Coronasavar

Bilemedim ya özelden yazsana bi

He işte ben öyle çektim geçen gün foto ama göbek de var fotoğrafta, o yüzden koyamam hiçbir yere Anca kırpıp birilerine atabilirim ahfhaa
Yazdım

Fotoğraf yollamak diyince az önce arşivimde gördüm. Yazın deniz kenarında yanmışım. Koltukta yüz üstü yatarken popom kadraja girecek şekilde fotoğraf çekinmişim. Çünkü popom 3 renk bir de onların üzerine vanilyalı-çilekli-kakaolu diye yazı yazmışım sanırsın dondurma

Gördüm şimdi, haklısın ne diyim

O fotoyu atsana bana bi

Selam bebekler, nabıyonuz?
Ay bugün tam bir mal gibi uyandım. Zekamın yarısını uyurken kaybetmiş gibiyim, böyle bir şey mümkün mü? Beynim bugün çalışmayı reddediyor. Kahvemi içiyorum ve bana mısın demedi. "Ben yokum bir süre, kendi kendine idare et" dedi ve kendini kapattı sanki.

En azından 40-50 iqcuk bıraksaydı.

Ben bugün sadece esneme hareketleri yaptım uyandıktan sonra. Çünkü 2 gün önce yaptığım spor yüzünden her yerim ağrıyor hala
İnsan ne zaman alışıyor bu merete?

Ben bugün sadece esneme hareketleri yaptım uyandıktan sonra. Çünkü 2 gün önce yaptığım spor yüzünden her yerim ağrıyor hala

Spor yapacak azmi nasıl buluyorsunuz? Ben spor salonuna başlayıp ikinci haftaya kaçıyorum paso. Çok amaçsız geliyor bir yerden sonra.

Alışmak sevmekten daha zor geliyor...
Ne hareketleri yaptığına bağlı. Ben vücudumun esnek olmayan (her yeri aslında) yerini çalıştırdığımda istisnasız ertesi gün ağrır

Ben de varım burada.
Kilo vermek için diyete başladım. Gıdım var göbeğim var ve bacaklarım Cardi B ile yarışabilir.
Sen sayılmazsın.
Asabım bozuldu ben zayıflama gruplarına gidicem bundan sonra. Diyet yapmak için değil, en azından herkes dombili oralarda

Uyandıktan sonra esneme hareketleri dediğin yatakta bir sağa bir sola dönüp gerinmek ve ağzını kapatıp esnemek değildir umarım

Belinin inceliği benim sinirimi bozdu. Benim ruhum gibi bedenim de düz. Senin yapın mı bu yoksa sporla mı inceldi yanlar?
Bence o kısmı genetik. Çünkü kilo alınca benim göbek öne doğru çıkar. Ne fit kadınlar var belleri dümdüz iniyor. Bana da bu yönden torpil geçilmiş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…