Kendine engel olamamaktan korkuyor gibi geldi bana. Kaç gündür burda dük muhabbeti yapa yapa, dışarı çıkınca ipinden kurtulmuş at gibi saldırmasın ona bunaBıyıklarımı almak diyince bir an ciddiye alamadım mesajı sori bebişim öhm
Herkes fıldır fıldır sokakta. Kasma. Maskeni tak çık, kimseyle öbüşme. İşini hallet evine dön, kapıda soyun.
İşim varmış.
Ama uyuduğum sanıldığı için şu an haber veriliyor
Bıyıklarımı ne ara alacaksam sabah
Ve çok tedirgin oldum bir anda. Çarpıntı tuttu durduk yerde.
eeee yeterince yanıksan don da bi engel teşkil etmiyo
Bunu da yazalım @Vander cim. Bir materyal daha kötü emellere kurban oldu
dışarıyı görsün diye sjkdfsfbsjeOrtası neden söküldü?
Cevap bekliyorum
Patikli olan ben değilim, benimki çorap. Lütfen.Sonunda beni anlayan biri gelmişHoşgeldin
Gizemliaslı duygularıma tercüman olmuş. Seni kınıyorum patikli kadın
Aslılar kız sor sana da alsın ihtiyacın varAaaa kimmiş onlar
Djdjdjdjd ya daaaaaaaaa dışarısı onu görsün diyedışarıyı görsün diye sjkdfsfbsje
İşe düke don oyunları şaşırmadım
Yanıyor demekki hahaha ne diyeyim bunlar nasıl sorularDaha çok ögrenecek seylerimiz varmis Vandercim.
Ama yinede, insanin kukusu üsümez mi öyle?
dışarıyı görsün diye sjkdfsfbsje
google > gizli sekme yaz bak ne modeller var vuşşşşBende annen kadar bilgiliyim. Gözümoldu. Öyle seylerdemi varmis???
Aslılar kız sor sana da alsın ihtiyacın var
Hazır sokağa çıkıyorum, bıyıkları da alıyorum diye manitasıyla buluşup adamın üstüne atlamasın mazallah.Kendine engel olamamaktan korkuyor gibi geldi bana. Kaç gündür burda dük muhabbeti yapa yapa, dışarı çıkınca ipinden kurtulmuş at gibi saldırmasın ona buna
Islak odunla döverim ay liste kabardı yahu dmmssHazır sokağa çıkıyorum, bıyıkları da alıyorum diye manitasıyla buluşup adamın üstüne atlamasın mazallah.
o değil de pandemi tehlikesi bitti, gündelik hayatınıza dönebilirsiniz diye şaaaak bi açıklama yapılırsa ertesi gün yapay zelzele olucak bak bu çok net bilgi kaydedin bu mesajımıKendine engel olamamaktan korkuyor gibi geldi bana. Kaç gündür burda dük muhabbeti yapa yapa, dışarı çıkınca ipinden kurtulmuş at gibi saldırmasın ona buna
google > gizli sekme yaz bak ne modeller var vuşşşş
Ohoo bu da sadomazo çıktı odunla döverim falan.Islak odunla döverim ay liste kabardı yahu dmmss
Almasın bıyıkları
Kızz senin var senin benım ne ihtiyacım olacak kocam yok halım yokSenin ihtiyacın yok, hatta sana uymaz o göstermemen gereken şeyler çıkmasın ortaya dikkat et
Kız sakin ol ne panik oluyorsun. Millet 7 24 sokaklarda kimsenin panik olduğu yok
Maske takacaksın boşver alma bıyıkları
Bıyıklarımı almak diyince bir an ciddiye alamadım mesajı sori bebişim öhm
Herkes fıldır fıldır sokakta. Kasma. Maskeni tak çık, kimseyle öbüşme. İşini hallet evine dön, kapıda soyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?