Coronasavar

Az önce foto atan sen değil miydin? Biz mi yanlış gördük. Benim gördüğüm maske takıp bu kadar güzel gözüken bi sen varsın bi de Yokuspokus maşallah ikinize de

Görmeyen insanlara yarar anca bu demagoji. Bu saatten sonra bizi kandıramazsınız. Güzelsiniz layn!!1!!1!!
Değilim abi ya, ahhahsfa insan kendisinin güzel olmadığına niye ikna etmeye çalışsın

Sen meminto farkıyla her topiğe girersin beybi
Ahah o doğru bak, yanyana dursak finiş çizgisini ben geçerim önce. Daha doğrusu memeler geçer

Idrakyollariiltihabi
3nity

Siz neredesiniz yahu? Karantinayı bitirip sokaklara attıysanız kendinizi söyleyin ben de atacağım

Yok yav yakın çevremden birkaç vaka haberi aldım. 18 yıllık komşumuz safra kesesi ameliyatına alınmış acil, hemen dibinde oturanlara korona teşhisi konmuş. Ona da test yapmışlar sonuç bekliyor. Evde karantinada ve annemin karşı komşusu. Bir alt komşumuz da düşüp omzunu kırmış aynı risk onun için de geçerli.

Bir diğer aile dostumuz 4.evre rahim kanseri ve korona pozitif maalesef. Kızı da öyle. Birkaç haber daha aldım az çöktüm ama ayaktayım hala.

Böyle durumlarda kimsenin keyfi kaçmasın diye girmiyorum aklımdasınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…