Coronasavar

Bıyıklarımı almak diyince bir an ciddiye alamadım mesajı sori bebişim öhm
Herkes fıldır fıldır sokakta. Kasma. Maskeni tak çık, kimseyle öbüşme. İşini hallet evine dön, kapıda soyun.
Kendine engel olamamaktan korkuyor gibi geldi bana. Kaç gündür burda dük muhabbeti yapa yapa, dışarı çıkınca ipinden kurtulmuş at gibi saldırmasın ona buna

İşim varmış.
Ama uyuduğum sanıldığı için şu an haber veriliyor
Bıyıklarımı ne ara alacaksam sabah
Ve çok tedirgin oldum bir anda. Çarpıntı tuttu durduk yerde.

Korkma, bizim dük/çorapli/çorapsiz/zeytinli sohbetimize katil kafan dagilir :)

Ve maskeni tak, eldivenlerin tak, mesafeni koru birseycik olmaz

Kendine engel olamamaktan korkuyor gibi geldi bana. Kaç gündür burda dük muhabbeti yapa yapa, dışarı çıkınca ipinden kurtulmuş at gibi saldırmasın ona buna
Hazır sokağa çıkıyorum, bıyıkları da alıyorum diye manitasıyla buluşup adamın üstüne atlamasın mazallah.

o değil de pandemi tehlikesi bitti, gündelik hayatınıza dönebilirsiniz diye şaaaak bi açıklama yapılırsa ertesi gün yapay zelzele olucak bak bu çok net bilgi kaydedin bu mesajımı

Kız sakin ol ne panik oluyorsun. Millet 7 24 sokaklarda kimsenin panik olduğu yok

Ya koronadan değil aslında dışarıya çıkma düşüncesi panik etti sanırım.
1 aydır 1 defa çıktım o da 1 saatçik zorunluluktu.
Sanki hep evdeydim ve dışarıya adapte olamayacağım gibi garip bir ruh halindeyim şu an.
Maske takacaksın boşver alma bıyıkları

Peki ya gaşlar
Bıyıklarımı almak diyince bir an ciddiye alamadım mesajı sori bebişim öhm
Herkes fıldır fıldır sokakta. Kasma. Maskeni tak çık, kimseyle öbüşme. İşini hallet evine dön, kapıda soyun.

Sevgilimi de göreceğim ama. Onunla da mı öbüşmeyeyim apla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…