Coronasavar

Hah aralarında böyleydim, bir de her yere ayna koymuşlar; kendi gerçekliğim suratıma çarpılıyor bir yandan, bir yandan da ablaların götünü her açıdan görebiliyorum, ortamdaki taşş göt sayısı 7 ise oluyor ondört... Her yerde taş ablaların götü... Bir süre sonra sapık demesinler diye bakmamaya çalışıyorum ama dalıp gidiyorum abi gözüm kaydığı an çünkü öyle bi götü ben yakından hiç görmemiştim. "Dokunabilir miyim?" diye soracaktım biraz arrr etmeseydim. Gerçek mi diye.

Bi de burası karma yerleşik yabancılar da var, geliyor sarı ablalar incecik çubuk gibi, bi de sarı ırk vücutlarının hiçbir yerinde bi kıl tüy kökü batığı neyim yok, bembeyaz mis gibi. Bacaklarıma bakıyorum baldırlarımda batıklarım "Kıllıyıkkk" dercesine duruyor. Deli ettilerdi beni deli... Dört bir yanımı utanmadan sardılar fit fit, ne özgüven koydular ne bi şey.
Kabus olsa uyanırsın, uyanamıyon da, yaşıyon. Ayy...

Yattığın yerde bacağını dümdüz niye kaldırmaya çalışıyorsun ki
Çünkü spor videolarında hep öyle şeyler yapıyorlar. Pilatese gittiğimde de otururken dümdüz yapıp karşıdakiyle el ele tutuşup yat kalk yaptırıyordu hoca 40 yaşındaki teyzeler yaptı ben duur yanıyoom etmee diye çığırmaktan öte gidemedim.

Ben önceki fotoğrafı görmedim de, gözlere bak yahu irem derici halt yemiş

Zaten ben onun suratına bakamıyorum üzgünüm, tam yüz hatlarını bilemedim o yüzden
Önceki fotoğrafta koyduğu açıdan falan herhalde andırıyordu diyorum yea üstüme gelmeyin

Yalnız hepimiz mi güzeliz be hiç yakıştıramadım bu dük konuşmalarını bize yolda görsek birbirimizi inanmayız
Sen sus kız, bizim yine bakışlarımızda bi hinlik var. Sen tam halime teyzenin hanım hanımcık torunu çıktın. Önce bi bakayımmış.

Alerji testi yaptırmadım ama cildiyeci bey öyle söylemişti. Yapacak bir şey yok dedi. Bazı insanlar kendi terine reaksiyon gösteriyormuş.
Çene altımdan omuzlarıma kadar yoğun şekilde, omuzdan sonra göğüs kısmı ve göbek çevrem kızarıp hafifçe kabarıyor. Ama bazen denizde de oluyor. Tuzdan olabilir diye düşünüyorum. Bir fotom vardı, bulursam atayım.

Ben de minik burnumdan dolayı tıkanıyorum. Uyurken de tıkanırım. Minik burun başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…