- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Ooo iki gozumun cicegi.
Bizimle vakit geçirmeye mi karar verdim sonunda
Konuşmuyor ki. Domuz inadı var adamda. Daha önce böyle bir şey yaşamadık diye de acil durum planı ne onu bilmiyorum.Vuuu hata sende demek onun için anlatmak istemiyorsun
Saka bir yana, korkmana gerek yok canim. Hepimiz bu süreçte iyi günlerimiz ve kötü günlerimiz oluyor. Tabiki arada saçmalayacaksin. Iliskin bunu kaldirabilir. Konusursunuz, ikinizde gereken özürlerinizi dilersiniz
Sonrasi dans olur
Şımartıyorsunuz beni kuzum :) sen terbiyesiz bir insansın dedi ajskekdkdkr
Aşkolsun benim kalbim hep sizinle. Azıcık içime kaçtım, içsel yolculuğa çıktım ahsjsjs. Dönem dönem çekerim kendimi geri, özletirim, hasret bırakırım. Gizemli olur, merak ettiririm. Böyle minik bir mümin şımarıklığım vardır benim.
Konuşmuyor ki. Domuz inadı var adamda. Daha önce böyle bir şey yaşamadık diye de acil durum planı ne onu bilmiyorum.
Yüzde yüz haksız değilim. Ama histerik kadın rolünden sınıfta kalıyorum işte
Senin yaptigin terbiyeli olmak ise, birak ben terbiyesiz olayim daha iyi demedinmi?
Ne simartmasi, hak ediyorsun :)
Bence sende bir kitap yaz ya, 1 günde bitirim çiktigi günde.
Acaba diyorum cınım aşkım yanımda olsa daha mı az kavga ederdik?
Geven instagramda biri corona nin ona ne kadar güzellikler getirdiğini yazmış
Icsel yolculuk yapmış, kendini dinlemiş, hayatın anlamını bulmuş, yavaşlamış, sakinlesmis, kendine bakmış mış mış.
S.ktr git yazmayı çok istedim
Sonra dedim bunların içinden manyak çıkıyor, boşver
Ya vermeyin şu gazı bana. Hayattaki tek hayalim bu ama yeterli hissetmiyorum kendimi. Böyle gaz veriyorsunuz sonra yaparım lan ben diyorum. Sonra bir kitap okuyorum, sen kimsin lan deyip içime kaçıyorum ahshjs.
Bdv moduma giriyorum hemen
Ehmm en sevdigi yemekleri yap, etrafa bir kaç mum yak ve kirmizili gecelik giy
Evde yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz; film, dizi, abur cubur, yeme-içme, oyun, öhöm başka şeyler falan.Battaniye, sevdiği film, öpücük, patlamış mısır?
Battaniye, balkon, kahve, müzik?
Yani illa ki bir battaniye.
Hepimiz sıkılıyoruz, kendisine öyle söyle. Başında iki küçük çocuk olan benim dramımı anlat, belki vay ne rahatmışız diye azıcık iyi hisseder. Hatta 3 çocuklu3nity 'yı anlat en iyisi. =P
Mantıklı herkes bunu söylüyor.O zaman oda seni çileden çikartmasaydi!
Bence bügün birak konusmayin. Ikinizde duygu olarak biraz "sönün". Yarin biraz daha akli selim olarak ikinizde konusursunuz.
Idrak, twilight yazarida kitap çikardi. Hemde sanirim 3ten fazla. Kitapta yetiskinler bebelere asik oluyor ve kimse kalkip "NOLUYORUZ LAN BU NE PEDOFILI" demedi. Kadin zenginin zengini oldu, kitaplari film oldu.
O kadin bunu yaptiysa, sen hayli hayli haaaaaaaaaaaaayli yaparsin. Dogru insana gazida veririm. Su salginda, senin kitabini okuyabilseydim, fena mi olurdu?
Ha bu arada tek bir sartim var, imzali kitabini bana yollaman :)
Evde yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz; film, dizi, abur cubur, yeme-içme, oyun, öhöm başka şeyler falan.Sorun şu ki biz martın 13ünden beri Karantina modundayız. Hani insanlar yine gezip tozuyordu o haftalarda, biz yurtdışı teması sebebiyle 14 günü evde geçirdik. Sonrasında eşim işe gidip gelmeye başladı, aslında ben ona göre daha zor durumdayım. Evden çalışıyorum, market harici çıkmıyorum haftalardır. Ne bileyim belki de sizinle stres atıyorum burda onun da faydası oluyor. Son bir kaç gündür sıkıldığını hissediyorum zaten. Bugün iyice patladı sanırım.
Ya çok mutsuz bazı sorunlardan dolayı ve suçu herkese atıyor doğruları söylüyorum kötü oluyorumSizdemi kavga ettiniz? Anam bügün ne bu böyle?
Konu neydi?
Bu süreç benim de bir çok şeyime balta vurduğu halde (can ve mal hariç) optimistik bir insan olarak en azından bundan yararlanmaya çalışıyorum. O hippilerden biri ben miyim acabaGeven instagramda biri corona nin ona ne kadar güzellikler getirdiğini yazmış
Icsel yolculuk yapmış, kendini dinlemiş, hayatın anlamını bulmuş, yavaşlamış, sakinlesmis, kendine bakmış mış mış.
S.ktr git yazmayı çok istedim
Sonra dedim bunların içinden manyak çıkıyor, boşver
Gezegenin biri retro yapıyor yine kesin ağzına mıçtığımBi uğursuzluk var
Çok saçma bir konu üzerinde benim şımarıkça davranmam(!)
Ben yazayım imza sana kurban olsun ahajsj. Şu kıvırcık saçlı ebleh bakışlı kızla kırmızı dudaklı oğlanın dizisi kitapmış meğer. Hercai. En çok ona şaşırmıştım ajsjs.
Bu süreç benim de bir çok şeyime balta vurduğu halde (can ve mal hariç) optimistik bir insan olarak en azından bundan yararlanmaya çalışıyorum. O hippilerden biri ben miyim acaba
Sürekli bir koşturma, yetememe hali içindeydim. Şimdi durup dinleniyorum, günümü vicdan azabı çekmeden boş boş geçirebiliyorum. Uzun zamandır beklediğim bir oyun vardı Martta çıktı onu aldım. Saatlerimi ona verebiliyorum. Kaybettiklerim yerine elime geçen fırsatlara seviniyorum
Ben ehmm Türkçe dizilerine bakmiyorum canim
Ya çok mutsuz bazı sorunlardan dolayı ve suçu herkese atıyor doğruları söylüyorum kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?