Coronasavar

Güneş kremi ben de la roche kullanıyorum aşırı memnunum. Yaz kış devamlı kullanıyorum ben. Kesinlikle sivilce ya da yaplanma yapmıyor.
Kil maskesini siyah noktalar için mi kullanıyorsun?
Aslında gözeneklerim geniş, sıkılaştırır vaadi ile başladım, ama daha çok arındırma için kullanmış oldum. Haftada 1 yada 15 te 1 biraz cildimin ihtiyacına göre düzenim. Ama kullandigim ilk 3 gün aydınlık bir görünüm oluyor.
Siyah noktam yok pek,
Olduğunda da gayet gratisten rastgele aldığım siyah maskelerden biri vardi, işimi görüyor.
Kore markasıydı sanırım.
Scinic diye bir şey.
Bir de hamileyken kullandigim bir nemlendirici vardı.
Lilakutudan almistim, organik, mor beyaz bir ambalajı vardı. Insan adını bilmez mi? Kutu bitince attım ve bulamıyorum o da çok iyidi.

Senin egzamadan bende de var ama yuzumu temızledıgım zaman yine pütür pütür dokulmelere başlıyor
La rochenin yuz temizleme şeyini kullanıyorum

Makyaj nerdeyse yapamıyorum zaten o ayrı mesele de
Bana ne önerirsinnn

benım saçımda da var hahahaha her yerimde var saçım çözdüm de

Kaş sorun mu yaa asıl bıyık sorun bıyıkkk erkek kardeşimle başabaş gidiyoruz
Onunkide tüy şeklinde benımkide
Son ağda mı kaşa mı bıyıgıma kullansam bilemiyorum
Dün annemi öptüm "off oğğlum" dedi ahfhah bıyıklarım batmış. Dedim demek oğlun olsam öptürmeyecektin kendini vay arkadaş.
Biçimlendir biraz diyor, ilk kez bıyık bırakacağım yüzüme nasıl bir bıyık yakışır bilemedim

Benim cilt çok yağlı, bu bir avantaj ki kırışıklığım olmadığı gibi pek, krem vb de kullanmıyorum.
Bi eczaneden aloevera losyon aldımdı, onu kışın sürerim arada, onun harici avokado doğrarsam kahvaltılık, kabuğunu suratıma sıvarım yeşil yeşil, biraz durur yıkarım, sebamed sabunla da yıkarım günlük (Çok yağlı cidden), öyle bi şeyler. Düzenim yok, kremim yok, bakımım yok, alışmadık şeyde duranım yok.

Hangi marka model güneş kremi kullandımsa da sonuç sivilce. Böyle bir cilt.

ben doktora gittim onun için, saç ve cilt için ayrı kremlerim var.
Saç için vichy yeşil şampuan dedi ama senelerdir ben prozinc ve salicade mor karışık kullanırım.
Karışık derken bildiğin ikisini aynda avucumda karıştırmak suretiyle bir karışım.

Mercimek kadar sürdüğüm azma dönemlerinde bir kremim var, bakarım banyodan çıkışta kızarıksa hemen onu sürerim çünkü kortizonlu.
Saç için de sıvı bir serum gibi bir şey.
Hepsi ilaç olduğundan isim vermeyeyim.

Benım annem de benle aynı durumda oldugundan agızını açamaz dün maske takarak onun bıyıklarını aldık

Harika, not aldım. Lipikar iğrenç kokmuyor mu ya? Benim vücudum aşırı kuruyor. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ama hiç içimden gelmiyor kullanmak. Arada sürüyorum ıyy ne pis kokuyor diye diye
Kahve telvesini yapıyorum arada, güzel oluyor cidden.
Note u merak ettim deneyebilirim. Pek makyaj yapan biri değilim ama Cildimin ışıldaması hoşuma gider. No make up make up seviyorum ben.

Vichy ben kullanıyorum aynı şekilde benım yuZum içinde krem var ama ben bir gun sürmesem hopp döküntüler hoppp kuruluklar başlıyor

önce stres kaynaklı demişti şimdi onunu alamıyorum

Bi şarkı vardı böyle slow, sözlerini bilmiyorum ama güzel şarkıydı gibi olmuş

Benimki öyle kokmuyor, bilemedim şüpheye düştüm şimdi.
AP +baume, o tarz bir şey olmalı.
Akşam unutmazsam bakar yazarım yine, seninli bozulmuş olabilir.
Note gerçekten çok başarılı, ilk sürünce cilt beyazlıyor, aydınlanıyor.
10 dk sonra kendi ten rengine dönünce çok hoş bir ışıltı, sanki bakım yapılmış gibi bir görüntü veriyor.
No makeup olayında yeni keşfim krem nars compact fondöten.
İnanılmaz ince yapılı, süngeri ıslak da kullanılabiliyor.
Örtücülüğü de kişi kendi ayarladığından son zaman favorilerimden.

Vichy ben kullanıyorum aynı şekilde benım yuZum içinde krem var ama ben bir gun sürmesem hopp döküntüler hoppp kuruluklar başlıyor

önce stres kaynaklı demişti şimdi onunu alamıyorum
Genetik ya, besinler de çok önemli.
Acı, baharat, asit, yağ vs azdırıyor resmen.
Ben ne zaman tatile gitsem geçer, şampuanlarımı kullanmama gerek kalmaz.
Nem çok iyi geliyor ama anadolunun bağrı şehrime gelince gene aynı.
Sen benim dediğim şampuanları dene bir bakalım, bir de bephanten yüz kremi üzeri o egzama kremini sür.
En azından böyle benim 6 7 gün kortizonluyu kullanmadan geçebiliyorum.

Benim alnım pul pul dökülürdü eskiden ve saç diplerim de. Clear dan başka şampuan kullanamıyorum. Yüzüme de devamlı nemlendirici krem, Diadermine kullanıyorum yıllardır. Pırıl pırıl şimdi alnım, asla kurumuyor. Loreal vichy vs de denedim nemlendirici olarak, pütür pütür oldu yüzüm.

Bi şarkı vardı böyle slow, sözlerini bilmiyorum ama güzel şarkıydı gibi olmuş
Buldum buldum.
3 yıl öncesinin mailine bakmam yeterliymis ama sorun su ki artik satisi yok.
Aha buydu

Yok ilk aldığımdan beri öyle kokuyor. En baştan bozuk geldiyse bilemem tabi. Gerçi arkadaşım da biraz değişik kokuyor demişti. Bilemedim .
Fondöten hiç kullanmadım, o konuda çok cahilim. Korkuyorum niyeyse, yüzüm kırışacak gibi geliyor.

Oo kozmetik mi konuşuluyor? Benim cildim kurudur. Malum yaş da kemale ermek üzere, kırışıklıklarım da belirginleşmeye başladı biraz. Loreal Revitalift Lazer serisinin 35 yaş üstü gece ve gündüz kremlerini, serumlarını filan kullanıyorum. Kırışıklık giderici olduklarını düşünmüyorum ama cildi süper nemlendiriyor, yumuşatıyorlar.

dün saat 22den bu saate 63 sayfa nası yazılır ki. insan okuyacak bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…