- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sen sayılmazsın.
Asabım bozuldu ben zayıflama gruplarına gidicem bundan sonra. Diyet yapmak için değil, en azından herkes dombili oralarda
Sen İrem Derici'yi andırıyorsun.üni mezuniyet fotomu buldum.22 yaşında nasıl da gencecikmişim
O gün benim gruptan gittiğim gündür......Ooo sağlıklı yaşam spor konularına girilmiş.
Sabah yediğiniz omletlerin, rengarenk yulaf lapalarinin da fotografları gelecek mi?
Tam 3. Gün alışıyorsun. Bıraktığın için baştan başlaman gerek şimdi
Spor yapacak azmi nasıl buluyorsunuz? Ben spor salonuna başlayıp ikinci haftaya kaçıyorum paso. Çok amaçsız geliyor bir yerden sonra.
Alışmak sevmekten daha zor geliyor...
Ne hareketleri yaptığına bağlı. Ben vücudumun esnek olmayan (her yeri aslında) yerini çalıştırdığımda istisnasız ertesi gün ağrır
O kadar mı çirkinim laSen İrem Derici'yi andırıyorsun.
Tere alerji ilk defa duyuyorumBir de ben çok nefes nefese kalıyorum ve çok terliyorum, sigaradan ve hamlıktan sanırım.
Kendi terime de alerjik reaksiyon gösteriyorum. İnanılmaz kızarıyorum ve duştan sonra bile 1 gün boyunca kırmızı ve kaşınarak geziyorum.
O yüzden benim için alışmak da zor sevmek de
Uyandıktan sonra esneme hareketleri dediğin yatakta bir sağa bir sola dönüp gerinmek ve ağzını kapatıp esnemek değildir umarım
üni mezuniyet fotomu buldum.22 yaşında nasıl da gencecikmişim
O yüzden spor yapacaksam bile evde yaparım, hiç o ablaların yanında duramamVaktinde bebeyi fırtlattıktan sonra bana kalan 30 kiloyu vermek için bi fitness salonuna yazıldım. Diyorum dombik dombik takılırız, burada kilo veririm ben filan... Sonra bir ablalar geldi Lyanna, fosforlu turuncu, sarı taytlarıyla bir ablalar geldi açma germe hareketleri yapıyorlar... Götlerini izledim Allah affetsin. Rabbım bu götse bendeki ney diye izledim. Taşşş... Ablaları izledim gittiğim günler boyunca.
Soyunma odasına giriyoruz, duşa giremiyorum, üzerimdeki tişörtü çıkaramıyorum, ablalar bi çıkarıyorlar sanki magazin dergisi kapağı. Ulen vicdonsuz naovmissizlar o kadar formda olunur mu? Özgüvenim slip donum gibi araya kaçtı, örselendim, ürktüm, kendimi zemine mçılmış bir şit gibi hissettim abi. Ablalar saçları toplamışlar at kuyruğu, aattt attt geziyorlar etrafta.
Kaçtımdı en sonunda ortamdan.
Niye geliyorsunuz formdasınız taşsınız işte... Ele geçirmişler salonu, daha nerene spor yapacaksın!!11!!!! Tadında bırak olmuşsun işte. Sinirlendim.
https://giphy.com/OqvILEsRFuyqIO kadar mı çirkinim laçok mutsuzum şu an.
Estağfurullah yahu onu mu dedim benO kadar mı çirkinim laçok mutsuzum şu an.
Çekilin sıkarım ha!
Son durum, az kaldı çıkıyorum bekleme odasından selamlar
2 dişi çektiler valla, söke sökeYaaa dişçilere mi gittin sen kıyamam
Yalnız o ne güzel gözler öyle maşallahÇekilin sıkarım ha!
Son durum, az kaldı çıkıyorum bekleme odasından selamlar
Ortamda derin bir sessizlik oluşur yaBu ne be
2 dişi çektiler valla, söke söke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?