Coronasavar

13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum, fondöten vazgeçilmezimdir yaz kış.
Ama bu ürün fondöten sayılamaz yani, öyle söyleyeyim.
Benim için şipşak dışarı çıkacağım zaman aman yüz tonum eşit olsun diye sürerim, pudralı olduğundan tek üründe pratiklik bence
Yani makyajdan saymıyorum ben onu, ondan no makeup a çok uygun.

Ben göz kremini aldım bunun, yaşlanma karşıtı. İlk sürdüğümde bi ferahlık veriyor ama fayda ediyor mu bilmiyorum.

Yazıldı mı bilmiyorum benim de doğal maske yöntemim yulaf kullanmak. Pamuk gibi yapıyor cildi

Bildiğimiz maya var ya, o mayayı suda çözüp sürüp bekletip yıkıyorlar, buyur gözenek sıkılaştırıcı ve yüz aydınlatan formül.

Bunu annemlerin oradaki bakkal teyze söylemişti vaktinde, kadının yüzü ay parçasıydı resmen.

13 yaşında makyaj yapmaya kalksam annem suratımı süngerin sert tarafıyla yıkardı yav.

Evet maya ben de denedim kesinlikle beyazlatıyor + annem hamilelikten kalan lekelerini mayayla yok etti.

Ben göz kremini aldım bunun, yaşlanma karşıtı. İlk sürdüğümde bi ferahlık veriyor ama fayda ediyor mu bilmiyorum.
Yok ya, ben de kullanıyorum onu. Ferahlık, yumuşaklık, başka olayı yok bence de. Ama cildim kuru, en azından güzel bir tazelik veriyor, o yüzden seviyorum.

Evet maya ben de denedim kesinlikle beyazlatıyor + annem hamilelikten kalan lekelerini mayayla yok etti.
Ya ben çok çilli bir begonyayım. Bazen hiç iplemiyorum, bazen de dünyanın en büyük faciasıymış moduna giriyorum. Acaba maya şeysi onlar için de işe yarar mı? Ne kadar sürede etki ediyor acaba aşağı yukarı?

Benim annem pek süslüdür.
Onu izleyerek, malzemelerini çalarak başladım zaten.
Hala makyajsız görse kızar 2 şey sür suratına diye
Benim annem de işe makyajsız gitmeme kızar ya ahaha bi kalem çek bari bi ruj sür der hep Ben 1 gün yapıyorsam 3 gün yapmıyorum makyaj. Yaptığım da rimel, dipliner, allık bazen de ruj.

Bir ara sivilce izlerim ve gözeneklerim için denemiştim maske haline geliyor zaten krem gibi oluyor suyla eriyince. Sonra da maden suyu ile yıkıyordum suratımı, üç hafta demedi fark etmişti.

Çilleri bilemiyorum kuzum pek de sanmıyorum açıkçası. Hamilelikte güneşle beraber oluşan lekelere iyi geliyor kesin ama çil konusunda bi şey diyemiyorum. Benim burnumun üzerinde çıkıyor yazın sonra sönüyor o yüzden denemedim çillere. Ama beyazlatıyor cildi.

30 yaşındayım hayatımda 1 (bir) kere fondöten kullandım. Onda da tvye çıkıyordum, makyöz kadın sürdü

Ben fazla bakim ürünü kullanmiyorum fakat kérastase markasinin saç maskesinden (yesil kutu) çok memnunum. Saçini yumusacik yapiyor. Yine fazla kimyasal almayim diye banyo yaparken bir sefer kullaniyorum, diger banyo yaptigimda kullanmiyorum felan. Ve benim cildimde fazla sorun olmadigindan bb krem kullaniyorum, l'oréalin. Bana biraz renk katiyor.

Parfumdende konu açilabilir. Benimkisi YSL, libre. Sizinkisi ne?

Saç için ben the body shop’ ın üzüm yağı serumunun hastasıyım. Kime tavsiye ettiysem allah razı olsun dedi. Kırıklara birebir. Parlatıyor, yumuşatıyor vee harika kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…