- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Bunu çok duyuyorum sonra burcumdan şüpheleniyorum. Doğum saatimin 1 dk bile yanlış olma ihtimali yok
galiba ben burcumun yüz karasıyım
Arya şu lafa çok takıldım ya, film izledikten sonra neyin pişmanlığını duyuyor? Film izlemeseydik de evi temizleseydik gibi bir şey mi?Esimde senin gibidir. Bos durmaktan rahatsiz fakat sen kalemlerin ile ograsirken, o rahatsizligini benden çikartir. Aksam film keyfi yapmis oldugumuzda, film bittiginden biraz sonra birden yüzü asilir, kizar ve pismanligini dile getirir. O film aksami mok olur yani :)
Benim fitratim ise tembel iste. Ben seviyorum geç uyanmayi, baze günler hiiçbirsey yapmamayi. Buda iste sanirim hem büyütülme sekli, hem insanin genetik durumu.
Mesela benim kizim sürekli her yeri toplama derdinde. Elinde gelse bez ile gezecek :) Bunlari tabiki ben ögretmedim, ama bak daha 3 yasinda ve fitratinda bu var.
Bugün de sürekli burç muhabbetine denk geliyorum. Eşim ve kızlarım olmak üzere evde toplam 3 yay var. En asil duyguların insanı diyeni bir kenara ayıracağım şuan.
Arya şu lafa çok takıldım ya, film izledikten sonra neyin pişmanlığını duyuyor? Film izlemeseydik de evi temizleseydik gibi bir şey mi?
Eşim pis değildir ama çok rahattır. Çocuklar ortalığın dötüne koyuyor afedersiniz, ev kasırga esmiş gibi, ben toparlamasam beyefendinin umurunda olmaz, çünkü o pislik değil, dağınıklık. Toplama anlayışı da yerlerine yerleştirmek değil, hepsini kamp ateşi gibi toplayıp odanın bir köşesine yığmak. Demin bunu yaptı da, o yüzden şuan yayları ötekileştiriyorum.Acını anlıyorum gardaşım.
maalesef değilimNe yani sen rahat gevşek ve pis değil misin ahshsjsj
Eşim pis değildir ama çok rahattır. Çocuklar ortalığın dötüne koyuyor afedersiniz, ev kasırga esmiş gibi, ben toparlamasam beyefendinin umurunda olmaz, çünkü o pislik değil, dağınıklık. Toplama anlayışı da yerlerine yerleştirmek değil, hepsini kamp ateşi gibi toplayıp odanın bir köşesine yığmak. Demin bunu yaptı da, o yüzden şuan yayları ötekileştiriyorum.
Ama senin eşin çok fenaymış be guzum. Böylesi beni de delirtirdiBenim eşim de senin gibi. Kola içer bardağı kalorifer peteğinin üstüne koyar ve görmesem orada öylece kalır. Bazen annemlere kalmaya giderim eve bir gelirim yemek yediği masa duruyor öylece. Birkaç kere carladım da biraz dikkat etmeye başladı.
Önceden banyo yapardı kirli kıyafetlerini banyoda öylece bırakırdı. "senin bir tarafına sokarım onları" şeklinde sert çıkışlar yapınca alıp sepete atıyor.
Gangsta diyor ya sal yapma alışırlar. Yahu ben salamam ki, salarak öğretebilmek için önce rahat pis bir insan olmak lazım ahshjs. Yani pis ve dağınık bir insana sorumluluk vermeye çalışırken benim de onun gibi olmam lazım ki zor.
Bak beş dakika önce çemkirdim kendisine. Oğlan hep benim yanıma geliyor onun yanına gitmiyor. Darlanıyorum ben de. Ya bu senin de çocuğun bi beni salın dedim, gelmiyor dedi. Ben olsam mesela niye çocuğum benimle olmak istemiyor, sorun ne, onunla daha çok zaman geçirmeliyim diye uğraşırım. Adamın umurunda değil.
Bazen zor da olsa sofrayı öyle bırakıyorum. Üç gün kalsa adamın umurunda olmaz ki. En sonunda ben rahatsız olup topluyorum.
Burçlara pek inanmam ama yaydan diyorsun yani. Ama bu durumda adamın suçu yok, tüm suç doğduğu ayın, o zaman kızmaya da gerek yok, yazık benim aşkitomaya doğru gidebilirim.Heh aynısı. Yaptığı işi de götüyle yapıyor. Hepsini bir kenara yığıyor. Toplamış sayıyor kendini. Oyuncaklardan adım atacak yer yok adamın umurunda değil.
Burçlara pek inanmam ama yaydan diyorsun yani. Ama bu durumda adamın suçu yok, tüm suç doğduğu ayın, o zaman kızmaya da gerek yok, yazık benim aşkitomaya doğru gidebilirim.
Sen yay burcuna kurban ol.Bugün de sürekli burç muhabbetine denk geliyorum. Eşim ve kızlarım olmak üzere evde toplam 3 yay var. En asil duyguların insanı diyeni bir kenara ayıracağım şuan.
Hakaretten kiblerim bakNe yani sen rahat gevşek ve pis değil misin ahshsjsj
Eşim pis değildir ama çok rahattır. Çocuklar ortalığın dötüne koyuyor afedersiniz, ev kasırga esmiş gibi, ben toparlamasam beyefendinin umurunda olmaz, çünkü o pislik değil, dağınıklık. Toplama anlayışı da yerlerine yerleştirmek değil, hepsini kamp ateşi gibi toplayıp odanın bir köşesine yığmak. Demin bunu yaptı da, o yüzden şuan yayları ötekileştiriyorum.
Öyle yapmamız gerekmiyor mu zaten ahhahsHeh aynısı. Yaptığı işi de götüyle yapıyor. Hepsini bir kenara yığıyor. Toplamış sayıyor kendini. Oyuncaklardan adım atacak yer yok adamın umurunda değil.
Yay burcuyum ve bununla gurur duyuyorumLyanna Mormont ve AbsolutPromise pasif agresif tepkilerinizden yay olduğunuzu mu anlamalıyım?
ek: yazdığını sonradan gördüm. gurban olurum zaten ya. iki hobbitim yay. gurban olurum, canlarına da okurum. ikisi ayrı mesele.
Kizimda yayLyanna Mormont ve AbsolutPromise pasif agresif tepkilerinizden yay olduğunuzu mu anlamalıyım?
ek: yazdığını sonradan gördüm. gurban olurum zaten ya. iki hobbitim yay. gurban olurum, canlarına da okurum. ikisi ayrı mesele.
Yay burcu en asil duyguların insanı olabilir ama akrepten sonra.Yay burcuyum ve bununla gurur duyuyorumÇünkü yay burcu en asil duyguların insanıdır...
Eğlenceliyiz, kasmayız, kafamız rahat, gezer tozarız mis gibi cillop gibi insanlarız. Canım yay burcu.
Eşimden önceki uzatmalı sevgilim başaktı, feci depresifti filan. Bilmiyorum genel durum nasıl tabi.Kocam başak. Ayol oğlum da başak olacak baktım, dedim alın cumadan sezaryene. İki günle aslan oldu. Çocuğun burcunu değiştirdim
Kizimda yay
Kuzenimin şuan liseye üniversite sınavina hazırlanan bir kızı var oda yay. Bana hamileyken bir hafta 10 dayan bir yay doğurup yazık etme kendine diyorduTabi dinleyemedim kendisini, nur topu gibi bir yay kızım oldu
Annemle onu konuştuk az önce. Ay Allah korudu, akrep veya oğlak olacağına iyi ki yay oldun diyor.Yay burcu en asil duyguların insanı olabilir ama akrepten sonra.
Anne yüreği işte, kabullenmiş çaresizce.Annemle onu konuştuk az önce. Ay Allah korudu, akrep veya oğlak olacağına iyi ki yay oldun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?