Coronasavar

Ka
Daha yazacaktım da yeter gari gerisi banı garantilemek olur. Şimdi muallaktayız
Çok sıkılıyom olm, bi şeyler söyle, bi şeyler yaz, anlat.

LA olum sıkılmaya nasıl vakit buluyorsunuz. Sabahtan beri daha şimdi uzanmaya vakit buldum onda da sıpa bacağıma yapıştı oyun oynayalım diye. Direniyorum kalkmamak için. Yemek, ev işi, çocuk. Bugün kitapları düzenledim boya kalemlerini açıp dizdim. Markete git gel yıka yerleştir. Yemek yap, banyo temizle. Çamaşır yıka. Kitap oku, oğlanla oyna. Yemek ye, yedir. Tekrar bulaşık. Bir şeyler karala izle aha gün bitti. Sıkılacak vakit kalmıyor bana. Oğlan yapışık ondan mı kendime çok iş çıkardığımdan mı bilmem ben henüz sıkılacak kadar boş kalamadım :)

Ben evi moh götürse bi yerine takmayacak insan genişliğine erişmiş bir ruhum, sepet dolmuş, yıkarım bir ara, sanki gezdiğim var. Kitap, birisi okusaydı dinleseydim belki ama canım istemiyor, oğlanı anam evlat edindi ve sanırım bana geri vermeyecek. Oğlumun ablası olarak hayatıma devam ediyorum. Yemek yapabilirim ama yiyesim yok, kendime bakım maskesi hazırlayabilirim hazırlayasım yok.

Olm acaba ben gizli depresyonda mıyım haberim yok?
Sakız çiğnemekten çenem ağrıdı çıkardım yani yaptığım tek hareket buydu.

Tekrar soruyorum, annene anne diyebilir miyim?
Toruna boğarım kadını
3 var, bir 3 daha dogururum

E sen bildiğin pis bir insansın snsnsndnd

Tekrar soruyorum, annene anne diyebilir miyim?
Toruna boğarım kadını
3 var, bir 3 daha dogururum

Kadın çocuk manyağı, doğur doğur ver memnun olur. Beni ikinciyi yapmam için oğlan daha iki yaşındayken filan darlamaya başladı. Mazallah bi kansam gittim. Damadı da aynı kafadan, hepsi bir oluyollağ üzerime üzerime geliyolla. Ailem sebişmem ve üremem için niye bu kadar tezahüratta diye bazen korkuyorum olm, anlayamazsınız.

Kendine de iş çıkarıyorsun, yapman gerekmediği halde kendin istediğin için iş yapıp sonra "iş bitmiyor, kendime vakit ayıramıyorum" diyorsun. Biliyorum.

Cidden annene maşallah benımkı ben bakamam sakın bana çocuk getırmeyın
Ayagımı uzatacam

zayıf anane olacam fit olacam falan diyor

Ders çalışmadan hayat gecmıyor ya bugun serbest gunum yok yanı sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…