Kızz senin var senin benım ne ihtiyacım olacak kocam yok halım yok
Gerekli yerler hava alsın
Kız ciddi Sorucam boşanıyor musunYakında benim de kocam olmayacak merak etme, o yüzden ihtiyacım yok öyle şeylere
öpüşeni ihbar ederim ikinci bi emre kadar öbüşmek elleşmek koklaşmak tırmalamak vs yok , canı çeken olur sonraYa koronadan değil aslında dışarıya çıkma düşüncesi panik etti sanırım.
1 aydır 1 defa çıktım o da 1 saatçik zorunluluktu.
Sanki hep evdeydim ve dışarıya adapte olamayacağım gibi garip bir ruh halindeyim şu an.
Peki ya gaşlar
Sevgilimi de göreceğim ama. Onunla da mı öbüşmeyeyim apla
Öpüştüm falan yazma burayaYa koronadan değil aslında dışarıya çıkma düşüncesi panik etti sanırım.
1 aydır 1 defa çıktım o da 1 saatçik zorunluluktu.
Sanki hep evdeydim ve dışarıya adapte olamayacağım gibi garip bir ruh halindeyim şu an.
Peki ya gaşlar
Kız ciddi Sorucam boşanıyor musun
İlk cümlen için şu videoyu öneriyorum:Sanki hep evdeydim ve dışarıya adapte olamayacağım gibi garip bir ruh halindeyim şu an.
Hayırlısı olsun Mutlu ol yeterKısmet cicim bilemiyorum
Etmiyor değilsin edemiyorsun edemiyorsunnnnOhoo bu da sadomazo çıktı odunla döverim falan.
Arkadaş şu başlığın en halim selim insanı ben miyim ya? Cima bile etmiyorum millet çatır çatır şaaparken.
Hayırlısı olsun Mutlu ol yeter
Korkma, bizim dük/çorapli/çorapsiz/zeytinli sohbetimize katil kafan dagilir :)
Ve maskeni tak, eldivenlerin tak, mesafeni koru birseycik olmaz
Patikli olan ben değilim, benimki çorap. Lütfen.
öpüşeni ihbar ederim ikinci bi emre kadar öbüşmek elleşmek koklaşmak tırmalamak vs yok , canı çeken olur sonra
eşlerini de öpmesinler, kedilere bile camdan karışıyorum bu ara, sopayla ayırırım öbüşeniİnşallah
Ayıplı çorap mı? Hani tüm vücuda giyilen
Maskeyi gözüne çek o zaman, psikolojin bozulmasın
Hayır yani bunca evli insan eşlerini öpüyor da ben neden öpemiyorum sevgilimi? Bu virüs evlilik cüzdanına mı bakıyor? Dedikoducu mahalle teyzesi mi bu?
Biz parmaklarımızı öbüştürdük, birbirimize uzaktan kırıtıp öpcük attık, kollarımızı kendi etrafımızda sarıp bir şeyler yaptıkİnşallah
Ayıplı çorap mı? Hani tüm vücuda giyilen
Maskeyi gözüne çek o zaman, psikolojin bozulmasın
Hayır yani bunca evli insan eşlerini öpüyor da ben neden öpemiyorum sevgilimi? Bu virüs evlilik cüzdanına mı bakıyor? Dedikoducu mahalle teyzesi mi bu?
İlk cümlen için şu videoyu öneriyorum:
İkincisi için de öpüşme tabii.
Ahlak polisleri yakalar inşallah sizi ohhhhCidden öyle olacağım bence yarın. Aslanlar gtümü dişlemesin diye ürkek bir ceylan gibi yürüyeceğim yine
Öpüşme mevzusu için sana da yukarıdaki soruyu soruyorum
eşlerini de öpmesinler, kedilere bile camdan karışıyorum bu ara, sopayla ayırırım öbüşeni
Biz parmaklarımızı öbüştürdük, birbirimize uzaktan kırıtıp öpcük attık, kollarımızı kendi etrafımızda sarıp bir şeyler yaptık
Bizi o an biri izlediyse kesin videoya almışlardır
Ahlak polisleri yakalar inşallah sizi ohhhh
Hahah ihbar edicemmm ıhlıksızlır
Çünküm aynı evde yaşamıyorsunuz. Aynı evde yaşasanız battı balık yan gider diye öpüşün ama farklı evlerde yaşıyorsunuz. Dolayısıyla normalde olmasa bile öbüşme vasıtasıyla birbirinize bulaştırabilirsiniz.Cidden öyle olacağım bence yarın. Aslanlar gtümü dişlemesin diye ürkek bir ceylan gibi yürüyeceğim yine
Öpüşme mevzusu için sana da yukarıdaki soruyu soruyorum
Bence sorma, ondan ne çıkacağı belli olmazNe gibi şeyler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?