Coronasavar

Onun ben ağzını yırtarım Kendi sevgilimin tabii :)
Böyle bir karantinadan sonra hiçbir yere ayrılamaz
Sen de bağla bence
Geçen akşam konuşmamızda kendi kendimi ikna çabamda "ileride bu günleri hatırlayıp vay be beraber karantina günleri atlattık diyeceğiz" dedim. Çünkü durup durup bir sorun çıkartıyorum bu ara. Birinin beni sarsması lazım acilen

Ee kızlar, görüyorum ki hepiniz beyleriniz de dahil bakımlı insanlarsınız. Kullandığınız bakım ürünlerinden, iyi ki almışım, aşırı memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum dedikleriniz neler? Paylaşın bakalım güzellik sırlarınızı. 3nity bütçemizi göz önünde bulundurursan sevinirim.

Adama olay mı çıkarıyorsun durduk yerde?

Ben birkaç gün öncesine kadar cinlerim tepemde geziyordum. Görmediğim adama çattım durdum
Sonra o da bana çatınca sarsılarak... asdfgh sarstı işte beni kendime geldim.
Ama ondan önce en son "bana tatil planlarından bahsetme, her şey bk gibi, evde çürüyüp gideceğiz anlamıyor musun, ne tatili? neden daha önce evlenmedik" diye çemkirip ağlıyordum

Ben kullanmıyorum pek bir şey.

Son dakika evlenenler ne kadar şanslı şu an

Ben de adamı darlamamaya uğraşıyorum ama abarttım sanırım, 10 gün olmuş konuşalı

Tüp bebek de nasıl oturdu terim olarak. Düşününce bir komik geliyor kelime seçimi bakımından.

Kız deme öyle, zevk iyi de tünelin ucu bomb.k bir yere çıkıyor sonra

Ay birinde doktora "Nasıl çıkacak buüğğ" diye ağlamıştım. Adam "Yani, nasıl girdiyse, öyle" filan bi şeyler gevelemişti ağzında.

Sebamed sabun. (Ergenlik sivilceleri bitmiyordu bu gadının)

Aslında kullandigim kimyasallardan doğala dönüş surecindeyim.
Kiehls in kil maskesini 10 yıldır falan kullanıyorum, markanın diğer ürünleri cildine iyi gelmedi.
Nemlendirici cok degistirdim
Bazı ürünler parasını hak ediyor ama bioderma fiyat/performans olarak iyi.
Disarida gecireceksem tum Günü çantamda da hep bepanthol olur.
Yazın la roche un güneş kremini kullanıyorum
Bb kremi günlük makyajda kullanıyorum, O da shiseido güneş kremi içeren var bir tane o.
Tonik falan olaylarım yok.
Reglime bir kaç gün kala argan sabunu iyi geliyor, sivilceyi engelliyor

Şimdi aromaterapi hesapları var bir kaç takip edip incelediğim, rutine uygun bir liste yapip onlari edineceğim
Bir tanesinin kas serumunu kullandım memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…