Onun yüzü de kemikli benim gibi çenesi falan belirgin taaam üzmeyin guzumuÖnceki fotoğrafta koyduğu açıdan falan herhalde andırıyordu diyorum yea üstüme gelmeyin
Ay evet, ben de dansta aynaya bakmayı sevmem hiç. Tamam kendimle barışığım da dans ederken aynada kendimi izlemeye de gerek yokHah aralarında böyleydim, bir de her yere ayna koymuşlar; kendi gerçekliğim suratıma çarpılıyor bir yandan, bir yandan da ablaların götünü her açıdan görebiliyorum, ortamdaki taşş göt sayısı 7 ise oluyor ondört... Her yerde taş ablaların götü... Bir süre sonra sapık demesinler diye bakmamaya çalışıyorum ama dalıp gidiyorum abi gözüm kaydığı an çünkü öyle bi götü ben yakından hiç görmemiştim. "Dokunabilir miyim?" diye soracaktım biraz arrr etmeseydim. Gerçek mi diye.
Bi de burası karma yerleşik yabancılar da var, geliyor sarı ablalar incecik çubuk gibi, bi de sarı ırk vücutlarının hiçbir yerinde bi kıl tüy kökü batığı neyim yok, bembeyaz mis gibi. Bacaklarıma bakıyorum baldırlarımda batıklarım "Kıllıyıkkk" dercesine duruyor. Deli ettilerdi beni deli... Dört bir yanımı utanmadan sardılar fit fit, ne özgüven koydular ne bi şey.
Kabus olsa uyanırsın, uyanamıyon da, yaşıyon. Ayy...
Spor içinmiş pilatesmiş bırah ya. Anlamadık sanki yeni gelin olarak neyin peşinde olduğunu.Çünkü spor videolarında hep öyle şeyler yapıyorlar. Pilatese gittiğimde de otururken dümdüz yapıp karşıdakiyle el ele tutuşup yat kalk yaptırıyordu hoca 40 yaşındaki teyzeler yaptı ben duur yanıyoom etmee diye çığırmaktan öte gidemedim.
Spor muhabbetlerinizi eşimin getirdiği sıcak pidenin yarısını içine koyduğumu beyaz peynirle yerken okudum. Pişman değilim
Öyle almadınız mı topiğe?Gamzen var, kaşın gözün var, vücut desen var.
Lütfen başka topiclere.
Canımı sıkma benim beaa şahikaya bağlatma.
Güzellik derecen de vardır senin!
Dedim ya masumiyetimle tavlıyorumSen sus kız, bizim yine bakışlarımızda bi hinlik var. Sen tam halime teyzenin hanım hanımcık torunu çıktın. Önce bi bakayımmış.
Beni kesin görmediler o zaman, yoksa Kemal Sunal'a dedikleri gibi "sen gelme ulan ayı" derlerdi ahahaÖyle almadınız mı topiğe?3nity ile sen zoomdan hepimizin tipine bakıp kabul etmediniz mi topiğe?
Efendi görünenden korkacaksın nevercığım.Sen sus kız, bizim yine bakışlarımızda bi hinlik var. Sen tam halime teyzenin hanım hanımcık torunu çıktın. Önce bi bakayımmış.
Behçet hastasıyım üç doktora sordum belki bi açık yakalarım izin verirler diye ama hepsi nöö dedi. Pıhtı atma riskim varmış. Hormonlu ve hormonsuz rialar var, benimki hormonsuz.
Allaam sen koru sübaneke dinimiz amin.
Bah hele bah...Öyle almadınız mı topiğe?3nity ile sen zoomdan hepimizin tipine bakıp kabul etmediniz mi topiğe?
Evet maalesef, ombre üzerine çikolata kahvenin akmış halini kullanıyorum.
Sapık.Spor içinmiş pilatesmiş bırah ya. Anlamadık sanki yeni gelin olarak neyin peşinde olduğunu.
Yarasın, eşin bey barışma çabalarına başlamış bakıyorum da pideler falanSpor muhabbetlerinizi eşimin getirdiği sıcak pidenin yarısını, içine koyduğum beyaz peynirle yerken okudum. Pişman değilim
Aha aynen bu:Bah hele bah...
3nity neye baktı ne yaptı neyini kullandı bilmiyorum ama ben hiçbir şeye bakmadım.
Baksam hiçbirinizi almazdım, insan sürekli demoralize oluyor arkadaş.
Güzellik kraliçesi kampında kendimi paspasçı gibi hissediyorum
Hayır güzel olmanız mesele değil, kafa içi de güzel.
Yazık ayol yurdum insanına bir şeyler bıraksaydınız...
Bah hele bah...
3nity neye baktı ne yaptı neyini kullandı bilmiyorum ama ben hiçbir şeye bakmadım.
Baksam hiçbirinizi almazdım, insan sürekli demoralize oluyor arkadaş.
Güzellik kraliçesi kampında kendimi paspasçı gibi hissediyorum
Hayır güzel olmanız mesele değil, kafa içi de güzel.
Yazık ayol yurdum insanına bir şeyler bıraksaydınız...
Görmeyen insanlara yarar anca bu demagoji. Bu saatten sonra bizi kandıramazsınız. Güzelsiniz layn!!1!!1!!Beni kesin görmediler o zaman, yoksa Kemal Sunal'a dedikleri gibi "sen gelme ulan ayı" derlerdi ahaha
Ayy özlemişim kız.Sapık.
Ben de size popo atayım da insanlar görsünler çektiğim çilelerin sebebini.Arkadaki çocuk bile eğlenmiş sanırım kırparken fark ettim.
Sen meminto farkıyla her topiğe girersin beybiBeni kesin görmediler o zaman, yoksa Kemal Sunal'a dedikleri gibi "sen gelme ulan ayı" derlerdi ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?