Coronasavar

Ay evet, ben de dansta aynaya bakmayı sevmem hiç. Tamam kendimle barışığım da dans ederken aynada kendimi izlemeye de gerek yok

Ahaha dokunmak deyince bir anımı anlatayım.
Arkadaşlarla tanıdık barın üst katındayız, böyle sırf biz varız 8 kişi falan. O sırada bunların başka bir arkadaşı geliyor. Çocuk squatlarıyla ve taş gibi totosuyla ünlüymüş. Ben tanımıyorum vatandaşı.
Geldi, yine laf bunun totoya geldi. Elleyelim melleyelim muhabbeti ahfha bildiğin 6-7 kişi sırayla adamın totoyu sıktık elledik
Hala o çocuğu "haa totosunu avuçladığımııız" diye anıyoruz haha

Spor içinmiş pilatesmiş bırah ya. Anlamadık sanki yeni gelin olarak neyin peşinde olduğunu.

Sen sus kız, bizim yine bakışlarımızda bi hinlik var. Sen tam halime teyzenin hanım hanımcık torunu çıktın. Önce bi bakayımmış.
Efendi görünenden korkacaksın nevercığım.
Hiç beklemediğin insanlar işte böyle çıkabiliyor. Ben ar ederim diyemem, kız gayet gitmiş "masaya vur da endamını görelim aslan parçası" demiş

O halde geçmis olsun canim. Artik önümüzdeki haftalar belli olur. Kiz ise, adini Arya koyarsiniz :)

Öyle almadınız mı topiğe? 3nity ile sen zoomdan hepimizin tipine bakıp kabul etmediniz mi topiğe?
Bah hele bah...
3nity neye baktı ne yaptı neyini kullandı bilmiyorum ama ben hiçbir şeye bakmadım.
Baksam hiçbirinizi almazdım, insan sürekli demoralize oluyor arkadaş.
Güzellik kraliçesi kampında kendimi paspasçı gibi hissediyorum

Hayır güzel olmanız mesele değil, kafa içi de güzel.
Yazık ayol yurdum insanına bir şeyler bıraksaydınız...

Aha aynen bu:

Şüpheleniyordum zaten, emin olmuş oldum. İstisnasız bütün fotoları kaçıran da A Arya_Stark01

Evet, yine kaçirdik ya la

Esim marketten geldi, tüm herseyi bez ile yikayim sileyim derken, birde is sorunu tekrar çikti.

Sanki bilerek yapiyorsunuz. Evime kamerami yerlestirdiniz nedir?

Beni kesin görmediler o zaman, yoksa Kemal Sunal'a dedikleri gibi "sen gelme ulan ayı" derlerdi ahaha
Görmeyen insanlara yarar anca bu demagoji. Bu saatten sonra bizi kandıramazsınız. Güzelsiniz layn!!1!!1!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…