- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Ya ben jdjddj ciddi yazdım bakmadım
Neden dersen şiddet gören erkekleri duyuyorum bizim bir komsumuz var
adama acıyorum
Bundan mı bahsediyorsunuz?Ha tabiki siddet gören erkekler kesinlikle varlar. Ve bu büyük bir tabu oldugu için (heleki erkek egemen olan Türkiyede) asla konusulmaz. Ancak bu konu belli trollük konusu. Cünkü adamda ayni sekilde siddet kullaniyor.
Şahane oluyor valla. Peynirli dereotluEvde sosis olunca eşimle yaparız arada. Şuan sosis yok, sana afiyet olsun.
Neyse ben de birazdan pizza hamuru yoğuracağım, akşama pizza patlatalım dedik.
Mısır unlu poğaça ilk defa duyuyorum. Karadenizliyim, bizde mısır unu çok kullanılır ama poğaçasını yemedim hiç.
Çorbasını da severim ben kara lahananın, mısırlıAaa sen deeee mi biz de mısır unlu kara lahana sarması yaparız
Ya ben her gun yiyorum sevemıyorum artıkÇorbasını da severim ben kara lahananın, mısırlı
O taze fasulyeleri mısır ununa bulayıp kızartıcanHahaha yerim ot tavası biz fasulye işte aynen doğadan alınan otlarla yapıyoruz
Biz de şey de var
Turşu kavurmaları falan her turlusu
Ya içine barbunya atılır o çorbanın bizde, sizde de öyle mi yapılıyor bilmiyorum, ohh mis, bayılırım.Çorbasını da severim ben kara lahananın, mısırlı
Yokuspokus BDV'de kırmızı gecelik, gırgır, hard muhabbetlerine girme annem buraya gel.
Hatunu kesmiyor burada ki muhabbetler zaaraçılım yapmış.
Bizde hem mısır hem barbunya atılıyor patates de atıyoruzYa içine barbunya atılır o çorbanın bizde, sizde de öyle mi yapılıyor bilmiyorum, ohh mis, bayılırım.
O ne be bizi aldatmıs mııYokuspokus BDV'de kırmızı gecelik, gırgır, hard muhabbetlerine girme annem buraya gel.
Hatunu kesmiyor burada ki muhabbetler zaaraçılım yapmış.
Belli belliCanım sıkılıyö
Aşerme belirtileri göstermeye başladım, sağ olun.Bizde hem mısır hem barbunya atılıyor patates de atıyoruz
Ben de çok sıkılıyorum Gangsta. Sen yine arada da olsa mis gibi deniz havası alıyorsun. Bizim pencereden mezarlık görünüyor yahu.Canım sıkılıyö
O ne be bizi aldatmıs mıı
Ebet.O ne be bizi aldatmıs mıı
Konu dhhddjd gecelikli hangi konu acaba djjddjd merak ettimBen kovayım guzum, aynı anda 543545 kişiyle flörd edebilme obsiyonum doğuştan yüklenmiş.
Belli belli
Git bir iki adam vur, enerjini oralara harca
Bana ve benim hayatıma çok benzediği için benim içim fena oldu bitirene kadar :) hatta sonunda bir gaza geldim ama korona var otur yerine dedim kendime ajsjsjsj
Evet evet barbunya da atılırYa içine barbunya atılır o çorbanın bizde, sizde de öyle mi yapılıyor bilmiyorum, ohh mis, bayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?