Coronasavar

Kötüymüş, insanın eşiyle zaman geçirmesinin de bir değeri var, boşa harcanmış bir zaman değil ki o. ☹

Gelde ona anlat. Zaten hep ben birseylerin pesindeydim. Bakici ayarliyorum, beraber sinemaya gitmek için, yada yemege gitmek için. O enerjiyi hep ben sarf ediyordum, kendisi birsey yapmiyordu. Kaç defa dedim bir iliski, bir evlilik için enerji sarf edilmeli diye ama nato kafa nato mermer.

Yani klasik olarak siddet, kumar, aldatma hep bosanma bahaneleri fakat iliklerine kadar sevildigini his etmemekte insana çok koyuyor. Düsündügümde sadece flört zamaninda böyle degildi, evlendikten sonra böyle oldu. Bende kilo aldigim için bir sekilde kendime reva gördüm sanirim.

Simdi etrafta "oo kiz kilo verdi, gözü disariya kaydi" izlenimi olabilir fakat umrumda degil, çünkü dogru degil. Ben kilo verdim ve sonuç olarak kendime güvenim geldi. Evet, bende hak ediyorum sevilmeyi diye düsünüyorum. Hemde iliklerime kadar.

Sevildiğini hissetmemek tabi ki çok geçerli bir boşanma sebebi. Hayatı paylaşacağımız insan ruhumuzu okşamadıktan sonra, kendime ev arkadaşı bulur, onunla da aynı hayatı paylaşabilirim yani. Üzüldüm Arya. Ben böyle bir şey yaşadığını çok bilmiyordum. Adam kıymet bilmezlerdenmiş demek ki, evliliğin beslenmeye ihtiyacı olduğunun farkında değil. Ve sen gerçekten çok dolu, farklı kafada, bir çok farkındalığı olan müthiş bir kadınsın. Kilodan bağımız bunlar, kiloyla alakası olabilir mi bunların zaten yav... Tabi ki çok daha iyisini hak ediyorsun. 1000 kiloolsan da hak ediyorsun. Bir kere sevildiğini görmeyi herkes hak eder zaten ya. =(

Cok tesekkür ederim Lorethcigim, bende seni ayni sekilde görüyorum. Adam sanirim evliligi, ev arkadasligi+arada seks olarak birsey gibi görüyor. Bu özelikle kizim dogdugundan sonra oldu. Varsa yoksa sadece kizim var onun için. Hatta psikologun yaninda artik aglayarak diyordum "biz bosanirsak, benden ayrildigin için üzülmesin, kizindan ayrilirsin diye üzülürsün" demistim. Psikolog bile orada "X bey anliyormusunuz Arya'nin ne demek istedigini, iyi dinle" diye araya girmisti. Ve adam halen tepkisiz kalmisti.

Neyse psikologtan sonra ben spora gitmistim ve tekrar eve gitmeden önce arabada cep telefonuma baktigimda bana mesaj yollamisti. "Arya bak ben x (kizimiz) için su tarihte çok güzel bir etkinlik buldum".

Yani benim psikologun yaninda kullandigim cümle 0 etki etmis. Iste o zaman ben karar verdim bosanmaya. Ben bunu 60 yasima kadar sürdürmezdim.

Hali ile "bu ne ya, kadin daha bosanmadan dük muhabetini giriyor, ki adam ile halen ayni evde yasiyor" denilebilir. Ancak evliligimiz çook daha önceden bitmis aslinda.

Ay cidden duvar gibi adammış ha, robot mudur nedir. Robotlar bile bazı duyguları öğreniyor da, uygulamaya koyuyorlar gerçi. Sinir oldum eşine doğal olarak. Umarım seni mutlu eden yol hangisiyse, o yolda en hızlı şekilde yürümeye başlarsın Aryacım. Böyle öküzlere kaybettikten sonra dank eder bazı gerçekler. Şuan farkında değil di mi senin boşanma planlarının?

Bende ona diyorum robot gibi diye. Cidden öyle. Incelik nedir bilmez.

Ve gayet farkinda bosancagimizi. Dava açildi zaten. Haziranda durusma var. Bosanma kagitlari eve geldiginde "aa sen bu avukati nerden buldun, bende onu arastiriyordum" demisti. (Kagitlar gelmeden bir kaç gün önce bosancagimi söylemistim ona).

Yani hiçbir "gel bundan vazgeç, ben özür dilerim, tekrar deneyelim" gibi konsumalar olmadi. Beni bu evlilige ikna etmek istemedi (ki çabalasa bile ikna olmazdim zaten o ayri). Sanirim oda bosanmak istiyor. Ve evet, halen ayni evde kaldigimiz için tamda dank etmiyor bir gün buralardan çekip gidecegimi.

Yakın bir arkadaşım da benzer bir sebepten boşanacak. Gerçekten sevildiğini hissetmemek yeterli bir neden. Daha çok gençsiniz ömür böyle geçmez.
Yine kötünün iyisi diyebilirsin ama. En azından çocuğuna iyi babalık yapacak birine benziyor. Çoğu boşananda bütün yük anneye kalıyor :/

Bende korona gazisiyim galiba

Şu anlattığın adam profili boşanmak ya da boşanmamak istiyor olamaz. Sanki sen neye karar verirsen o da onu yapacak gibi. Robotlar öyle yapar çünkü. Aman, Haziran'a kadar birlikte şafak sayalım o zaman Arya. Çok daha güzel, aşk dolu, heyecanlı, ruhuna iyi gelen günlere geri sayım gibi...

Neden korona gazisisin? Ne oldu ki?

Hali ile "bu ne ya, kadin daha bosanmadan dük muhabetini giriyor, ki adam ile halen ayni evde yasiyor" denilebilir. Ancak evliligimiz çook daha önceden bitmis aslinda.
Aryacım ben burda kimsenin senin hakkında böyle düşünmediğine eminim. Hiçbirimizin aklından ufacık bir an bile olsa geçmemiştir. eğer sen böyle düşünüyorsan lütfen sen de düşünme. Dük muhabbeti sana çok yakışıyor arkadaşım.
En iyisini hak ediyorsun ayrıca.

Ancak söyle birsey var, annemler ülkenin diger ucunda. Bende orda is buldum. Yani tasiniyorum. Esim tabiki tasinmami istemiyor yoksa kizi ile arasinda 1.5 saat olacak. Burdaki kanunlarda hemen velayeti anneyi vermiyor. Babaninda birçok hakki var. Yani durum davaya kaldi. Hakem seyde diyebilir "kizi o kadar uzaga götürmezsin, ortada bir yerde is bulmak zorundasin" diye. O halde moku yemis olurum. Ancak avukatim iyi, umarim davayi kazanirim iste.

Valla simdi o kadar bilgi verdim ki, fotosuz bile desifre olma ihtimal yüksek oldu

Surda bir kaç satir ile esimi çözmüssün. Buda senin ne kadar bilgili ve donanimli oldugunun bir kaniti.

Evet bende ayni seyleri umut ediyorum. Annemlerden ayri yasayacagim zaten (ayni evde kalirsak o evden kan çikar kan). Kendi yolumu çizerim iste :)

Neyse benim dramimdan uzaklasalim, tekrar seviyeyi düsürelim. Sahi, Yokuspokus nerede?

Evet bende pek sevdim dük muhabeti. Bekarlik böyle birsey ise, hosgeldin bekarlik diyorum

Yok ya bir ton insan var bu durumda.
En hayırlısı olur inşallah bir an önce.

Nispet yapan birini gördüm sanki. Evet evet nispet yapan birini gördüm.

Bi de beğenmedim koymuşlar
Mecburi çıktık, kvlerin mutfak erzağı şusu busu vardı, çıkmaları yasak. Onları aldık götürdük. Napak, tek çocukları biziz gadın doğurmamış başka benim kafadan.

Valla dört duvara yapışık yaşadığımız şu günlerde, sebep ne olursa olsun dışarı çıkılan bütün zamanlar lüks görünüyor gözüme. İmrendim huleyyn!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…