Bir süre yazmayınca korkup kaçtın sandım
Zaman zaman
Seni kaçıracak kadar kötü değilim
Sevgilime karşı hiç baskıcı değilimdir
Eki Görüntüle 2620204
Ben Mayısa kadar hazırladım kendimi. Sonrası yine sinir kriziBenim psikolojik sınırım haziran, en geç temmuz.
Geçen akşam konuşmamızda kendi kendimi ikna çabamda "ileride bu günleri hatırlayıp vay be beraber karantina günleri atlattık diyeceğiz" dedim. Çünkü durup durup bir sorun çıkartıyorum bu ara. Birinin beni sarsması lazım acilenOnun ben ağzını yırtarımKendi sevgilimin tabii :)
Böyle bir karantinadan sonra hiçbir yere ayrılamaz
Sen de bağla bence
Mayısa geçmez zaten nisan ortasındayız.Ben Mayısa kadar hazırladım kendimi. Sonrası yine sinir krizi
Geçen akşam konuşmamızda kendi kendimi ikna çabamda "ileride bu günleri hatırlayıp vay be beraber karantina günleri atlattık diyeceğiz" dedim. Çünkü durup durup bir sorun çıkartıyorum bu ara. Birinin beni sarsması lazım acilen
Ben kullanmıyorum pek bir şey.Ee kızlar, görüyorum ki hepiniz beyleriniz de dahil bakımlı insanlarsınız. Kullandığınız bakım ürünlerinden, iyi ki almışım, aşırı memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum dedikleriniz neler? Paylaşın bakalım güzellik sırlarınızı.3nity bütçemizi göz önünde bulundurursan sevinirim.
Son dakika evlenenler ne kadar şanslı şu anAdama olay mı çıkarıyorsun durduk yerde?
Ben birkaç gün öncesine kadar cinlerim tepemde geziyordum. Görmediğim adama çattım durdum
Sonra o da bana çatınca sarsılarak... asdfgh sarstı işte beni kendime geldim.
Ama ondan önce en son "bana tatil planlarından bahsetme, her şey bk gibi, evde çürüyüp gideceğiz anlamıyor musun, ne tatili? neden daha önce evlenmedik" diye çemkirip ağlıyordum
Ben de adamı darlamamaya uğraşıyorum ama abarttım sanırım, 10 gün olmuş konuşalıAdama olay mı çıkarıyorsun durduk yerde?
Ben birkaç gün öncesine kadar cinlerim tepemde geziyordum. Görmediğim adama çattım durdum
Sonra o da bana çatınca sarsılarak... asdfgh sarstı işte beni kendime geldim.
Ama ondan önce en son "bana tatil planlarından bahsetme, her şey bk gibi, evde çürüyüp gideceğiz anlamıyor musun, ne tatili? neden daha önce evlenmedik" diye çemkirip ağlıyordum
Öyle düşünmüyorum ya işin geyiği bir yana.Son dakika evlenenler ne kadar şanslı şu an
Tüp bebek de nasıl oturdu terim olarak. Düşününce bir komik geliyor kelime seçimi bakımından.
Kız deme öyle, zevk iyi de tünelin ucu bomb.k bir yere çıkıyor sonra
Son dakika evlenenler ne kadar şanslı şu an
Ben de adamı darlamamaya uğraşıyorum ama abarttım sanırım, 10 gün olmuş konuşalı
Biz genelde öyle haftada 1, on günde 1 falan konuşuyoruz.10 gündür konuşmadınız mı
O nasıl bir darlamama çabasıdır?
Biz genelde öyle haftada 1, on günde 1 falan konuşuyoruz.
Flört falan da değil ya öyle garip bir durum
İlişki değil ki zatenCanım böyle ilişki olmaz. Bence boşan.
Ee kızlar, görüyorum ki hepiniz beyleriniz de dahil bakımlı insanlarsınız. Kullandığınız bakım ürünlerinden, iyi ki almışım, aşırı memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum dedikleriniz neler? Paylaşın bakalım güzellik sırlarınızı.3nity bütçemizi göz önünde bulundurursan sevinirim.
Ee kızlar, görüyorum ki hepiniz beyleriniz de dahil bakımlı insanlarsınız. Kullandığınız bakım ürünlerinden, iyi ki almışım, aşırı memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum dedikleriniz neler? Paylaşın bakalım güzellik sırlarınızı.3nity bütçemizi göz önünde bulundurursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?