İrem derici dedin abi. Benim nerem irem derici?Estağfurullah yahu onu mu dedim ben
yuh hakikaten bu ne güzellik, neresi irem dericiİrem derici dedin abi. Benim nerem irem derici?
Yattığın yerde bacağını dümdüz niye kaldırmaya çalışıyorsun kiSpor yapabilen insanlara hayranım ya. Ben daha yattığım yerde bacağımı dümdüz kaldıramıyorum ablalar iki sandalye arasında yukarı bakan c yapıyorlar bacaklarını. Sinir bozucu.
Olm çenesi falan genel hatlarıyla andırıyor o koyduğu fotoğrafta. Daire içine alıp mı göstereyimyuh hakikaten bu ne güzellik, neresi irem derici
O yüzden spor yapacaksam bile evde yaparım, hiç o ablaların yanında duramam
Bence beden kitle indeksine göre ayrı saatleri olmalı spor salonlarının.
Bu arada spor salonunda ben (temsili)
Eki Görüntüle 2620115
Alnıma pist yaptırmadım henüz ahshshshsh
Off benim içim gitti ya yirmilikle yanındaki çekildi.Neyse kurtulsun bari kadın bana da görünecek sanırım bu ara dişçi yolları
Olm çenesi falan genel hatlarıyla andırıyor o koyduğu fotoğrafta. Daire içine alıp mı göstereyim
Gamzen var, kaşın gözün var, vücut desen var.Topik kalabalıklaşyor bakan çıksın
Ya fotoyu kaçırdım, napıyım takla mı atayım? Sen atarken iyiydi.Loreth ya şu an son sayfaya gel ya da sonsuza kadar Sus. Bak ağlıcan yine üzgün ata ata geliyorsun
Çünkü spor videolarında hep öyle şeyler yapıyorlar. Pilatese gittiğimde de otururken dümdüz yapıp karşıdakiyle el ele tutuşup yat kalk yaptırıyordu hoca 40 yaşındaki teyzeler yaptı ben duur yanıyoom etmee diye çığırmaktan öte gidemedim.Yattığın yerde bacağını dümdüz niye kaldırmaya çalışıyorsun ki
Yarappel alemin ne güzel gözler onlar.Topik kalabalıklaşyor bakan çıksın
Önceki fotoğrafta koyduğu açıdan falan herhalde andırıyordu diyorum yea üstüme gelmeyinBen önceki fotoğrafı görmedim de, gözlere bak yahu irem derici halt yemiş
Zaten ben onun suratına bakamıyorum üzgünüm, tam yüz hatlarını bilemedim o yüzden
Önceki fotoğrafta koyduğu açıdan falan herhalde andırıyordu diyorum yea üstüme gelmeyin
Valla cınım kadına hakaret sayılacak bir benzetmeydi o, ne yapalım yani gelmeyelim de üstüneÖnceki fotoğrafta koyduğu açıdan falan herhalde andırıyordu diyorum yea üstüme gelmeyin
Sen sus kız, bizim yine bakışlarımızda bi hinlik var. Sen tam halime teyzenin hanım hanımcık torunu çıktın. Önce bi bakayımmış.Yalnız hepimiz mi güzeliz behiç yakıştıramadım bu dük konuşmalarını bize yolda görsek birbirimizi inanmayız
Tere alerji ilk defa duyuyorum
Benim de burnumda sıkıntı var ondan full nefes alamıyorum veya bazı hareketlerde o burun tıkanıyor hiç alamıyorum. Ama önemli olan katılmaktı diyip kendimi teselli ediyorum. Canım kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?