Corona kaç insanı işsiz bıraktı, çok üzücü ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Devletin vatandaşına belli bir güvence sağlaması gerekirdi ama işte... Sonrası siyaset, sonrası banlanma...Bu konuya ne denilir ki? Aslinda o kadar çok sey demek istiyorumda demiyorum.
Konu sahibi kendisi diyor inaniyorum, allah rizk kapisi açar diye.
Birsey demeye degmez
Bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum 🙄
kızlar daha önce bu yazıyı hiçbir başlığı olmayan yazılar kısmında paylaşmıştm fakat fazla kişi görmediğinden fazlada öneri gelmedi bence o yuzdn buraya tkr yazıyorum.Kızlar malum durumdan eşim işten çıkarıldı neredeyse 3 hafta kadr olucak,Hamileyim,bu ay ev sahibi kira istiyor,eşimn çalıştıpı...www.kadinlarkulubu.com
Ablacım hemen her gün mutlaka bi paylaşım oluyor burda ve sen de hemen hemen hiç birinde burda yoksunTamda okuya okuya gidiyordum, senin etiketlemeni gördüm. Yahu evi temizliyordum. Gerçekten artik evimde kamera var, bundan eminim.
Hanginiz kurdunuz, nerden bakiyorsunuz çabuuuk söyleyiiinn!
Yufkayla tavada çok güzel börek olur, sarmana gerek yok.O zaman boşver, ne yiyeceksin diye sorduğunda "ben hallederim" de geç.
Milföy yok evde, yufkadan sigara böreği gibi sararım olmazsa kaşarla falan.
Yarısını sigara böreği gibi yapıyorum, yarısını fırına vereceğim.Yufkayla tavada çok güzel börek olur, sarmana gerek yok.
A Arya_Stark01 o konudaki sigortasız çalışma mevzusunu sonradan fark ettim. Sonra anladım dolayısıyla kızgınlığını. Derin sularda da çok güzel yazmış. İçim daralıyor böyle konuları okuyunca ya.
Gangsta gelene fkdjdjd kadar benım küçüklüklerimle idare edin
Ben bunu denemedim hiç, baktım mısır unuyla yapılıyormuş. Mısır unuyla aşk yaşadığım için denemeye karar verdim.Ay canım çıtır sosis çekti ya. Ben de sosis sevmem, pizzada fena olmuyor. Ama o çıtır sosis denen belaya bayılıyorum.
ek: corn dog diyor daha kültürlü olanlar. ben köylüyüm.
Evde sosis olunca eşimle yaparız arada. Şuan sosis yok, sana afiyet olsun.Ben bunu denemedim hiç, baktım mısır unuyla yapılıyormuş. Mısır unuyla aşk yaşadığım için denemeye karar verdim.mısır unlu poğaça çekiyor canım bir de ne zamandır. Yapayım bari.
Aaa sen deeee mi biz de mısır unlu kara lahana sarması yaparızEvde sosis olunca eşimle yaparız arada. Şuan sosis yok, sana afiyet olsun.
Neyse ben de birazdan pizza hamuru yoğuracağım, akşama pizza patlatalım dedik.
Mısır unlu poğaça ilk defa duyuyorum. Karadenizliyim, bizde mısır unu çok kullanılır ama poğaçasını yemedim hiç.
Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?
50 dk önce bu konuyu açmak için mi katıldınız? yaa öff gene bu detaylara bakmadan ciddi ciddi yazdım :( kesin evde canı sıkılan fake'tir :(www.kadinlarkulubu.com
Abiiiii
Ya ben jdjddj ciddi yazdım bakmadımAhahaha güzel bir trolluk denemesi bu. Siddet var, aile kötülemesi var. Bu konu en az 30 sayfa olmasa, ve kendileri ne kadar harika bir gelin/es ile dolu mesajlar ile, bende birsey bilmiyorum arkadas.
Mısır unlu ot tavası favorimdir ama babannem çok güzel yapardı, içine vahşi doğadan topladığı enteresan otları da koyardı. Benim yaptıklarım öyle olmuyor tabi. Ah ah...Aaa sen deeee mi biz de mısır unlu kara lahana sarması yaparız
Hahaha yerim ot tavası biz fasulye işte aynen doğadan alınan otlarla yapıyoruzMısır unlu ot tavası favorimdir ama babannem çok güzel yapardı, içine vahşi doğadan topladığı enteresan otları da koyardı. Benim yaptıklarım öyle olmuyor tabi. Ah ah...
Ahahaha güzel bir trolluk denemesi bu. Siddet var, aile kötülemesi var. Bu konu en az 30 sayfa olmasa, ve kendileri ne kadar harika bir gelin/es ile dolu mesajlar ile, bende birsey bilmiyorum arkadas.
Turşu kavurmasına bayılırım. Bizde de çok yapılırdı da, ben sülaleden uzun zaman önce koptuğum için geleneksel yiyeceklerimizin çoğundan da koptum. İşte arada geçmişi yad etmek için ot tavası yapıyorum. =))Hahaha yerim ot tavası biz fasulye işte aynen doğadan alınan otlarla yapıyoruz
Biz de şey de var
Turşu kavurmaları falan her turlusu
Günahımı aldın
Dizimi izleyip geldim
Unorthodox içim aisti, buhranlara suruklendim geldim
Idrakyollariiltihabi ben diziyi afişinden bilmişim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?