Hola babe.Ciao ladies! Nabersiniz :)
Lyanna Mormont kalbimi kırıyon.
Kız selam verdi borçlu çıkacakHola babe.
Emin misin? Cevaplayayım mi bu soruyu?
Online seansa dönmesin sonra
Ben pek tercih etmiyorum ya, yazı bekliyorum o yüzden dondurma yemek için. Veli Usta’dan çıkmıyorum ondan sonraAma çogzelBen magnumların kutulu olanlarının veganı çıksın diye bekliyorum. Onları çok severdim
Burası boyleKız selam verdi borçlu çıkacak
Bizim evin çocuğu benimO da bir lüks.
Çocuklardan alamıyorum bile isteyecekler hasta olacaklar diye.
Tadını seviyorum, özellikle Çikolata Karnavalı. Mmm mis.Carte Dor alma kuzum ya dondurma değil ki o, donmuş krema.
Var mi ki öyle şeylerin veganları? Yani üretime geçecek kadar pazar var mı?Ama çogzelBen magnumların kutulu olanlarının veganı çıksın diye bekliyorum. Onları çok severdim
Aa benim ilk yazım olacak vegan olarak ve ben dondurma çok severim. Buzlu dondurma hiç yiyemem. Acaba sahillerde alternatif bulur muyumBen pek tercih etmiyorum ya, yazı bekliyorum o yüzden dondurma yemek için. Veli Usta’dan çıkmıyorum ondan sonra
Spora başlayacaksın demiş baaSevgilime karşı hiç baskıcı değilimdir
Eki Görüntüle 2620204
Ben pek tercih etmiyorum ya, yazı bekliyorum o yüzden dondurma yemek için. Veli Usta’dan çıkmıyorum ondan sonra
Magnum klasiğin veganı çıktı ama henüz deneyemedim bizim adrese market siparişleri gelmiyor. Ama güzelmiş diyorlar. Almanyada tabii bu piyasa çok daha geniş.Var mi ki öyle şeylerin veganları? Yani üretime geçecek kadar pazar var mı?
Ben direkt Magnum klasik, yoksa duble çikolata.
Benim barter edecek bir şeyim yok
Hola babe.
Emin misin? Cevaplayayım mi bu soruyu?
Online seansa dönmesin sonra
Aa benim ilk yazım olacak vegan olarak ve ben dondurma çok severim. Buzlu dondurma hiç yiyemem. Acaba sahillerde alternatif bulur muyum
Bilmiyorum ki.Aa benim ilk yazım olacak vegan olarak ve ben dondurma çok severim. Buzlu dondurma hiç yiyemem. Acaba sahillerde alternatif bulur muyum
Ben 3 haftada bitecek diye inanan tayfadanımZzzzttttt
Yanlış soru.
Acaba bu Yaz sokağa çıkabilecek miyim?
Hahaha o kadar vahim mi durum
Böyle diyince aklıma zorluda girdiğim an pişman olduğum mekan geldi. Oturup bir kahve içsek ay sonu gelmeyecek öyle bir mekanBilmiyorum ki.3nity ya sormak lazım, sosyetik mekanlar bu seçeceği koymuş olabilirler.
Önümüzdeki 2-3 hafta çok önemliBen 3 haftada bitecek diye inanan tayfadanımhayallerimi bozmayın
Hayallerimi bozmayın demişsin susuyorumBen 3 haftada bitecek diye inanan tayfadanımhayallerimi bozmayın
Yaa ahaha ben de menüye bakıp allahım kalkıp gitmem için bi bahane ver diye dua ediyorum öyle yerlerdeBöyle diyince aklıma zorluda girdiğim an pişman olduğum mekan geldi. Oturup bir kahve içsek ay sonu gelmeyecek öyle bir mekanneyse o zamanlar vegan değilim ama laktoz toleransım var. Normalde de kahveyi sütsüz içerim hep.
Menüye bakıp laktozsuz sütünüz var mı diye sormuştum. Yok dediler allahtan da kaçabildik
Benim psikolojik sınırım haziran, en geç temmuz.Ben 3 haftada bitecek diye inanan tayfadanımhayallerimi bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?