Valla kimsenin evinde de tek seferde bu kadar çocuk yok bacımTabi herkes tek seferde bu kadar muz alamıyor...
Mado mu? Köşedeki pastanenin dondurması neyine yetmiyor?Hayır. Tatlı çikolata dondurma yetişmiyor bu eve.
Mado kilosunu 60+ya çekince evde yapmaya başladım.
Nasıl yani, tek kişilik değil miydi zaten o? =P Bizde dondurma var, brownie'li. Ondan tırtıklayacağım çocukları uyutup. Az önce nefis bir spor yaptım, bunu hak ettim.1 muz, 1.5 bardak hindistan cevizi, 1 paket sütlü çikolata.
Aslında insan gibi yense iyi tatli
Ama ben de sendenim
Mado mu? Köşedeki pastanenin dondurması neyine yetmiyor?
Ağzından ucuz bir şey çıksın yav.
Bak benim soğanlar filizlenmiş, bir baktım taze soğan meğer oymuş, tabi ki ziyan etmedim.
Aha da akşam yemeğimiz
Eki Görüntüle 2620199 Eki Görüntüle 2620203
Bu da aklıma geldi kesin madodur dedimZaten köşedeki pastane mado
Eşim 2 kere çok ciddi zehirlendi dondurmadan
Her yerden almaz
Karidesli ya da kobe etli makarna mıÖğlen ne yedik sanıyorsun?
Ben en fazla Carte Dor falan alıyorum. Çikolata Karnavalı, adı bile güzel. Hayaller hasır etekli çiçekli kolyeli karnaval, gerçekler salon koltuğunda dondurma kaşıklama.Mado mu? Köşedeki pastanenin dondurması neyine yetmiyor?
Olgun muzla daha güzel oluyor o yüzden bekletiyorum. Ama kaç haftadır sona bıraktığım muzlar yeniliyor. Bu hafta basın açıklaması yapmak zorunda kaldım nolur bir tane bırakın ben özellikle süründürüyorum onları diyeÇocuklara çok yapıyorum ben de.
Yazın kavunu muzu dondurup.
Ama öyle son kalan muz değil.
Bizim bayaga şu şekil giriyor buzluğa:
Eki Görüntüle 2620198
O da bir lüks.Ben en fazla Carte Dor falan alıyorum. Çikolata Karnavalı, adı bile güzel. Hayaller hasır etekli çiçekli kolyeli karnaval, gerçekler salon koltuğunda dondurma kaşıklama.
Şekerim onlar elit, zengin muhitte oturuyorlar, köşedeki pastane Mado olacak tabii ki.Bu da aklıma geldi kesin madodur dedimbizim de aldığımız belli yerler var ama lezzet bakımından seçiciyiz. Mado sevmem ben meselağğ hıh
Karidesli ya da kobe etli makarna mı
Carte Dor alma kuzum ya dondurma değil ki o, donmuş krema.Ben en fazla Carte Dor falan alıyorum. Çikolata Karnavalı, adı bile güzel. Hayaller hasır etekli çiçekli kolyeli karnaval, gerçekler salon koltuğunda dondurma kaşıklama.
Bi şey olmaz. Dondurma hasta etmez.O da bir lüks.
Çocuklardan alamıyorum bile isteyecekler hasta olacaklar diye.
Ama çogzelCarte Dor alma kuzum ya dondurma değil ki o, donmuş krema.
Bizim evdeki pipilileri ediyor.Bi şey olmaz. Dondurma hasta etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?