- 20 Kasım 2018
- 14.834
- 56.197
- 598
- 35
"Akrep olup kin güdeceğine, arkadan iş çevireceğine en azından gelip yüzüme söylüyorsun, kin de gütmüyorsun tartışıyoruz beş dakika sonra aannee diye geliyorsun" dediAnne yüreği işte, kabullenmiş çaresizce.
Ne varmış ikizlerde acebaBenim kova, yükselen ikizler. Bir yerde burç yorumu olarak yazmışlar "Bunun bi tık üstü bipolar zaten" diye. Ahhahasjdjdj. Zaten bipolarım da
Oo kavga varAnnemle onu konuştuk az önce. Ay Allah korudu, akrep veya oğlak olacağına iyi ki yay oldun diyor.
Benim yükselenim de akrep. Sıradan bir akrepe göre on milyon daha ölümcülüm."Akrep olup kin güdeceğine, arkadan iş çevireceğine en azından gelip yüzüme söylüyorsun, kin de gütmüyorsun tartışıyoruz beş dakika sonra aannee diye geliyorsun" dedi
Akrep ve ikizler, ikisini de kınıyorum ve laflar hazırladım
Yok be ya ne kavgası. Burçtan mı kavga edicez.Oo kavga var
Ben neredeyse tipik bir yayım. Burçlara inanmam ama %90 tutuyor.Benim yükselenim de akrep. Sıradan bir akrepe göre on milyon daha ölümcülüm.Ona göre... Şaka bir yana ben kin tutmam. Yıllar içinde böyle bir özellik geliştirdim. Kin tutmak yerine direkt öldü farz ediyorum, ilişkiyi noktalıyorum. Kin tutmak insana zarar verir çünkü, kendime bunu niye yapayım?
Sen mi başlattın bunuHay burç yazan ellerim gopeydi ne pis muhabbetiniz varmış yetti da anladıken mikemmel burçsunuz hepiniz
Kuyuya ilk taşı sen mi attınHay burç yazan ellerim gopeydi ne pis muhabbetiniz varmış yetti da anladıken mikemmel burçsunuz hepiniz
Benim de burçlarla işim olmaz ama atışmayı seviyorum.Yok be ya ne kavgası. Burçtan mı kavga edicez.
Bundan dolayı kavga etmek için fazla yayım
Ben neredeyse tipik bir yayım. Burçlara inanmam ama %90 tutuyor.
Eğlenceli miyim bilmiyorum. Zamanında biri bana güzelsin komik olmaya çalışmana gerek yok diyerek mizah duygularımla oynamıştı. Herkese hitap etmiyor o yönüm pek eğlenceli değilim.Yay burcuyum ve bununla gurur duyuyorumÇünkü yay burcu en asil duyguların insanıdır...
Eğlenceliyiz, kasmayız, kafamız rahat, gezer tozarız mis gibi cillop gibi insanlarız. Canım yay burcu.
Depresif mi? Sülalesi raad adamın. İlginç bir şaka ve espri anlayışı var, sinirlendirmek. Şaka yapsın, kudur, mest olur mest.Eşimden önceki uzatmalı sevgilim başaktı, feci depresifti filan. Bilmiyorum genel durum nasıl tabi.
İşte çünkü akreps...ahfhaBenim de burçlarla işim olmaz ama atışmayı seviyorum.
Sen yarı yaysın. Böyle yaylık olmaz.Eğlenceli miyim bilmiyorum. Zamanında biri bana güzelsin komik olmaya çalışmana gerek yok diyerek mizah duygularımla oynamıştı. Herkese hitap etmiyor o yönüm pek eğlenceli değilim.
Kafam sadece belli konularda rahat onun dışında aşırı overthinker bir insanım. Sevgilimle tartıştım diye şu an midemi bozmuş biriyim. O derece kafaya takar ve stres yapar biriyim.
Ev kuşuyumdur. Ben nasıl bir yayım
Bağımsızlık, yeni şeyleri keşfetmeye açık olmak, dünyayı gezmek istemek, optimistlik benden sorulur ama
İyi eğlenceler. Komşum Totoro'yu izlemediyseniz onu da izleyin mutlaka bir ara. 5 ve üstü yaşa uygun. Ama bence 4'e bile olur.Ben kızımla Buz Devri izleyip geleyim. Mısırları patlattım, sinema akşamı istiyordu hanımefendi.
Aileyle alakası yok yahu. Benim annem "itaat edeceğin kocan olur inşallah" diye dua ederdi. Öyle pipiye tapan öyle kadını Değersiz gören biridir. Ancak ben onun gibi olmadım. Bu biraz kendine değer vermenle alakalı. Kendine gerçekten değer verip, başkaları tarafından değerli görüldüğüne inanıyorsan kendini adama, hizmet etme isteğin olmuyor.
Arya şu lafa çok takıldım ya, film izledikten sonra neyin pişmanlığını duyuyor? Film izlemeseydik de evi temizleseydik gibi bir şey mi?
Sen yay burcuna kurban ol.
Kötüymüş, insanın eşiyle zaman geçirmesinin de bir değeri var, boşa harcanmış bir zaman değil ki o.Evet! Yada beyefendinin hep bir projeleri oluyor, hep "daha iyi" seyeri yapabilirdi. Ve ardindan neden benim kirildigimi anlamiyordu. Neticede hakliydi, zamanini farkli geçirmeliydi. Halbuki daha yarim saat önce filmden hayli bir keyif aliyordu. Yani öyle tuhaf bir psikoloji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?