Coronasavar

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Yarasın, eşin bey barışma çabalarına başlamış bakıyorum da pideler falan
Yarıyor zaten
Eşim benim sevdiğim birçok yiyecekten almış, yemelere doymadın al bunlarıda ye diye mesaj veriyor herhalde, küsme süremi uzattım bu sebepten, bahane arıyorsam demek kendi kaybeder

Geçmiş olsun, arada gel kafanı dağıt amma, haber alıp yapabileceğin bir şey de yok maalesef. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar... Sen gel yaz buralara. Allah'a emanetler hepsi; maskelerini takarlar işlerine bakarlar. En azından biliniyor, ona göre ekstra dikkatli davranır sizinkiler de. Hiç haberleri olmamasından iyidir.

Ben de öyle ama elimden bir şey gelmiyor maalesef. Annemler için de çok korkuyorum. O bölgede çok fazla vaka var ve babam, abim çalışıyor hala. Babam sağlık çalışanı abim gazeteci. İzin yok.

Korkmamaya çalış koruyorlardır kendilerini umarım. Ben de başlayacağım sanırım bu 2 hafta içinde işe. Nasıl gidip geleceğim bilmiyorum hiç hayırlısı artık

Ben de öyle ama elimden bir şey gelmiyor maalesef. Annemler için de çok korkuyorum. O bölgede çok fazla vaka var ve babam, abim çalışıyor hala. Babam sağlık çalışanı abim gazeteci. İzin yok.
Çok geçmiş olsun idrak Hepsi atlatır umarım, ailene de bir şey olmaz. Allah hepsini korusun, insan kendi için değil de ailesi için korkuyor zaten en çok.

Çok geçmiş olsun idrak, umarım hepsi sorunsuz atlatır bu süreci.

Inşallah öncesinde temas etmemiştir. Alt Komşunun kimsesi yok. Çocuklar Almanya'da gelemiyorlar kadın yaşlı. Annem dayanamaz gider yanına yardıma. Gidilmesi de gerek aslında ama ne bileyim.

Çok geçmiş olsun idrak Hepsi atlatır umarım, ailene de bir şey olmaz. Allah hepsini korusun, insan kendi için değil de ailesi için korkuyor zaten en çok.

Allah korusun bir şey olsa gidip göremiycez bile. Kendim için tek korkum çocuk ortada kalır bakacak kimse kalmaz . Vereceğimiz bir can anasını satayım onu mu dert edeyim de işte öyle olmuyor. Öyle boktan bir virüs ki çocuğa da kimse bakamaz onda da bulaş olur diye.

Inşallah öncesinde temas etmemiştir. Alt Komşunun kimsesi yok. Çocuklar Almanya'da gelemiyorlar kadın yaşlı. Annem dayanamaz gider yanına yardıma. Gidilmesi de gerek aslında ama ne bileyim.

İnsanlığa mani olamaz ki bazı şeyler; annemlere ben de söylüyorum ama napalım; yan komşunun kedisi yavrulamış 4 tane yavru kedi... Bizim oğlan miyavlamaları duymuş kapıda "Yavru kedimiz oldu" deyince komşu, "İlle seveceğim, bakacağım, aiy ne güzeller" diye dalmış komşuların eve, tutamamışlar çocuğu. Onu söylüyor akşam bana annem de. Napalım yani olabiliyor, hepsi Allah'a emanet. Dedim "Dikkat edin, belli olmaz"... Ama çocuk girmiş bulunmuş.
Komşunun 3 kızı var sanırım 3ü de çalışıyor giriyor eve. Nerelerde nasıl davrandılar bilmiyorum, temas yaşanmış oldu işte bir anlık basiret bağlanması, çocuğun ısrarı...

İçini karartma, geçecek bu günler de. Üst üste alınca haberleri daralmışsın, gel dağıt kafanı buralarda.

Geçmis olsun. Hemen kötü düsünme canim. Umarim hepiniz sag salim bu zamani atlatiriz.

Az önce foto atan sen değil miydin? Biz mi yanlış gördük. Benim gördüğüm maske takıp bu kadar güzel gözüken bi sen varsın bi de Yokuspokus maşallah ikinize de
Ben çirkiniz demiyorum ki, hepimiz pek güzeliz maşallah.
Göremediklerim var tabi de, gördüklerim yetti bana, bir de duyumlar
Ülkedeki kadın popülasyonunun %80 inden iyiyim, sevmem boş yere iltifat duyma çabalarınbu topiğe geri kalan %20 girmiş arkadaş.
Bu nasıl bedevi şansı

Neyse efendim, evime geldim kırklandım, banyoyu da çitiledim, dişlerimi bile 2 tur fırçaladım, burnumun içini bile köpürttüm.
Tekrar ediyorum ben korona olursam ülkecek bittik demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…