Coronasavar

öpüşeni ihbar ederim ikinci bi emre kadar öbüşmek elleşmek koklaşmak tırmalamak vs yok , canı çeken olur sonra

Öpüştüm falan yazma buraya
Canım çekiyor öpüşmeyin

Korkma, bizim dük/çorapli/çorapsiz/zeytinli sohbetimize katil kafan dagilir :)

Ve maskeni tak, eldivenlerin tak, mesafeni koru birseycik olmaz

İnşallah
Patikli olan ben değilim, benimki çorap. Lütfen.

Ayıplı çorap mı? Hani tüm vücuda giyilen
öpüşeni ihbar ederim ikinci bi emre kadar öbüşmek elleşmek koklaşmak tırmalamak vs yok , canı çeken olur sonra

Maskeyi gözüne çek o zaman, psikolojin bozulmasın

Hayır yani bunca evli insan eşlerini öpüyor da ben neden öpemiyorum sevgilimi? Bu virüs evlilik cüzdanına mı bakıyor? Dedikoducu mahalle teyzesi mi bu?

eşlerini de öpmesinler, kedilere bile camdan karışıyorum bu ara, sopayla ayırırım öbüşeni

Biz parmaklarımızı öbüştürdük, birbirimize uzaktan kırıtıp öpcük attık, kollarımızı kendi etrafımızda sarıp bir şeyler yaptık
Bizi o an biri izlediyse kesin videoya almışlardır

eşlerini de öpmesinler, kedilere bile camdan karışıyorum bu ara, sopayla ayırırım öbüşeni

Sokakta öpüşsem normal zamanda da sopayla ayırırlar bence
Hadi şimdi ayırabiliyorlarsa ayırsınlar bakalım

Ne gibi şeyler acaba

Hayır yani bunca evli insan eşlerini öpüyor da ben neden öpemiyorum sevgilimi? Bu virüs evlilik cüzdanına mı bakıyor? Dedikoducu mahalle teyzesi mi bu?
Cidden öyle olacağım bence yarın. Aslanlar gtümü dişlemesin diye ürkek bir ceylan gibi yürüyeceğim yine

Öpüşme mevzusu için sana da yukarıdaki soruyu soruyorum
Çünküm aynı evde yaşamıyorsunuz. Aynı evde yaşasanız battı balık yan gider diye öpüşün ama farklı evlerde yaşıyorsunuz. Dolayısıyla normalde olmasa bile öbüşme vasıtasıyla birbirinize bulaştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…