Coronasavar

Sen sayılmazsın.
Asabım bozuldu ben zayıflama gruplarına gidicem bundan sonra. Diyet yapmak için değil, en azından herkes dombili oralarda

Vaktinde bebeyi fırtlattıktan sonra bana kalan 30 kiloyu vermek için bi fitness salonuna yazıldım. Diyorum dombik dombik takılırız, burada kilo veririm ben filan... Sonra bir ablalar geldi Lyanna, fosforlu turuncu, sarı taytlarıyla bir ablalar geldi açma germe hareketleri yapıyorlar... Götlerini izledim Allah affetsin. Rabbım bu götse bendeki ney diye izledim. Taşşş... Ablaları izledim gittiğim günler boyunca.

Soyunma odasına giriyoruz, duşa giremiyorum, üzerimdeki tişörtü çıkaramıyorum, ablalar bi çıkarıyorlar sanki magazin dergisi kapağı. Ulen vicdonsuz naovmissizlar o kadar formda olunur mu? Özgüvenim slip donum gibi araya kaçtı, örselendim, ürktüm, kendimi zemine mçılmış bir şit gibi hissettim abi. Ablalar saçları toplamışlar at kuyruğu, aattt attt geziyorlar etrafta.
Kaçtımdı en sonunda ortamdan.

Niye geliyorsunuz formdasınız taşsınız işte... Ele geçirmişler salonu, daha nerene spor yapacaksın!!11!!!! Tadında bırak olmuşsun işte. Sinirlendim.

Tam 3. Gün alışıyorsun. Bıraktığın için baştan başlaman gerek şimdi

Her gün mü yapacağım? Ben 2-3 güne bir yapmaya çalışıyorum. Dağılan kçımı anca toplayabiliyorum çünkü.
Her gün yapsam mümkün değil dayanamam.
Spor yapacak azmi nasıl buluyorsunuz? Ben spor salonuna başlayıp ikinci haftaya kaçıyorum paso. Çok amaçsız geliyor bir yerden sonra.

Bulamıyorum
Bir başlıyorum, 2-3 günde bir yapıyorum 1-2 hafta. Sonra tekrar salıyorum.
Yaptıkça seversin diyorlar ama sevemiyorum
Alışmak sevmekten daha zor geliyor...
Ne hareketleri yaptığına bağlı. Ben vücudumun esnek olmayan (her yeri aslında) yerini çalıştırdığımda istisnasız ertesi gün ağrır

Fitnessblender'da 1. seviye hareketleri yapıyorum tüm vücut.
Geçen sene birkaç gün üst üste yapınca gaza gelip 2. seviyeye geçmiştim. Hareketlerin yarısını yapamadım, diğer yarısını sürünerek yaptım ve sonrasında abartısız 1 hafta yattım ağrıdan.

Bir de ben çok nefes nefese kalıyorum ve çok terliyorum, sigaradan ve hamlıktan sanırım.
Kendi terime de alerjik reaksiyon gösteriyorum. İnanılmaz kızarıyorum ve duştan sonra bile 1 gün boyunca kırmızı ve kaşınarak geziyorum.
O yüzden benim için alışmak da zor sevmek de

Tere alerji ilk defa duyuyorum
Benim de burnumda sıkıntı var ondan full nefes alamıyorum veya bazı hareketlerde o burun tıkanıyor hiç alamıyorum. Ama önemli olan katılmaktı diyip kendimi teselli ediyorum. Canım kendim

Uyandıktan sonra esneme hareketleri dediğin yatakta bir sağa bir sola dönüp gerinmek ve ağzını kapatıp esnemek değildir umarım

O kadar değil
Temel esneme hareketleri işte. Danstan önce de yaptırırlar ya onlardan.
Hayata esneme hareketleriye tutunmaya çalışıyorum.
üni mezuniyet fotomu buldum. 22 yaşında nasıl da gencecikmişim

Sonunda gördüm seni tatlı qıs

O yüzden spor yapacaksam bile evde yaparım, hiç o ablaların yanında duramam
Bence beden kitle indeksine göre ayrı saatleri olmalı spor salonlarının.

Bu arada spor salonunda ben (temsili)

Spor yapabilen insanlara hayranım ya. Ben daha yattığım yerde bacağımı dümdüz kaldıramıyorum ablalar iki sandalye arasında yukarı bakan c yapıyorlar bacaklarını. Sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…