Bir yere bakmıyorum, programım kafamda, yaparken film izliyorum. =)))Şey bu youtube da falan spor videoları falan var onlara bakarak mı yapıyorsun
Daha doğrusu ne yapıyorsun
Sosis hiç sevmem yaElimde 15-20 üçgen yufka, bir paket sosis ve bir paket kaşar var. Nasıl bir börek hatta börekler yapsam diye karar veremedim.
Sigara böreği gibi mi sarsam? Fırında mı pişirsem? Dilim dilim yapıp mı kızartsam? Ayh çok zor.
Yiyecekler sağlıklı ve sağlıksız olarak ikiye ayrılır. Önce tarafını seç. Seçenekler azalır.Elimde 15-20 üçgen yufka, bir paket sosis ve bir paket kaşar var. Nasıl bir börek hatta börekler yapsam diye karar veremedim.
Code 8.
İzleyemedim ya kus geldi kus.
Adam da bir zevkle izledi, soğudum la bildiğin soğudum "Ule bu film izlenir beğenilir mi Allah seni naapmasın" diye.
Tabii ki sağlıksız.Yiyecekler sağlıklı ve sağlıksız olarak ikiye ayrılır. Önce tarafını seç. Seçenekler azalır.
O zaman kızart gitsin. =))Tabii ki sağlıksız.
Sıkıcı sağlıklı şeyleri yemek için hayat çok kısa
Sosis her türlü gider.Sosis hiç sevmem ya
Fırında pişir bari dkdkd daha az yağ alalım
Arkadaşlar mutfağa girmem lazım, orasını burasını gösterecek varsa göstersin. Sonra kaçırıyorum olmuyor.
Yalnız A Arya_Stark01 yine tüm fotolardan mahrum kaldı
Sağlığından ziyade hangisi daha güzel olur ona karar veremedim.O zaman kızart gitsin. =))
Benim için yemek yap demiyorum ki ona. Ben kendim ayrı yapıyorum zaten. Sadece arada soruyor çorbaya, pilava et suyu koyacağım yemeğin var mı diye.Kadın haklı kendine göre. Sen her şeyi yemediğin için sana ayrı düşünmesi gerekiyor. Çoğu zaman da son dakika bir şeyler çıksın istemiyorlar, gündüzden belli olsun ona göre yaparlar diye düşünüyorlar.
Sen "bundan sonra ben yaparım sen karışma" dersen rahat bırakır anca seni
Yufkadan olur mu sosis bilemedim. Milföy daha çok yakışırElimde 15-20 üçgen yufka, bir paket sosis ve bir paket kaşar var. Nasıl bir börek hatta börekler yapsam diye karar veremedim.
Sigara böreği gibi mi sarsam? Fırında mı pişirsem? Dilim dilim yapıp mı kızartsam? Ayh çok zor.
Sosis hiç sevmem ya
Fırında pişir bari dkdkd daha az yağ alalım
Farkı şekiller içindekiler aynı gıbıSağlığından ziyade hangisi daha güzel olur ona karar veremedim.
Şuraya bak, hepsi güzel
Eki Görüntüle 2620624
Ben kızartma hastası bir insanım, yani sağlık kısmını boş verebilsem, günde 5 öğün kızartma yerdim.Sağlığından ziyade hangisi daha güzel olur ona karar veremedim.
Şuraya bak, hepsi güzel
Eki Görüntüle 2620624
O zaman boşver, ne yiyeceksin diye sorduğunda "ben hallederim" de geç.Benim için yemek yap demiyorum ki ona. Ben kendim ayrı yapıyorum zaten. Sadece arada soruyor çorbaya, pilava et suyu koyacağım yemeğin var mı diye.
Bütün her şey kendi kontrolünde olsun istiyor bence
Yufkadan olur mu sosis bilemedim. Milföy daha çok yakışır
Ben direkt sosise odaklandım ahfha milföy çoğu, ben beğendiğimi adapte edebilir miyim yufkaya diye bakıcam.Ben kızartma hastası bir insanım, yani sağlık kısmını boş verebilsem, günde 5 öğün kızartma yerdim.
Bu gösterdiklerinin hepsi yufkadan mı? Bazıları milföy gibi duruyor.
Ay canım çıtır sosis çekti ya. Ben de sosis sevmem, pizzada fena olmuyor. Ama o çıtır sosis denen belaya bayılıyorum.Ben direkt sosise odaklandım ahfha milföy çoğu, ben beğendiğimi adapte edebilir miyim yufkaya diye bakıcam.
Normal börek gibi.
Ben sosisi her türlü severim, yerim.Ay canım çıtır sosis çekti ya. Ben de sosis sevmem, pizzada fena olmuyor. Ama o çıtır sosis denen belaya bayılıyorum.
ek: corn dog diyor daha kültürlü olanlar. ben köylüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?