Ay çok özür dilerim yabanYok canım benim çocuklarım bilinçli yapılmısta bu tabiri de sevmem ama neysearada iki düşüğüm var onlar sürprizdi.
Aşk olsun. Benim ilk çocuk tüp bebek, bayağı bir bilinç ürünü. Sonrasındaki de saldım çayıra mevlam kayıra mahsulü. Bilinçle bilinçsizlik arası bir mertebe.Yav şu topikte bilinçli çocuk yapan yok mu?Hepiniz mi şuursuzsunuz?
Benim ilk iki bile isteye.Yav şu topikte bilinçli çocuk yapan yok mu?Hepiniz mi şuursuzsunuz?
Öf, valla bazen aklıma öyle şeyler geliyor ki, kendimi faşizan örgüt üyesi gibi hissediyorum. Ağızlarına brokoli tıktığımın serserileri. Onların yediği naneler yüzünden ben niye iki çocukla eve tıkıldım, bütün gün birbirlerini ısırmasınlar diye tetikte bekliyorum yahu. Bir yarasa için değer miydi?Balkonlara çıkıp söylemeli her akşam.
En azından tepkimizi bilsin cinli
Böyle sessiz sakin, linç etmeden
Hazmedemiyorum anlıyor musun
Yok, tek gerizekalı benim.Yav şu topikte bilinçli çocuk yapan yok mu?Hepiniz mi şuursuzsunuz?
Market poşeti miYok, tek gerizekalı benim.
Dağdaki çobanla benim oyumun aynı olmaması gerek zaten, onlar en azından market poşeti kullanıyor.
Biz sığır, sadece üremeye odaklıyız
Estağfurullah canım, geçmiş zaman, üzerimde olumsuz bir etkisi yok artık.Ay çok özür dilerim yaban
Siradaki tatlimi sana ve vegan dostumÖf, valla bazen aklıma öyle şeyler geliyor ki, kendimi faşizan örgüt üyesi gibi hissediyorum. Ağızlarına brokoli tıktığımın serserileri. Onların yediği naneler yüzünden ben niye iki çocukla eve tıkıldım, bütün gün birbirlerini ısırmasınlar diye tetikte bekliyorum yahu. Bir yarasa için değer miydi?
Eline sağlık. Ya ben tatlıcı bir insanım. Şuan şunlardan 15 tane gömebilirdim.Siradaki tatlimi sana ve vegan dostumAbsolutPromise a armağan ediyorum
3 malzemeli
Muz, hindistan cevizi.
Üstüne çikolata eritip döktüm.
Vegan çikolata varsa olur bu.
Eki Görüntüle 2620190
Ellerine sağlıkSiradaki tatlimi sana ve vegan dostumAbsolutPromise a armağan ediyorum
3 malzemeli
Muz, hindistan cevizi.
Üstüne çikolata eritip döktüm.
Vegan çikolata varsa olur bu.
Eki Görüntüle 2620190
Bunu yazdıktan sonra tabaktakileri saydım, 16 taneymiş. Kalan 1 taneyi aranızda bölüşebilirdiniz.Eline sağlık. Ya ben tatlıcı bir insanım. Şuan şunlardan 15 tane gömebilirdim.
Ben de öyle.Eline sağlık. Ya ben tatlıcı bir insanım. Şuan şunlardan 15 tane gömebilirdim.
Çocuklara çok yapıyorum ben de.Ellerine sağlıktam enerji bombası olmuş yalnız.
Bitter çikiletelar genelde vegan oluyor.
Bende az önce son kalan muzumu dilimleyip buzluğa attım akşama dondurma etcem ondan.
Zenginlik başka anacım...Çocuklara çok yapıyorum ben de.
Yazın kavunu muzu dondurup.
Ama öyle son kalan muz değil.
Bizim bayaga şu şekil giriyor buzluğa:
Eki Görüntüle 2620198
1 muz, 1.5 bardak hindistan cevizi, 1 paket sütlü çikolata.Bunu yazdıktan sonra tabaktakileri saydım, 16 taneymiş. Kalan 1 taneyi aranızda bölüşebilirdiniz.
Yav şu topikte bilinçli çocuk yapan yok mu?Hepiniz mi şuursuzsunuz?
Hayır. Tatlı çikolata dondurma yetişmiyor bu eve.Zenginlik başka anacım...
Tabi herkes tek seferde bu kadar muz alamıyor...Çocuklara çok yapıyorum ben de.
Yazın kavunu muzu dondurup.
Ama öyle son kalan muz değil.
Bizim bayaga şu şekil giriyor buzluğa:
Eki Görüntüle 2620198
Tüp bebek de nasıl oturdu terim olarak. Düşününce bir komik geliyor kelime seçimi bakımından.Aşk olsun. Benim ilk çocuk tüp bebek, bayağı bir bilinç ürünü. Sonrasındaki de saldım çayıra mevlam kayıra mahsulü. Bilinçle bilinçsizlik arası bir mertebe.
Kız deme öyle, zevk iyi de tünelin ucu bomb.k bir yere çıkıyor sonraO sıra bilincimi kaybetmişim. Nasıl zevkle yaptım aah ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?