Sebep saçmaysa, o da farkına varmış ya da varıyordur. İnsan bunalınca önce sevdiklerine sarıyor, sizinki de öyle oldu sanırım. Bir şey olmayacak bence, azıcık sakinleşip, corona da ağzımıza mıçtı, kakara kikiri modundan devam edersiniz herhalde.Bu psikolojinin verdiği yetkiye dayanarak çok saçma bir sebepten tartıştık. Daha önce böyle bir tartışma yaşamadığımız için de durum ne anlayamıyorum.
Umarım öyle olurSebep saçmaysa, o da farkına varmış ya da varıyordur. İnsan bunalınca önce sevdiklerine sarıyor, sizinki de öyle oldu sanırım. Bir şey olmayacak bence, azıcık sakinleşip, corona da ağzımıza mıçtı, kakara kikiri modundan devam edersiniz herhalde.
Valla dört duvara yapışık yaşadığımız şu günlerde, sebep ne olursa olsun dışarı çıkılan bütün zamanlar lüks görünüyor gözüme. İmrendim huleyyn!
Bizden uzak duramayan sensin.Burayı okumaya çalıştıkça midem bulanıyo guzum araba tutuyor biliyon mu? Şu an çenem titriuo. Eve varınca şey edek.
Bu psikolojinin verdiği yetkiye dayanarak çok saçma bir sebepten tartıştık. Daha önce böyle bir tartışma yaşamadığımız için de durum ne anlayamıyorum.
Burayı okumaya çalıştıkça midem bulanıyo guzum araba tutuyor biliyon mu? Şu an çenem titriuo. Eve varınca şey edek.
Benim koca depresyona girdi galiba
Sıkıldım deyip duruyor, hiçbir önerimi de beğenmiyor, bugün işe gitmedi 2 saat falan uyudu gündüz. Ne yapmam lazım acaba?
Battaniye, sevdiği film, öpücük, patlamış mısır?Benim koca depresyona girdi galiba
Sıkıldım deyip duruyor, hiçbir önerimi de beğenmiyor, bugün işe gitmedi 2 saat falan uyudu gündüz. Ne yapmam lazım acaba?
Vay be, gerçekten sizdeki fesat gözün binde biri bende olsa buraları yakardım be!Kiz kod bile vermiyorsun. Edep haya arrrr et kiz arrrrrrrrrrrr
Ya idrak, sen kendinden böyle anlatinca ben diyorum ki bu kadin nasil idrak oldu? Yani hem ailen, hem kayin ailen senin donaniminda degil. Helal olsun sana ki kendi hayatindan birseyler yaptin, kendini gelistirmissin.
Sıdıkayım ben diyorum anlamıyorsunuz shsjjs.
Bilmiyorum çocukken evlatlık olduğumu düşünürdüm sonra burnumun babamınki gibi büyük olduğunu görüp bir muhteşem düşünceden arınırdım ajsjsj. Gerçekten evlatlık olsam sevineceğim bir hayatım vardı üstünüze afiyet.
Kayınvalidemler de ailem gibi. Nispeten daha modern görünümlüler. Sözde hepsi üniversite okumuş ama zihniyetin tahsille pek ilgisi yok. Genelde aileden görülen neyse o uygulanıyor, o doğru kabul ediliyor. Görümcemle bir kavgamda "sen neden annenin uzantısı gibi davranıyorsun. Onun gibi düşünmek zorunda değilsin. Ona saygı duyabilir, annen olduğu için anlayış gösterebilirsin anlarım da aynı olmak zorunda değilsin" demiştim. Bu gayet anlaşılır bir durum ama neden olamıyor bilmiyorum.
Rahmetli yengem yüzünden annemle bolca karşı karşıya gelmişliğim, onu savunuyorum diye kötü evlat olmuşluğum var. İnsan doğruyu uygulamak ve görmek istedikten sonra aileden ne gördüyse o cümlesi sadece bir bahane.
Bi uğursuzluk varBiz de jddjdj kavga ettik çok şükür
Çok saçma bir konu üzerinde benim şımarıkça davranmam(!)Anlatmak istersen, konu neydi?
Battaniye, sevdiği film, öpücük, patlamış mısır?
Battaniye, balkon, kahve, müzik?
Yani illa ki bir battaniye.
Hepimiz sıkılıyoruz, kendisine öyle söyle. Başında iki küçük çocuk olan benim dramımı anlat, belki vay ne rahatmışız diye azıcık iyi hisseder. Hatta 3 çocuklu3nity 'yı anlat en iyisi. =P
Bende sidikayiim! O diziyi o kadar çok seviyordum ki. Tek fark, ailem o kadar degildi de yine sidikanin feminist ruhunu çok seviyordum.
Merak ettim, görümcen o lafa karsi ne dedi? Evet, hersey aile demek degil dogru söylüyorsun fakat bunu görebilen ve uygulayabilen insanlar sayisi çok azdir. Ondan dolayi kendin ile gurur duy idrak
Vay be, gerçekten sizdeki fesat gözün binde biri bende olsa buraları yakardım be!
Şımartıyorsunuz beni kuzum :) sen terbiyesiz bir insansın dedi ajskekdkdkr
Çok saçma bir konu üzerinde benim şımarıkça davranmam(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?