Coronasavar

Corona kaç insanı işsiz bıraktı, çok üzücü ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Devletin vatandaşına belli bir güvence sağlaması gerekirdi ama işte... Sonrası siyaset, sonrası banlanma...

Tamda okuya okuya gidiyordum, senin etiketlemeni gördüm. Yahu evi temizliyordum. Gerçekten artik evimde kamera var, bundan eminim.

Hanginiz kurdunuz, nerden bakiyorsunuz çabuuuk söyleyiiinn!
Ablacım hemen her gün mutlaka bi paylaşım oluyor burda ve sen de hemen hemen hiç birinde burda yoksun Yani bunu biz istesek de denk getiremeyiz, artık o senin cenabetliğin

A Arya_Stark01 o konudaki sigortasız çalışma mevzusunu sonradan fark ettim. Sonra anladım dolayısıyla kızgınlığını. Derin sularda da çok güzel yazmış. İçim daralıyor böyle konuları okuyunca ya.

Ya kadin birde sirf hamile kaldi diye istifa ediyor. Hiç demiyor tek maas ile nasil geçiniriz yada nasil dogum edecem diye.

Ondan sonra buraya gelip demagoji yapiyor. Insan hem kiziyor, hem üzülüyor çünkü vicdan. O çoçuga üzülüyorum ya, hayata 0-10 geriden basliyor. Senin çoçugun ona sundugun birçok imkandan yararlanirken, onun çoçugu yararlanamayacak. Daha birçok sey denilirde neyse. Dedigin gibi bosuna ban yeriz.

Ay canım çıtır sosis çekti ya. Ben de sosis sevmem, pizzada fena olmuyor. Ama o çıtır sosis denen belaya bayılıyorum.
ek: corn dog diyor daha kültürlü olanlar. ben köylüyüm.
Ben bunu denemedim hiç, baktım mısır unuyla yapılıyormuş. Mısır unuyla aşk yaşadığım için denemeye karar verdim. mısır unlu poğaça çekiyor canım bir de ne zamandır. Yapayım bari.

Ben bunu denemedim hiç, baktım mısır unuyla yapılıyormuş. Mısır unuyla aşk yaşadığım için denemeye karar verdim. mısır unlu poğaça çekiyor canım bir de ne zamandır. Yapayım bari.
Evde sosis olunca eşimle yaparız arada. Şuan sosis yok, sana afiyet olsun.
Neyse ben de birazdan pizza hamuru yoğuracağım, akşama pizza patlatalım dedik.
Mısır unlu poğaça ilk defa duyuyorum. Karadenizliyim, bizde mısır unu çok kullanılır ama poğaçasını yemedim hiç.

Aaa sen deeee mi biz de mısır unlu kara lahana sarması yaparız

Ahahaha güzel bir trolluk denemesi bu. Siddet var, aile kötülemesi var. Bu konu en az 30 sayfa olmasa, ve kendileri ne kadar harika bir gelin/es ile dolu mesajlar ile, bende birsey bilmiyorum arkadas.

Ahahaha güzel bir trolluk denemesi bu. Siddet var, aile kötülemesi var. Bu konu en az 30 sayfa olmasa, ve kendileri ne kadar harika bir gelin/es ile dolu mesajlar ile, bende birsey bilmiyorum arkadas.
Ya ben jdjddj ciddi yazdım bakmadım
Neden dersen şiddet gören erkekleri duyuyorum bizim bir komsumuz var

adama acıyorum

Mısır unlu ot tavası favorimdir ama babannem çok güzel yapardı, içine vahşi doğadan topladığı enteresan otları da koyardı. Benim yaptıklarım öyle olmuyor tabi. Ah ah...
Hahaha yerim ot tavası biz fasulye işte aynen doğadan alınan otlarla yapıyoruz
Biz de şey de var
Turşu kavurmaları falan her turlusu

Hahaha yerim ot tavası biz fasulye işte aynen doğadan alınan otlarla yapıyoruz
Biz de şey de var
Turşu kavurmaları falan her turlusu
Turşu kavurmasına bayılırım. Bizde de çok yapılırdı da, ben sülaleden uzun zaman önce koptuğum için geleneksel yiyeceklerimizin çoğundan da koptum. İşte arada geçmişi yad etmek için ot tavası yapıyorum. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…