Coronasavar

Öyle düşünmüyorum ya işin geyiği bir yana.
Tabii ki de öyle. Yeni gelin dediğin akraba akraba gezecek. Yemekli davetler verecek. O yüzden şanssızlar
Şaka şaka geyik yapıyorum hala. Ben yine de şu an evli olmak istemezdim ama aynı evde olaydık yanyana başını yeseydim

Ben nadasa bıraktım, acaba ne kadar kalınlaşıyor diye bekliyorum.
Karantina bitince erkek berberine gidip kaş traşı olacağım

Boşluklu boşluklu çıkıyor ki benimkiler, dolsa içim gam yemeyecek. İki kaşım arasına 3 parmağım sığıyor oralar mümkün değil dolmuyor, öbür yanlar hormon deryası mubarek.

Boşluklu boşluklu çıkıyor ki benimkiler, dolsa içim gam yemeyecek. İki kaşım arasına 3 parmağım sığıyor oralar mümkün değil dolmuyor, öbür yanlar hormon deryası mubarek.
Benim de öyle oldu, ondan hep kaş farı kullandırdım ama bu süreçte yavaş yavaş filiz verdiler.
En kötü kellerin yöntemini alttan yandan alıp boşluğa tarama kullanacağım

Güneş kremi ben de la roche kullanıyorum aşırı memnunum. Yaz kış devamlı kullanıyorum ben. Kesinlikle sivilce ya da yağlanma yapmıyor.
Kil maskesini siyah noktalar için mi kullanıyorsun?

Ben nadasa bıraktım, acaba ne kadar kalınlaşıyor diye bekliyorum.
Karantina bitince erkek kuaförüne gidip kaş traşı olacağım
Dün kaşlarıma bıyıklarıma bir çeki düzen verdim, resmen aydınlandı yüzüm. Gidip gelip aynada kendimi seviyorum

Bu arafa NeverOne sen sormuştum sanırım bakım rutini.
Cildimde seboreik egzama olduğundan çok az ürün kullanırım ya da evdeki şeylerle bir şeyler yaparım.
Makyaj olayı ise, boya küpü olduğumdan diğer şeylerde naturel bakımları tercih ediyorum.
1. türk kahvesi peelingi, balla da karıştırırabilir, benim diyen peelinge taş çıkarır.
2. Bephanten yüz nemlendirici ve la roche lipikar, vazgeçilmez kremlerim.
3. Siyah nokta akne vs için, yumurta akı ve peçete yöntemi kullanırım.
4. Sebze kabuklarını yüzüme yedirmeyi severim
Ya da soğutucudaki kaşık, donmuş küp vs ise sabahları ödem için göz altı çevresine yedirmeyi.
5. Marketlerde tek kullanımlık maskeleri haftada 2 yaparım, marka farketmiyor bunda en dandiği de en pahalısı da aynı şey.
6. Uzun denemeler sonucu cildimde egzama azdırmayan simple temizleme suyunu buldum, fırsat buldukça onunla pamuk yardımıyla silerim.
7. Ve çok enteresan olaran Note markanın glow makyaj bazını nemlendirici olarak da kullanıyorum, birçok muadili ürünüm var ama bu kadar cildi güzel, tertemiz ve pürüzsüz gösterenine denk gelmedim.
8. Son olarak mac makyaj spreyim cildimi kuru hissettiğim an fısladığım bir şeydir, şiddetle tavsiye edilir.

Kaş sorun mu yaa asıl bıyık sorun bıyıkkk erkek kardeşimle başabaş gidiyoruz
Onunkide tüy şeklinde benımkide
Son ağda mı kaşa mı bıyıgıma kullansam bilemiyorum
Yafrım iple alıver bıyığı, çok pratik anlatan videolar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…