- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Yalniz kaynana her yerde kaynana.
Ben de bunu bir kere daha gördüm
Olum bi rahat durun.
Olum bi rahat durun.
Kovalarla süper anlaşırım.Ben kovayım guzum, aynı anda 543545 kişiyle flörd edebilme obsiyonum doğuştan yüklenmiş.
Aaa ben ne ettim. Beni yetkili bağyan gören sensin bi kere ajaksk
Cesaretini kirma, kalkmaz sonraO iş oldu mu yaptınız mı oğlum kral gibi hissetmeli ajajsjs
Daha yazacaktım da yeter gari gerisi banı garantilemek olur. Şimdi muallaktayız
Çok sıkılıyom olm, bi şeyler söyle, bi şeyler yaz, anlat.
Akreplere bakış açın nedir?Kovalarla süper anlaşırım.
Terazi var mı hiç burda?
Akrep mi.Akreplere bakış açın nedir?
Ve biz şuan sitenin parkındayız. Yavruları sallıyorum.
Ka
LA olum sıkılmaya nasıl vakit buluyorsunuz. Sabahtan beri daha şimdi uzanmaya vakit buldum onda da sıpa bacağıma yapıştı oyun oynayalım diye. Direniyorum kalkmamak için. Yemek, ev işi, çocuk. Bugün kitapları düzenledim boya kalemlerini açıp dizdim. Markete git gel yıka yerleştir. Yemek yap, banyo temizle. Çamaşır yıka. Kitap oku, oğlanla oyna. Yemek ye, yedir. Tekrar bulaşık. Bir şeyler karala izle aha gün bitti. Sıkılacak vakit kalmıyor bana. Oğlan yapışık ondan mı kendime çok iş çıkardığımdan mı bilmem ben henüz sıkılacak kadar boş kalamadım :)
Ben evi moh götürse bi yerine takmayacak insan genişliğine erişmiş bir ruhum, sepet dolmuş, yıkarım bir ara, sanki gezdiğim var. Kitap, birisi okusaydı dinleseydim belki ama canım istemiyor, oğlanı anam evlat edindi ve sanırım bana geri vermeyecek. Oğlumun ablası olarak hayatıma devam ediyorum. Yemek yapabilirim ama yiyesim yok, kendime bakım maskesi hazırlayabilirim hazırlayasım yok.
Olm acaba ben gizli depresyonda mıyım haberim yok?
Sakız çiğnemekten çenem ağrıdı çıkardım yani yaptığım tek hareket buydu.
Ben evi moh götürse bi yerine takmayacak insan genişliğine erişmiş bir ruhum, sepet dolmuş, yıkarım bir ara, sanki gezdiğim var. Kitap, birisi okusaydı dinleseydim belki ama canım istemiyor, oğlanı anam evlat edindi ve sanırım bana geri vermeyecek. Oğlumun ablası olarak hayatıma devam ediyorum. Yemek yapabilirim ama yiyesim yok, kendime bakım maskesi hazırlayabilirim hazırlayasım yok.
Tekrar soruyorum, annene anne diyebilir miyim?
Toruna boğarım kadını
3 var, bir 3 daha dogururum
Kendine de iş çıkarıyorsun, yapman gerekmediği halde kendin istediğin için iş yapıp sonra "iş bitmiyor, kendime vakit ayıramıyorum" diyorsun. Biliyorum.Ka
LA olum sıkılmaya nasıl vakit buluyorsunuz. Sabahtan beri daha şimdi uzanmaya vakit buldum onda da sıpa bacağıma yapıştı oyun oynayalım diye. Direniyorum kalkmamak için. Yemek, ev işi, çocuk. Bugün kitapları düzenledim boya kalemlerini açıp dizdim. Markete git gel yıka yerleştir. Yemek yap, banyo temizle. Çamaşır yıka. Kitap oku, oğlanla oyna. Yemek ye, yedir. Tekrar bulaşık. Bir şeyler karala izle aha gün bitti. Sıkılacak vakit kalmıyor bana. Oğlan yapışık ondan mı kendime çok iş çıkardığımdan mı bilmem ben henüz sıkılacak kadar boş kalamadım :)
Cidden annene maşallah benımkı ben bakamam sakın bana çocuk getırmeyınBen evi moh götürse bi yerine takmayacak insan genişliğine erişmiş bir ruhum, sepet dolmuş, yıkarım bir ara, sanki gezdiğim var. Kitap, birisi okusaydı dinleseydim belki ama canım istemiyor, oğlanı anam evlat edindi ve sanırım bana geri vermeyecek. Oğlumun ablası olarak hayatıma devam ediyorum. Yemek yapabilirim ama yiyesim yok, kendime bakım maskesi hazırlayabilirim hazırlayasım yok.
Akreplerle de fena değilimdir.Akreplere bakış açın nedir?
Ve biz şuan sitenin parkındayız. Yavruları sallıyorum.
E sen bildiğin pis bir insansın snsnsndnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?