Coronasavar

Arya şu lafa çok takıldım ya, film izledikten sonra neyin pişmanlığını duyuyor? Film izlemeseydik de evi temizleseydik gibi bir şey mi?

Acını anlıyorum gardaşım.
Eşim pis değildir ama çok rahattır. Çocuklar ortalığın dötüne koyuyor afedersiniz, ev kasırga esmiş gibi, ben toparlamasam beyefendinin umurunda olmaz, çünkü o pislik değil, dağınıklık. Toplama anlayışı da yerlerine yerleştirmek değil, hepsini kamp ateşi gibi toplayıp odanın bir köşesine yığmak. Demin bunu yaptı da, o yüzden şuan yayları ötekileştiriyorum.

Heh aynısı. Yaptığı işi de götüyle yapıyor. Hepsini bir kenara yığıyor. Toplamış sayıyor kendini. Oyuncaklardan adım atacak yer yok adamın umurunda değil.

Ama senin eşin çok fenaymış be guzum. Böylesi beni de delirtirdi Çamaşır suyuyla dalardım ona.

Heh aynısı. Yaptığı işi de götüyle yapıyor. Hepsini bir kenara yığıyor. Toplamış sayıyor kendini. Oyuncaklardan adım atacak yer yok adamın umurunda değil.
Burçlara pek inanmam ama yaydan diyorsun yani. Ama bu durumda adamın suçu yok, tüm suç doğduğu ayın, o zaman kızmaya da gerek yok, yazık benim aşkitomaya doğru gidebilirim.

Günlük burç yorumu bikm
Burçlara pek inanmam ama yaydan diyorsun yani. Ama bu durumda adamın suçu yok, tüm suç doğduğu ayın, o zaman kızmaya da gerek yok, yazık benim aşkitomaya doğru gidebilirim.

Burçların geleceği haberdar etme durumuna inanmam. Günlük burç yorumu bilmem ne. Ama fıtrata etkisine inanırım.

Bugün de sürekli burç muhabbetine denk geliyorum. Eşim ve kızlarım olmak üzere evde toplam 3 yay var. En asil duyguların insanı diyeni bir kenara ayıracağım şuan.
Sen yay burcuna kurban ol.

Ne yani sen rahat gevşek ve pis değil misin ahshsjsj
Hakaretten kiblerim bak

Öyle yapmamız gerekmiyor mu zaten ahhahs

Yay burcuyum ve bununla gurur duyuyorum Çünkü yay burcu en asil duyguların insanıdır...

Eğlenceliyiz, kasmayız, kafamız rahat, gezer tozarız mis gibi cillop gibi insanlarız. Canım yay burcu.

Kizimda yay
Kuzenimin şuan liseye üniversite sınavina hazırlanan bir kızı var oda yay. Bana hamileyken bir hafta 10 dayan bir yay doğurup yazık etme kendine diyordu Tabi dinleyemedim kendisini, nur topu gibi bir yay kızım oldu

Yay burcu en asil duyguların insanı olabilir ama akrepten sonra.
Annemle onu konuştuk az önce. Ay Allah korudu, akrep veya oğlak olacağına iyi ki yay oldun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…