- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
İdrakcım artık alt üst yan komşu herkese yayılmış durumda, bunun tek çaresini biliyoruz zaten.Allah korusun bir şey olsa gidip göremiycez bile. Kendim için tek korkum çocuk ortada kalır bakacak kimse kalmaz . Vereceğimiz bir can anasını satayım onu mu dert edeyim de işte öyle olmuyor. Öyle boktan bir virüs ki çocuğa da kimse bakamaz onda da bulaş olur diye.
Yani şey yapabilir miyiz artık, oldukça güzel, bakımlı çevresi tarafından beğenilen bir kadınım diyerek konu açabilir miyiz? Müsade var mı?Ben çirkiniz demiyorum ki, hepimiz pek güzeliz maşallah.
Göremediklerim var tabi de, gördüklerim yetti bana, bir de duyumlar
Ülkedeki kadın popülasyonunun %80 inden iyiyim, sevmem boş yere iltifat duyma çabalarınbu topiğe geri kalan %20 girmiş arkadaş.
Bu nasıl bedevi şansı
Neyse efendim, evime geldim kırklandım, banyoyu da çitiledim, dişlerimi bile 2 tur fırçaladım, burnumun içini bile köpürttüm.
Tekrar ediyorum ben korona olursam ülkecek bittik demektir
Yok yav yakın çevremden birkaç vaka haberi aldım. 18 yıllık komşumuz safra kesesi ameliyatına alınmış acil, hemen dibinde oturanlara korona teşhisi konmuş. Ona da test yapmışlar sonuç bekliyor. Evde karantinada ve annemin karşı komşusu. Bir alt komşumuz da düşüp omzunu kırmış aynı risk onun için de geçerli.
Bir diğer aile dostumuz 4.evre rahim kanseri ve korona pozitif maalesef. Kızı da öyle. Birkaç haber daha aldım az çöktüm ama ayaktayım hala.
Böyle durumlarda kimsenin keyfi kaçmasın diye girmiyorum aklımdasınız :)
"İnanın ben gayet hoş bir bayanım, güzel bir fiziğim var" diye eklemeyi unutma.Yani şey yapabilir miyiz artık, oldukça güzel, bakımlı çevresi tarafından beğenilen bir kadınım diyerek konu açabilir miyiz? Müsade var mı?ya bence her insanın kendine has bi güzelliği var zaten “daha” güzel olayına girersek depresyondan çıkamam hep daha güzeli vardır çünkü çirkin değiliz canım hepimizin gideri Var bence de
Bayan dimi pardon, kadın yazdım hadsizce"İnanın ben gayet hoş bir bayanım, güzel bir fiziğim var" diye eklemeyi unutma.
Daha üstüne gelirlerse kıskanıyorsunuza bağlarsın.
Yani sen evlisin, kendine kadın diyebilirsin artık çok istiyorsan.Bayan dimi pardon, kadın yazdım hadsizce
Hayır, kız oğlan kızım diyeceksin.Yani sen evlisin, kendine kadın diyebilirsin artık çok istiyorsan.
Ben konu açsam 30 yaşında, bekar bir genç kızım diye açmam lazım
Kız oğlan kızı ben desem inandırıcı olmaz, yeni üye olduğum zamanlarda olsaydı belkiHayır, kız oğlan kızım diyeceksin.
Yoksa olmaz o iş, konuya taş yağar, ateş seni çağırıyor teyzeler ejdarha gibi kuvvetli nefes üfleyiverirler.
Ne yazıldıysa o kardeş. Kendi düşen ağlamaz.Şu gündem sayfasını görmek sinirlerimi bozuyor. 10 konudan 8i gebelik topiği. Hepsi de 1 hafta içinde açılmış. Şu dönemde hala ısrarla “deniyorlar” aklım almıyor.
Bende dün açılan bir konuda bunu düşündüm. Nasıl cesaret ediyorlar diye. İçlerindeki iştek muhakeme yeteginin önüne geçiyor demek ki. Birde virüsü ciddiye almayan bir kesim var zaten, onlardan da olabilirler.Şu gündem sayfasını görmek sinirlerimi bozuyor. 10 konudan 8i gebelik topiği. Hepsi de 1 hafta içinde açılmış. Şu dönemde hala ısrarla “deniyorlar” aklım almıyor.
Geçmiş olsun idrak, hastalarınıza şifa diliyorum. =(Yok yav yakın çevremden birkaç vaka haberi aldım. 18 yıllık komşumuz safra kesesi ameliyatına alınmış acil, hemen dibinde oturanlara korona teşhisi konmuş. Ona da test yapmışlar sonuç bekliyor. Evde karantinada ve annemin karşı komşusu. Bir alt komşumuz da düşüp omzunu kırmış aynı risk onun için de geçerli.
Bir diğer aile dostumuz 4.evre rahim kanseri ve korona pozitif maalesef. Kızı da öyle. Birkaç haber daha aldım az çöktüm ama ayaktayım hala.
Böyle durumlarda kimsenin keyfi kaçmasın diye girmiyorum aklımdasınız :)
Ben eldekileri geri göndermeye çalışıyorum.Şu gündem sayfasını görmek sinirlerimi bozuyor. 10 konudan 8i gebelik topiği. Hepsi de 1 hafta içinde açılmış. Şu dönemde hala ısrarla “deniyorlar” aklım almıyor.
Bende dün açılan bir konuda bunu düşündüm. Nasıl cesaret ediyorlar diye. İçlerindeki iştek muhakeme yeteginin önüne geçiyor demek ki. Birde virüsü ciddiye almayan bir kesim var zaten, onlardan da olabilirler.
Kız oğlan kızı ben desem inandırıcı olmaz, yeni üye olduğum zamanlarda olsaydı belki
Kadın mıyım kız mıyım bilemem
Ay babam geçen bir şeyler söylüyordu bana. "Koca kadıns...kızsı...kadınsın" diye toparlayamadıKarar veremedi onun kızı olduğum için kızsın mı desin, 30 yaşında kazık kadar olduğum için kadınsın mı desin.. Kadınsında karar kıldı en son, bdvye yazsam aborey
Ne yazıldıysa o kardeş. Kendi düşen ağlamaz.
Bunun şarkısını dinlemiştim de, klibini ilk defa izliyorum.
Hayır, bile isteye hamile kalmak isteyenlerden bahsediyorrum. Yoksa başımıza her an birşey gelebilir. Yaşadım.iki defa biliyorum.Konuş yaban konuş
Büyük büyük konuş.
Işime gelir, malum oyum sana.
Balkonlara çıkıp söylemeli her akşam.Bunun şarkısını dinlemiştim de, klibini ilk defa izliyorum.Çinde bir yav... kısmı şuan duygularıma tercüman oluyor. Ağzımdan köpükler çıkararak ve ağlayarak eşlik ediyorum.
Yav şu topikte bilinçli çocuk yapan yok mu?Hayır, bile isteye hamile kalmak isteyenlerden bahsediyorrum. Yoksa başımıza her an birşey gelebilir. Yaşadım.iki defa biliyorum.
Yok canım benim çocuklarım bilinçli yapılmısta bu tabiri de sevmem ama neyseYav şu topikte bilinçli çocuk yapan yok mu?Hepiniz mi şuursuzsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?