- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Kendine de iş çıkarıyorsun, yapman gerekmediği halde kendin istediğin için iş yapıp sonra "iş bitmiyor, kendime vakit ayıramıyorum" diyorsun. Biliyorum.
Obsesif garı, 5 kere yıkanmış yere poşet serer oturursun sen.
Kadın çocuk manyağı, doğur doğur ver memnun olur. Beni ikinciyi yapmam için oğlan daha iki yaşındayken filan darlamaya başladı. Mazallah bi kansam gittim. Damadı da aynı kafadan, hepsi bir oluyollağ üzerime üzerime geliyolla. Ailem sebişmem ve üremem için niye bu kadar tezahüratta diye bazen korkuyorum olm, anlayamazsınız.
Yo dostum yok titiz değil temizim ben. Silme kısmında çok aktif değilim ahajsj.
Yani haklılar ama şimdiBenimkilerin de ödü kopuyor
Geçen mide bulantim var dedin annemlerle goruntulu telefonda konuşurken, hep bir ağızdan aaaaaaaa sakin, hamileyim deme bilmem ne bagiriyorlar telefondan
Ya önce insan bir şey mi dokundu, nane limon içtin mi falan der
Ya ne hamileliği zaten reglim dedim, derin bir sessizlik.
Sonra da annem ne edepsiz babasının yanında nasıl konusuyor diye üste çıktı.
Ellerinde olsa kocamla boşatıp
Oh şimdi daha doğuramaz diye rahat edecekler.
Ayh yok hiç uğraşamam vallaYemek yapmak şart ondan kaçış yok. Her yemek yaptığımda ocak, tezgah temizliği yapıyorum bundan da feragat edemem. Ütü hassas noktam onu iptal edemem ajsmsms. Her gün ev süpürürüm ve dahi banyoyu temizlerim. Bunlar günlük hep yaptıklarım. Arada dolap içi düzenleme, toz alma yer silme de oluyor. Temiz ve düzenli bir insanım efem. Dağınık evde oturmam, oturamam. Okulda da defterlerim kitaplarım temiz ve düzenli idi. Bekarken odam keza her daim düzenli idi. Sonradan böyle olmadım yani :)
HayırAyh yok hiç uğraşamam valla
Akşam yemek yaptım yedik, bulaşıkları ıslattım. Dizi izliycem dedim, mutfağı sabah topladım. Ölmedim, bulaşıklar da ölmedi.
Ev işi için kendi hayatımdan çalamam. Ev temizlemeye, toparlamaya gelmedim dünyaya diye düşünüyorum.
Eltine diyorsun da sen de az çamaşır sulu değilmişsin(çamaşır suyu hariç, anladın demek istediğimi)
Amma ve lakin ki herkesin hayatına kimse karışamaz. Sen böyle rahat ediyorsan kimseye de bir şey demek düşmez.
Benim annem ikincisi çocukta da böyle.Yani haklılar ama şimdi
Benim yumurtalıklarda tee ergenliğimden beri problem var. Yumurtalıklarım bile üremeye karşı ahfhaAilem sebişmem ve üremem için niye bu kadar tezahüratta diye bazen korkuyorum olm, anlayamazsınız.
Mesajın yarısını yazamamışım sarhoştum kardeş sjsjsAnlamadım.
Sen yine içtin mi
Ayh yok hiç uğraşamam valla
Akşam yemek yaptım yedik, bulaşıkları ıslattım. Dizi izliycem dedim, mutfağı sabah topladım. Ölmedim, bulaşıklar da ölmedi.
Ev işi için kendi hayatımdan çalamam. Ev temizlemeye, toparlamaya gelmedim dünyaya diye düşünüyorum.
Eltine diyorsun da sen de az çamaşır sulu değilmişsin(çamaşır suyu hariç, anladın demek istediğimi)
Amma ve lakin ki herkesin hayatına kimse karışamaz. Sen böyle rahat ediyorsan kimseye de bir şey demek düşmez.
Ohaaaa niye kendisini o kadar yoruyor üzüldümKız kendi kendine ediyor yahu.
Idrakyollariiltihabi annemin gençliğine benziyorsun bak o dizleri kolları ararsın. Kadın tenisçi dirseği oldu, tetik parmak oldu ve ömründe ne tenis oynamış kadın, ne de kiralık katil. Temizlikten. Şimdi eskisi gibi yapamıyor diye kuduruyor. Eve yardımcı gelir beğenmez yanında girişir. Olm bir kere de otur evin hanımı ol hanımı diyorum kadına. İki kızın var, bırak... Yok. Anam yüzünden pis oldum piss... Tiskindim dünya temizliğinden.
Kendini eskitme de gülüm, yap yine ama eskitme.
Benimki asla bu konulara girmez, yap veya yapma demez. Olursa severBenim annem ikincisi bak çocukta da böyle.
Benim ve daha çin eşimin çocuk istediğini bildiği için, alttan alta bu devirde çocuk büyütmenin ne kadar zor olduğundan bahseder, her biraya geldiğimizde.
Tekken bana da önemli olan erkeğin değil kadının istemesi aklını kullan diyor
Kendisi ben düşeyim diye çok uğraşmış, aldırmaya kıyamamis ama biraz daha cabalasaymıs sakat kalacakmişım, son anda kurtulmuşum
Hayattaki tüm şansını kullanmışsın yabancığımBenim annem ikincisi çocukta da böyle.
Benim ve daha çok eşimin çocuk istediğini bildiği için, alttan alta bu devirde çocuk büyütmenin ne kadar zor olduğundan bahseder, her biraya geldiğimizde.
Tekken bana da önemli olan erkeğin değil kadının istemesi aklını kullan diyor
Kendisi ben düşeyim diye çok uğraşmış, aldırmaya kıyamamis ama biraz daha cabalasaymıs sakat kalacakmişım, son anda kurtulmuşum
Bizim ki ağlamanın ötesine geçmiş, düşmem için yaptığı şeyleri anlatıyordu önceden, dedim anacım ne yapıyorsun vakti zamanında bu kadar da istenmediğimi bilmeme gerek yokHayattaki tüm şansını kullanmışsın yabancığım
Benim annem de kardeşime hamile kaldıgı zaman baya baya her gun ağlıyordu
Malımı biliyorumMesajın yarısını yazamamışım sarhoştum kardeş sjsjs
Bilmiyorum yani ben hayatım boyunca öyle titiz, tertipli, temizlik avcısı biri olmadım, olamadım.Kız kendi kendine ediyor yahu.
Idrakyollariiltihabi annemin gençliğine benziyorsun bak o dizleri kolları ararsın. Kadın tenisçi dirseği oldu, tetik parmak oldu ve ömründe ne tenis oynamış kadın, ne de kiralık katil. Temizlikten. Şimdi eskisi gibi yapamıyor diye kuduruyor. Eve yardımcı gelir beğenmez yanında girişir. Olm bir kere de otur evin hanımı ol hanımı diyorum kadına. İki kızın var, bırak... Yok. Anam yüzünden pis oldum piss... Tiskindim dünya temizliğinden.
Kendini eskitme de gülüm, yap yine ama eskitme.
Ohaaaa niye kendisini o kadar yoruyor üzüldüm
Yemek yapmak şart ondan kaçış yok. Her yemek yaptığımda ocak, tezgah temizliği yapıyorum bundan da feragat edemem. Ütü hassas noktam onu iptal edemem ajsmsms. Her gün ev süpürürüm ve dahi banyoyu temizlerim. Bunlar günlük hep yaptıklarım. Arada dolap içi düzenleme, toz alma yer silme de oluyor. Temiz ve düzenli bir insanım efem. Dağınık evde oturmam, oturamam. Okulda da defterlerim kitaplarım temiz ve düzenli idi. Bekarken odam keza her daim düzenli idi. Sonradan böyle olmadım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?