Bacım sekse seks diyoruz biz öyle “ayıplı şey, s..ks, yakınlaşma” vs şeyler demiyoruz bdv utangaçları gibi. Raad ol.Tamam ama sonuçta vücut deviniminin bir sürü farklı yolu var. Sen spor sonrası deyince emin olamıyorum
Yok yav yakın çevremden birkaç vaka haberi aldım. 18 yıllık komşumuz safra kesesi ameliyatına alınmış acil, hemen dibinde oturanlara korona teşhisi konmuş. Ona da test yapmışlar sonuç bekliyor. Evde karantinada ve annemin karşı komşusu. Bir alt komşumuz da düşüp omzunu kırmış aynı risk onun için de geçerli.
Bir diğer aile dostumuz 4.evre rahim kanseri ve korona pozitif maalesef. Kızı da öyle. Birkaç haber daha aldım az çöktüm ama ayaktayım hala.
Böyle durumlarda kimsenin keyfi kaçmasın diye girmiyorum aklımdasınız :)
Ben de ne diyorum burda. Allah seni bildiği gibi yapsınArkadaşım hangi spor türünü yapacağımı belirtmedim zaten. Sen ne düşündüysen onun beş misli gibi düşün.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Yarıyor zatenYarasın, eşin bey barışma çabalarına başlamış bakıyorum da pideler falan
Yok yav yakın çevremden birkaç vaka haberi aldım. 18 yıllık komşumuz safra kesesi ameliyatına alınmış acil, hemen dibinde oturanlara korona teşhisi konmuş. Ona da test yapmışlar sonuç bekliyor. Evde karantinada ve annemin karşı komşusu. Bir alt komşumuz da düşüp omzunu kırmış aynı risk onun için de geçerli.
Bir diğer aile dostumuz 4.evre rahim kanseri ve korona pozitif maalesef. Kızı da öyle. Birkaç haber daha aldım az çöktüm ama ayaktayım hala.
Ben de öyle ama elimden bir şey gelmiyor maalesef. Annemler için de çok korkuyorum. O bölgede çok fazla vaka var ve babam, abim çalışıyor hala. Babam sağlık çalışanı abim gazeteci. İzin yok.
Çok geçmiş olsun idrakBen de öyle ama elimden bir şey gelmiyor maalesef. Annemler için de çok korkuyorum. O bölgede çok fazla vaka var ve babam, abim çalışıyor hala. Babam sağlık çalışanı abim gazeteci. İzin yok.
Çok geçmiş olsun idrak, umarım hepsi sorunsuz atlatır bu süreci.Yok yav yakın çevremden birkaç vaka haberi aldım. 18 yıllık komşumuz safra kesesi ameliyatına alınmış acil, hemen dibinde oturanlara korona teşhisi konmuş. Ona da test yapmışlar sonuç bekliyor. Evde karantinada ve annemin karşı komşusu. Bir alt komşumuz da düşüp omzunu kırmış aynı risk onun için de geçerli.
Geçmiş olsun, arada gel kafanı dağıt amma, haber alıp yapabileceğin bir şey de yok maalesef. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar... Sen gel yaz buralara. Allah'a emanetler hepsi; maskelerini takarlar işlerine bakarlar. En azından biliniyor, ona göre ekstra dikkatli davranır sizinkiler de. Hiç haberleri olmamasından iyidir.
Korkmamaya çalış koruyorlardır kendilerini umarım. Ben de başlayacağım sanırım bu 2 hafta içinde işe. Nasıl gidip geleceğim bilmiyorum hiç hayırlısı artık
Karma diyoruz biz buna canım. Göstermezsen göremezsin.
Çok geçmiş olsun idrakHepsi atlatır umarım, ailene de bir şey olmaz. Allah hepsini korusun, insan kendi için değil de ailesi için korkuyor zaten en çok.
Çok geçmiş olsun idrak, umarım hepsi sorunsuz atlatır bu süreci.
Inşallah öncesinde temas etmemiştir. Alt Komşunun kimsesi yok. Çocuklar Almanya'da gelemiyorlar kadın yaşlı. Annem dayanamaz gider yanına yardıma. Gidilmesi de gerek aslında ama ne bileyim.
Yarıyor zaten
Eşim benim sevdiğim birçok yiyecekten almış, yemelere doymadın al bunlarıda ye diye mesaj veriyor herhalde, küsme süremi uzattım bu sebepten, bahane arıyorsam demekkendi kaybeder
Dikkat et kendine. Ben seni niye kamuda öğretmen diye hatırlıyorum ki
İşine geliyor tabii yabanın daSende kazanirsin, biraz daha uyku hak ettin bacim
Ben çirkiniz demiyorum ki, hepimiz pek güzeliz maşallah.Az önce foto atan sen değil miydin?Biz mi yanlış gördük. Benim gördüğüm maske takıp bu kadar güzel gözüken bi sen varsın bi de Yokuspokus maşallah ikinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?