hakkını kendimde buluyorum kızlar.
Tişikkirler bebek, bu muazzam fotoyu kaçırmadığım için de kendimle gurur duruyorum.Bende çok terliyorum ya. Özellikle koltuk altı lazerinden sonra arttı bu durum
Yalnız maşallah. Boyum kısa dediğin kaç 1.70 mi? Yok gerçekten kısaysa, gerçekten zayıfsın demek ki. Epey uzun duruyorsun.Bende çok terliyorum ya. Özellikle koltuk altı lazerinden sonra arttı bu durum
1.63 boyum zayıfım ama fit değilim aslında. Fit olan biri yanımda dursa daha net anlaşılırdı.Yalnız maşallah. Boyum kısa dediğin kaç 1.70 mi? Yok gerçekten kısaysa, gerçekten zayıfsın demek ki. Epey uzun duruyorsun.
Tam 3. Gün alışıyorsun. Bıraktığın için baştan başlaman gerek şimdiBen bugün sadece esneme hareketleri yaptım uyandıktan sonra. Çünkü 2 gün önce yaptığım spor yüzünden her yerim ağrıyor hala
İnsan ne zaman alışıyor bu merete?
Ben bugün sadece esneme hareketleri yaptım uyandıktan sonra. Çünkü 2 gün önce yaptığım spor yüzünden her yerim ağrıyor hala
Alışmak sevmekten daha zor geliyor...Ben bugün sadece esneme hareketleri yaptım uyandıktan sonra. Çünkü 2 gün önce yaptığım spor yüzünden her yerim ağrıyor hala
Sen sayılmazsın.Ben de varım burada.
Kilo vermek için diyete başladım. Gıdım var göbeğim var ve bacaklarım Cardi B ile yarışabilir.
1.63 boyum zayıfım ama fit değilim aslında. Fit olan biri yanımda dursa daha net anlaşılırdı.
Uyandıktan sonra esneme hareketleri dediğin yatakta bir sağa bir sola dönüp gerinmek ve ağzını kapatıp esnemek değildir umarımBen bugün sadece esneme hareketleri yaptım uyandıktan sonra. Çünkü 2 gün önce yaptığım spor yüzünden her yerim ağrıyor hala
Bence o kısmı genetik. Çünkü kilo alınca benim göbek öne doğru çıkar. Ne fit kadınlar var belleri dümdüz iniyor. Bana da bu yönden torpil geçilmiş işteBelinin inceliği benim sinirimi bozdu. Benim ruhum gibi bedenim de düz. Senin yapın mı bu yoksa sporla mı inceldi yanlar?
Gitme oralaraSen sayılmazsın.
Asabım bozuldu ben zayıflama gruplarına gidicem bundan sonra. Diyet yapmak için değil, en azından herkes dombili oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?