- 20 Kasım 2018
- 14.985
- 56.615
- 598
- 35
Spor sonrası derken....Loreth'i de spor sonrası muhteşem fücuduyla görebilirsiniz.
Sapıksın işte insanı özlediğini arkadan görünce mi anlar.Ayy özlemişim kız.
Poponu değil tabii, seni
Evet maalesef, ombre üzerine çikolata kahvenin akmış halini kullanıyorum.O geçen seneye ait foto şu an uzun saçlarım.
Bir takım vücut devinimleri. Lütfen ciddiyet.Spor sonrası derken....
Az önce foto atan sen değil miydin?Bah hele bah...
3nity neye baktı ne yaptı neyini kullandı bilmiyorum ama ben hiçbir şeye bakmadım.
Baksam hiçbirinizi almazdım, insan sürekli demoralize oluyor arkadaş.
Güzellik kraliçesi kampında kendimi paspasçı gibi hissediyorum
Hayır güzel olmanız mesele değil, kafa içi de güzel.
Yazık ayol yurdum insanına bir şeyler bıraksaydınız...
Değilim abi ya, ahhahsfa insan kendisinin güzel olmadığına niye ikna etmeye çalışsınGörmeyen insanlara yarar anca bu demagoji. Bu saatten sonra bizi kandıramazsınız. Güzelsiniz layn!!1!!1!!
Ahah o doğru bak, yanyana dursak finiş çizgisini ben geçerim önce. Daha doğrusu memeler geçerSen meminto farkıyla her topiğe girersin beybi
Az önce foto atan sen değil miydin?Biz mi yanlış gördük. Benim gördüğüm maske takıp bu kadar güzel gözüken bi sen varsın bi de Yokuspokus maşallah ikinize de
Dana. Ben özlemişim diyorum duygusala bağlıyorum yine yapıyorsun ruhsuzluğunu.Sapıksın işte insanı özlediğini arkadan görünce mi anlar.
Karma diyoruz biz buna canım. Göstermezsen göremezsin.Evet, yine kaçirdik ya la
Esim marketten geldi, tüm herseyi bez ile yikayim sileyim derken, birde is sorunu tekrar çikti.
Sanki bilerek yapiyorsunuz. Evime kamerami yerlestirdiniz nedir?
Tamam ama sonuçta vücut deviniminin bir sürü farklı yolu var. Sen spor sonrası deyince emin olamıyorumBir takım vücut devinimleri. Lütfen ciddiyet.
Allaam totodan al memeye ver piliz. Kabul etme şu kadının duasını.Dana. Ben özlemişim diyorum duygusala bağlıyorum yine yapıyorsun ruhsuzluğunu.
İnşallah toton x2 olur.
Arkadaşım hangi spor türünü yapacağımı belirtmedim zaten. Sen ne düşündüysen onun beş misli gibi düşün.Tamam ama sonuçta vücut deviniminin bir sürü farklı yolu var. Sen spor sonrası deyince emin olamıyorum
Arkadaşım hangi spor türünü yapacağımı belirtmedim zaten. Sen ne düşündüysen onun beş misli gibi düşün.
Idrakyollariiltihabi
3nity
Siz neredesiniz yahu? Karantinayı bitirip sokaklara attıysanız kendinizi söyleyin ben de atacağım
El arabası detayı harika. Bayıldım.
Yaa öyle değil sjsnd maske bile yakışıyor anlamında hey allahımAnca maskeyle işte, suratın yarısını kapatınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?