Coronasavar

Ooo iki gozumun cicegi.
Bizimle vakit geçirmeye mi karar verdim sonunda

Aşkolsun benim kalbim hep sizinle. Azıcık içime kaçtım, içsel yolculuğa çıktım ahsjsjs. Dönem dönem çekerim kendimi geri, özletirim, hasret bırakırım. Gizemli olur, merak ettiririm. Böyle minik bir mümin şımarıklığım vardır benim.

Konuşmuyor ki. Domuz inadı var adamda. Daha önce böyle bir şey yaşamadık diye de acil durum planı ne onu bilmiyorum.
Yüzde yüz haksız değilim. Ama histerik kadın rolünden sınıfta kalıyorum işte

Geven instagramda biri corona nin ona ne kadar güzellikler getirdiğini yazmış
Icsel yolculuk yapmış, kendini dinlemiş, hayatın anlamını bulmuş, yavaşlamış, sakinlesmis, kendine bakmış mış mış.
S.ktr git yazmayı çok istedim
Sonra dedim bunların içinden manyak çıkıyor, boşver

Konuşmuyor ki. Domuz inadı var adamda. Daha önce böyle bir şey yaşamadık diye de acil durum planı ne onu bilmiyorum.
Yüzde yüz haksız değilim. Ama histerik kadın rolünden sınıfta kalıyorum işte

O zaman oda seni çileden çikartmasaydi!

Bence bügün birak konusmayin. Ikinizde duygu olarak biraz "sönün". Yarin biraz daha akli selim olarak ikinizde konusursunuz.

Senin yaptigin terbiyeli olmak ise, birak ben terbiyesiz olayim daha iyi demedinmi?

Ne simartmasi, hak ediyorsun :)

Bence sende bir kitap yaz ya, 1 günde bitirim çiktigi günde.

Ya vermeyin şu gazı bana. Hayattaki tek hayalim bu ama yeterli hissetmiyorum kendimi. Böyle gaz veriyorsunuz sonra yaparım lan ben diyorum. Sonra bir kitap okuyorum, sen kimsin lan deyip içime kaçıyorum ahshjs.

Var böyle tipler. Şükür edenler, biz bunları hak ettik deyip insanlık dersi verenler. Doğa ondan aldığımızı geri alıyor diyerek, çok değil bir ay önce yediği gofretin paketini yere atmamış gibi ahkam kesenler. Ama en çok saçını makyajını yapıp video çekenlere hayret ediyorum. Çünkü ben fark ettim ki gayet insanlar için makyaj yapıyormuşum ahsjsjs.

Ya vermeyin şu gazı bana. Hayattaki tek hayalim bu ama yeterli hissetmiyorum kendimi. Böyle gaz veriyorsunuz sonra yaparım lan ben diyorum. Sonra bir kitap okuyorum, sen kimsin lan deyip içime kaçıyorum ahshjs.

Idrak, twilight yazarida kitap çikardi. Hemde sanirim 3ten fazla. Kitapta yetiskinler bebelere asik oluyor ve kimse kalkip "NOLUYORUZ LAN BU NE PEDOFILI" demedi. Kadin zenginin zengini oldu, kitaplari film oldu.

O kadin bunu yaptiysa, sen hayli hayli haaaaaaaaaaaaayli yaparsin. Dogru insana gazida veririm. Su salginda, senin kitabini okuyabilseydim, fena mi olurdu?

Ha bu arada tek bir sartim var, imzali kitabini bana yollaman :)

Bdv moduma giriyorum hemen

Ehmm en sevdigi yemekleri yap, etrafa bir kaç mum yak ve kirmizili gecelik giy
Evde yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz; film, dizi, abur cubur, yeme-içme, oyun, öhöm başka şeyler falan. Sorun şu ki biz martın 13ünden beri Karantina modundayız. Hani insanlar yine gezip tozuyordu o haftalarda, biz yurtdışı teması sebebiyle 14 günü evde geçirdik. Sonrasında eşim işe gidip gelmeye başladı, aslında ben ona göre daha zor durumdayım. Evden çalışıyorum, market harici çıkmıyorum haftalardır. Ne bileyim belki de sizinle stres atıyorum burda onun da faydası oluyor. Son bir kaç gündür sıkıldığını hissediyorum zaten. Bugün iyice patladı sanırım.

Ben yazayım imza sana kurban olsun ahajsj. Şu kıvırcık saçlı ebleh bakışlı kızla kırmızı dudaklı oğlanın dizisi kitapmış meğer. Hercai. En çok ona şaşırmıştım ajsjs.

O halde biraz uzak dur ondan. Biraz yanliz kalsin, kafasini toparlasin ve seni kirdiysa, senden özür dilesin.
Dedigin dogru sonuçta, senin durumun daha zor. Tabiki bu demek degil ki o sürekli iyi olmak zorunda diye, ama en azindan eger patlarsa, bir özür dilemek zorunda.

Bu süreç benim de bir çok şeyime balta vurduğu halde (can ve mal hariç) optimistik bir insan olarak en azından bundan yararlanmaya çalışıyorum. O hippilerden biri ben miyim acaba
Sürekli bir koşturma, yetememe hali içindeydim. Şimdi durup dinleniyorum, günümü vicdan azabı çekmeden boş boş geçirebiliyorum. Uzun zamandır beklediğim bir oyun vardı Martta çıktı onu aldım. Saatlerimi ona verebiliyorum. Kaybettiklerim yerine elime geçen fırsatlara seviniyorum

En güzelini yapıyorsun.
Hep böyle gidecek değil ilerisi için enerjiye ihtiyacın var :)

Ya çok mutsuz bazı sorunlardan dolayı ve suçu herkese atıyor doğruları söylüyorum kötü oluyorum

Ergenmu bu dicem ama harbiden ergendir.

Bügün herkese dedigim gibi, sende biraz sessiz kal. Özlesin ve düsünsün ne mok yedigini. Sirf moreli bozuk diye, hincini senden alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…