İlişki değil ki zaten
İlişki değil ki zaten
Kendisiyle çok seviyeli bir arkadaşlık ve bazı sportif aktiviteler içindeyiz efenim.O zaman yarın gelip burada ağlama beni kimse almıyor diye
Gençlik nereye gidiyor
Sana anneannemden bir kuple
Ehlâksız.
Karadeniz şivesi ve çakır gözleri ile
Sahurda ramazan davulcusu ile duyuracağım
Sus sus duymasınlar
Dimii hahaha olabılır canım karantina gunleri normal
Tabii ki de öyle. Yeni gelin dediğin akraba akraba gezecek. Yemekli davetler verecek. O yüzden şanssızlarÖyle düşünmüyorum ya işin geyiği bir yana.
Sende bu para varken fenomenlerle işbirliği yapıp gökyüzüne uçakla yazdırırsınSahurda ramazan davulcusu ile duyuracağım
Yada dur şarkı yapıp sosyal medyadan paylaşayım
Daha çok duyulur
Ben nadasa bıraktım, acaba ne kadar kalınlaşıyor diye bekliyorum.Kaşlarımı yolacağım ya artık, iki gram yürüdüm markete gittim, kaşlarımı fark ettim utançla eve koştum.
Kendisiyle çok seviyeli bir arkadaşlık ve bazı sportif aktiviteler içindeyiz efenim.
Ben nadasa bıraktım, acaba ne kadar kalınlaşıyor diye bekliyorum.
Karantina bitince erkek berberine gidip kaş traşı olacağım
Benim de öyle oldu, ondan hep kaş farı kullandırdım ama bu süreçte yavaş yavaş filiz verdiler.Boşluklu boşluklu çıkıyor ki benimkiler, dolsa içim gam yemeyecek. İki kaşım arasına 3 parmağım sığıyor oralar mümkün değil dolmuyor, öbür yanlar hormon deryası mubarek.
Güneş kremi ben de la roche kullanıyorum aşırı memnunum. Yaz kış devamlı kullanıyorum ben. Kesinlikle sivilce ya da yağlanma yapmıyor.Aslında kullandigim kimyasallardan doğala dönüş surecindeyim.
Kiehls in kil maskesini 10 yıldır falan kullanıyorum, markanın diğer ürünleri cildine iyi gelmedi.
Nemlendirici cok degistirdim
Bazı ürünler parasını hak ediyorama bioderma fiyat/performans olarak iyi.
Disarida gecireceksem tum Günü çantamda da hep bepanthol olur.
Yazın la roche un güneş kremini kullanıyorum
Bb kremi günlük makyajda kullanıyorum, O da shiseido güneş kremi içeren var bir tane o.
Tonik falan olaylarım yok.
Reglime bir kaç gün kala argan sabunu iyi geliyor, sivilceyi engelliyor
Şimdi aromaterapi hesapları var bir kaç takip edip incelediğim, rutine uygun bir liste yapip onlari edineceğim
Bir tanesinin kas serumunu kullandım memnun kaldım.
Dün kaşlarıma bıyıklarıma bir çeki düzen verdim, resmen aydınlandı yüzüm.Ben nadasa bıraktım, acaba ne kadar kalınlaşıyor diye bekliyorum.
Karantina bitince erkek kuaförüne gidip kaş traşı olacağım
Ben sabunla tarıyorum hulusi kentmen gibi kaşım oluyorBenim de öyle oldu, ondan hep kaş farı kullandırdım ama bu süreçte yavaş yavaş filiz verdiler.
En kötü kellerin yöntemini alttan yandan alıp boşluğa tarama kullanacağım
Yafrım iple alıver bıyığı, çok pratik anlatan videolar var.Kaş sorun mu yaa asıl bıyık sorun bıyıkkk erkek kardeşimle başabaş gidiyoruz
Onunkide tüy şeklinde benımkide
Son ağda mı kaşa mı bıyıgıma kullansam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?