Coronasavar

İdrakcım artık alt üst yan komşu herkese yayılmış durumda, bunun tek çaresini biliyoruz zaten.
İçini ferah tut, önleminizi sıkı aldıktan sonra hiçbir şey olamaz.
Çocuk kaygını derinden anlıyorum, bir Allahın kulu bakamayacak, perperişan kalacak diye tüm annelerin içi gidiyor.
Bakabilecek olsa ben direk yalamaya başlamıştım şahsen, 40 gün yatardım hastanede, oh kebap

Yani şey yapabilir miyiz artık, oldukça güzel, bakımlı çevresi tarafından beğenilen bir kadınım diyerek konu açabilir miyiz? Müsade var mı? ya bence her insanın kendine has bi güzelliği var zaten “daha” güzel olayına girersek depresyondan çıkamamhep daha güzeli vardır çünkü çirkin değiliz canım hepimizin gideri Var bence de

Bu rakamlara ulaştıktan sonra duyacağız yavaş yavaş
Yakın arkadaşımın eniştesi vefat etti, hacettepe de yatıyordu
Eski komşularımıza ailecek bulaşmış, kadın ve kızı iyi, baba için hazırlıklı olun dediler.
Annemin kuzeninin kocasının ailesi hastanede yatıyor, onlarda da birinin durumu ağır.
Oğlanın sınıfından bir velinin amcası vefat etti.
Diş hekimimin eşi yoğun bakımda.
Eşimin aile dostu, doktor, pozitif onun durumu iyi neyse ki. Bir kaç günü kaldı 14 günü tamamlamasına.
Vaka arttıkça daha sık duyacağız, şahit olacağız.
Bir şekilde kabullenmekten başka şansımız yok sanırım
Tedbir bizden, takdir allah tan
Bildiğim bütün tedbirleri alıyorum
Benim de aklimin bir kosesinde bana bir şey olursa kısmi oluyor ister istemez.
Hani ölüm korkusu falan değil,
Cocuklara kim bakar?
Kizim geceleri memede yasiyor hala
BU satirlari yazarken ortanca kucagimda
Ama varsa yaşanacağı, o da yaşanır.
Ve gecer.
Her şey de olduğu gibi, vardır bir hayır:)

"İnanın ben gayet hoş bir bayanım, güzel bir fiziğim var" diye eklemeyi unutma.
Daha üstüne gelirlerse kıskanıyorsunuza bağlarsın.

Yani sen evlisin, kendine kadın diyebilirsin artık çok istiyorsan.

Ben konu açsam 30 yaşında, bekar bir genç kızım diye açmam lazım
Hayır, kız oğlan kızım diyeceksin.
Yoksa olmaz o iş, konuya taş yağar, ateş seni çağırıyor teyzeler ejdarha gibi kuvvetli nefes üfleyiverirler.

Hayır, kız oğlan kızım diyeceksin.
Yoksa olmaz o iş, konuya taş yağar, ateş seni çağırıyor teyzeler ejdarha gibi kuvvetli nefes üfleyiverirler.
Kız oğlan kızı ben desem inandırıcı olmaz, yeni üye olduğum zamanlarda olsaydı belki

Kadın mıyım kız mıyım bilemem

Ay babam geçen bir şeyler söylüyordu bana. "Koca kadıns...kızsı...kadınsın" diye toparlayamadı Karar veremedi onun kızı olduğum için kızsın mı desin, 30 yaşında kazık kadar olduğum için kadınsın mı desin.. Kadınsında karar kıldı en son, bdvye yazsam aborey

Şu gündem sayfasını görmek sinirlerimi bozuyor. 10 konudan 8i gebelik topiği. Hepsi de 1 hafta içinde açılmış. Şu dönemde hala ısrarla “deniyorlar” aklım almıyor.
Ne yazıldıysa o kardeş. Kendi düşen ağlamaz.

Şu gündem sayfasını görmek sinirlerimi bozuyor. 10 konudan 8i gebelik topiği. Hepsi de 1 hafta içinde açılmış. Şu dönemde hala ısrarla “deniyorlar” aklım almıyor.
Bende dün açılan bir konuda bunu düşündüm. Nasıl cesaret ediyorlar diye. İçlerindeki iştek muhakeme yeteginin önüne geçiyor demek ki. Birde virüsü ciddiye almayan bir kesim var zaten, onlardan da olabilirler.

Geçmiş olsun idrak, hastalarınıza şifa diliyorum. =(

Konuş yaban konuş
Büyük büyük konuş.
Işime gelir, malum oyum sana.

El değmemiş gonca

Bunun şarkısını dinlemiştim de, klibini ilk defa izliyorum. Çinde bir yav... kısmı şuan duygularıma tercüman oluyor. Ağzımdan köpükler çıkararak ve ağlayarak eşlik ediyorum.
Balkonlara çıkıp söylemeli her akşam.
En azından tepkimizi bilsin cinli
Böyle sessiz sakin, linç etmeden
Hazmedemiyorum anlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…