- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum, fondöten vazgeçilmezimdir yaz kış.Yok ilk aldığımdan beri öyle kokuyor. En baştan bozuk geldiyse bilemem tabi. Gerçi arkadaşım da biraz değişik kokuyor demişti. Bilemedim .
Fondöten hiç kullanmadım, o konuda çok cahilim. Korkuyorum niyeyse, yüzüm kırışacak gibi geliyor.
Ben göz kremini aldım bunun, yaşlanma karşıtı. İlk sürdüğümde bi ferahlık veriyor ama fayda ediyor mu bilmiyorum.Oo kozmetik mi konuşuluyor? Benim cildim kurudur. Malum yaş da kemale ermek üzere, kırışıklıklarım da belirginleşmeye başladı biraz. Loreal Revitalift Lazer serisinin 35 yaş üstü gece ve gündüz kremlerini, serumlarını filan kullanıyorum. Kırışıklık giderici olduklarını düşünmüyorum ama cildi süper nemlendiriyor, yumuşatıyorlar.
Yazıldı mı bilmiyorum benim de doğal maske yöntemim yulaf kullanmak. Pamuk gibi yapıyor cildi
13 yaşında makyaj yapmaya kalksam annem suratımı süngerin sert tarafıyla yıkardı yav.13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum, fondöten vazgeçilmezimdir yaz kış.
Ama bu ürün fondöten sayılamaz yani, öyle söyleyeyim.
Benim için şipşak dışarı çıkacağım zaman aman yüz tonum eşit olsun diye sürerim, pudralı olduğundan tek üründe pratiklik bence
Yani makyajdan saymıyorum ben onu, ondan no makeup a çok uygun.
Evet maya ben de denedim kesinlikle beyazlatıyor + annem hamilelikten kalan lekelerini mayayla yok etti.Bildiğimiz maya var ya, o mayayı suda çözüp sürüp bekletip yıkıyorlar, buyur gözenek sıkılaştırıcı ve yüz aydınlatan formül.
Bunu annemlerin oradaki bakkal teyze söylemişti vaktinde, kadının yüzü ay parçasıydı resmen.
Yok ya, ben de kullanıyorum onu. Ferahlık, yumuşaklık, başka olayı yok bence de. Ama cildim kuru, en azından güzel bir tazelik veriyor, o yüzden seviyorum.Ben göz kremini aldım bunun, yaşlanma karşıtı. İlk sürdüğümde bi ferahlık veriyor ama fayda ediyor mu bilmiyorum.
Benim annem pek süslüdür.13 yaşında makyaj yapmaya kalksam annem suratımı süngerin sert tarafıyla yıkardı yav.
Ya ben çok çilli bir begonyayım. Bazen hiç iplemiyorum, bazen de dünyanın en büyük faciasıymış moduna giriyorum. Acaba maya şeysi onlar için de işe yarar mı? Ne kadar sürede etki ediyor acaba aşağı yukarı?Evet maya ben de denedim kesinlikle beyazlatıyor + annem hamilelikten kalan lekelerini mayayla yok etti.
Benim annem de işe makyajsız gitmeme kızar ya ahaha bi kalem çek bari bi ruj sür der hepBenim annem pek süslüdür.
Onu izleyerek, malzemelerini çalarak başladım zaten.
Hala makyajsız görse kızar 2 şey sür suratına diye
Evet maya ben de denedim kesinlikle beyazlatıyor + annem hamilelikten kalan lekelerini mayayla yok etti.
Çilleri bilemiyorum kuzum pek de sanmıyorum açıkçası. Hamilelikte güneşle beraber oluşan lekelere iyi geliyor kesin ama çil konusunda bi şey diyemiyorum. Benim burnumun üzerinde çıkıyor yazın sonra sönüyor o yüzden denemedim çillere. Ama beyazlatıyor cildi.Ya ben çok çilli bir begonyayım. Bazen hiç iplemiyorum, bazen de dünyanın en büyük faciasıymış moduna giriyorum. Acaba maya şeysi onlar için de işe yarar mı? Ne kadar sürede etki ediyor acaba aşağı yukarı?
30 yaşındayım hayatımda 1 (bir) kere fondöten kullandım. Onda da tvye çıkıyordum, makyöz kadın sürdü13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum, fondöten vazgeçilmezimdir yaz kış.
Ama bu ürün fondöten sayılamaz yani, öyle söyleyeyim.
Benim için şipşak dışarı çıkacağım zaman aman yüz tonum eşit olsun diye sürerim, pudralı olduğundan tek üründe pratiklik bence
Yani makyajdan saymıyorum ben onu, ondan no makeup a çok uygun.
Ee kızlar, görüyorum ki hepiniz beyleriniz de dahil bakımlı insanlarsınız. Kullandığınız bakım ürünlerinden, iyi ki almışım, aşırı memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum dedikleriniz neler? Paylaşın bakalım güzellik sırlarınızı.3nity bütçemizi göz önünde bulundurursan sevinirim.
Hangi programa çıktın kız?30 yaşındayım hayatımda 1 (bir) kere fondöten kullandım. Onda da tvye çıkıyordum, makyöz kadın sürdü
30 yaşındayım hayatımda 1 (bir) kere fondöten kullandım. Onda da tvye çıkıyordum, makyöz kadın sürdü
Saç için ben the body shop’ ın üzüm yağı serumunun hastasıyım. Kime tavsiye ettiysem allah razı olsun dedi. Kırıklara birebir. Parlatıyor, yumuşatıyor vee harika kokuyor.Ben fazla bakim ürünü kullanmiyorum fakat kérastase markasinin saç maskesinden (yesil kutu) çok memnunum. Saçini yumusacik yapiyor. Yine fazla kimyasal almayim diye banyo yaparken bir sefer kullaniyorum, diger banyo yaptigimda kullanmiyorum felan. Ve benim cildimde fazla sorun olmadigindan bb krem kullaniyorum, l'oréalin. Bana biraz renk katiyor.
Parfumdende konu açilabilir. Benimkisi YSL, libre. Sizinkisi ne?
Aaaa niye, ne amaçla çıktın? =)) Bize de izlet.30 yaşındayım hayatımda 1 (bir) kere fondöten kullandım. Onda da tvye çıkıyordum, makyöz kadın sürdü
Hangi programa çıktın kız?
Bir yarışmaya katılmıştım.Aaaa niye, ne amaçla çıktın? =)) Bize de izlet.
Ya ben o programını bulup izlemek istedim; izleyemedim yha
Kim Beş Yüz Milyon Şey İster mi? Kazanamadın belli ki.Bir yarışmaya katılmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?